Brude kapper

Vi har set mange bare skuldre de sidste år, og det er også bare super smukt, men har du lyst til at dække skuldrene lidt til, enten i kirken eller hele dagen, kan du vælge at bære de nye trendy kapper, på engelsk kaldet capes.

Annonce ♥

Kapperne giver mulighed for at skille dig ud og samtidig dække skuldrene, uden at du behøver bære looket hele dagen. Kappen kan bæres i stedet for et slør, hvis du måske er mere til blomster i håret eller bare til det helt rene look med en smuk frisure.

kappe kort foran og lang bagtil

Kapperne fås i mange forskellige looks, men især påsatte 3D-blomster eller perler er meget in på brudekjolerne for tiden. Du kan vælge mellem forskellige længder, hvor en gulvlang kapper virkelig udgør et statement og især kan træde i stedet for et slør.

gulvlang kappe

lang tyl kappe

lang kappe med blonder

Annonce ♥

Du kan også gå efter den korte udgave, som lige skærer ved albuerne og som kan være en lækker tyk fjer- eller pelset en af slagsen.

brude kappe i fjer

brude kappe i pels

kort pelscape

Annonce ♥

Er du mere til det sarte udtryk, kan kappen være helt stilren i organza eller tyl.

kort albue lang brudekappe

kort brude kappe

Uanset hvad du vælger, vil turen ned ad kirkegulvet med en kappe over skuldrene blive husket fremover. Artiklen er skrevet i samarbejde med Maid of Honour, som er et af Danmarks førende bryllupsarrangør firmaer.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup