NORDICSUIT herretøj

Vi har taget et kig indenfor hos NORDICSUIT, som er leveringsdygtige i lækkert skræddersyet herretøj til både brudgommen og de mandlige bryllupsgæster. Firmaet er baseret på nordiske kerneværdier, godt købmandsskab og en kærlighed til den gode kvalitet, servicen og detaljen.

Bliv introduceret til firmaet og læs også om den fine hjemmeservice, som de tilbyder.

Høj kvalitet og fin service

Vores jakkesæt og skjorter er syet i Europa, og vi benytter os udelukkende af metervarer fra kendte huse i Italien og England som Vitale Barberis Canonico, Cerruti og E. Thomas, så du er sikret den fineste kvalitet.

Hos NORDICSUIT gør vi en stor dyd ud af at give dig og dit bryllupsselskab en unik og personlig oplevelse gennem hele forløbet. Vi kommer gerne og opmåler dig og dit bryllupsselskab i hjemmet, såfremt det passer bedre ind i den travle hverdag – ganske gratis.

Annonce ♥

Du kan altid forvente at få en betjening, hvor du og dine ønsker er i fokus, og du modtager efterfølgende et skræddersyet jakkesæt med perfekt pasform. Hvis ikke du skal forkæle dig selv med et skræddersyet jakkesæt til dit bryllup, hvornår så?

www.nordicsuit.com kan du finde meget mere information samt bestille tid til en opmåling. Du kan også besøge os på Park Allé 15, 6.th i hjertet af Aarhus. Derudover kan du ofte finde os i København, hvor vi opmåler på Tivoli Hotel.

brudepar

Luksus bryllupspakke

Det tager typisk 4-6 uger at få syet et jakkesæt, og derfor anbefaler vi, at du kommer i god tid op til brylluppet. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi sammensat en luksuriøs bryllupspakke, der indeholder:

– Skræddersyet jakkesæt
– Skræddersyet skjorte
– Perfekt pasform efter dine ønsker
– Tilpasningsgaranti på vores regning
– Italienske metervarer af fineste kvalitet
– Gratis opmåling hos dig eller i vores showroom

Kun 4.999 kr. Hvis flere fra bryllupsselskabet investerer i et jakkesæt fra NORDICSUIT, tilbyder vi 500 kr. i rabat pr. stk.

brudepar i skov med balloner

Du kan selvfølgelig også købe lækre accessories som fx manchetknapper, slips, butterflies, lommeklude m.m. på www.nordicsuit.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup