Lasse Spangenberg

Som kommende brud har du sikkert en drøm eller en idé om, hvordan din brudekjole skal se ud. Måske går du efter en klassisk og enkel brudekjole, eller også drømmer du om den helt store tyl-kjole. Uanset hvad dit udgangspunkt er, vil du altid være centrum for din kjole hos Lasse Spangenberg Copenhagen.

Fra drøm til virkelighed hos Lasse Spangenberg

Gennem mine mange år som designer har jeg fået lov at arbejde med mange fantastiske mennesker, skabe unikke kreationer og været med til at udleve folks drømme og fantasier.

Det at gøre en drøm til virkelighed for mine kunder sætter jeg en stor ære i fortæller brudekjole designer og ejer Lasse Spangenberg.

Næsten som ved et trylleslag kan din drøm blive til virkelighed, dog er det stor erfaring og godt håndværk, som Lasse Spangenberg bruger i stedet for magi – selvom resultatet er magisk.

Hvert bryllup og brud er unik, derfor har Lasse Spangenberg som mål at skabe en unik og personlig kjole til dig.

Derfor lægges der også vægt på, at du er med i hele processen fra første samtale om ideer, drømme og muligheder til du prøver den færdige brudekjole på.

Brud sidder på springvand i stor tyl brudekjole

Det stof drømme af lavet af

Lasse Spangenberg har det stof drømme er lavet af – bogstaveligtalt. Du kan fordybe dig i en fabelagtig verden af bl.a. franske og spanske blonder, silkestoffer, perler og meget mere.

Butikken er som et stort walk-in closet fyldt med brudekjoler og selskabskjoler i alle tænkelige modeller, længder og nuancer.

sarah grünewald i lasse spangenberg brudekjole

Sådan er kjole processen

En drøm kan ikke altid gøres til virkelighed som ved et trylleslag. Hos Lasse Spangenberg Copenhagen skal du besøge butikken 3 til 4 gange, før din drøm kan blive til en velsiddende kjole.

Ved det første besøg skal du prøve forskellige modeller for at finde den model og det snit, der passer til din figur. Du kan også se og mærke et stort udvalg af fabelagtige blonder og de blødeste silkestoffer.

Ud fra dine mål bliver der syet en prøvemodel i stout, som du derefter skal prøve for at sikre, at pasformen er korrekt, inden kjolen bliver syet op i de rigtige stoffer og blonder.

De dygtige syersker forvandler de udvalgte stoffer og blonder til din drømmekjole. Når din brudekjole er syet op, kommer du ind og prøver den for at være helt sikker på, at kjolen sidder perfekt.

De sidste tilretninger vil blive lavet, og du kan derefter gå ud af butikken med din drømmebrudekjole.

Du kan se flere kjoler og læse mere om Lasse Spangenberg Copenhagen på lassespangenberg.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup