Vin investering til bryllup

Et bryllup er for mange en stor begivenhed og en stor investering. Derfor kan det oftest betale sig, at give lidt ekstra opmærksomhed på forskellige elementer så som mad, vin og investering heraf og udsmykning, som er med til at danne rammerne for en uforglemmelig dag.

De fleste bryllupper byder på en tre retters menu, som indeholder en forret, en hovedret og en dessert og man vil derfor skulle vælge en vin til hver af disse retter.

Man vælger som oftest hvidvin til forretten, rødvin til hovedretten og en dessertvin til desserten. Dog er der flere forskellige varianter indenfor disse tre vine, som afhænger af, hvilken mad man ønsker at servere.

Vælg kvalitetsvine

Når man vælger sine vine, er det vigtigste, at vinen passer til maden. Vinen skal underbygge og fremhæve madens gode kvaliteter. Derudover er det også vigtigt at investere i en vin, som alle gæsterne ville kunne lide. Alle har forskellige smag, og derfor kan det være svært, at finde vine som alle vil synes om.

Det er derfor vigtigt, at man ikke vælger den billigste vin, men sørger for at have plads i budgettet til at kunne investere i kvalitetsvine, som vil smage godt og afgive en god aroma.

Det er også en god idé at tage hensyn til, hvornår på året brylluppet bliver afholdt, da der kan være forskel på, hvad folk foretrækker at drikke om sommeren og om vinteren.

Hvis det er sommer og varmt i vejret, så ses tendensen til at folk drikker mere forfriskende og lettere vine, end hvis det er vinter og koldt i vejret.

Et bryllup er for mange en stor investering, så hvorfor skal vinen ikke også være det? Vinen er et vigtigt parameter, som bidrager til at middagen og dermed at brylluppet bliver en succes. Derfor er det vigtigt, at have de helt rigtige vine, som er af høj kvalitet og som gæsterne helt sikkert vil kunne lide.

Vin kan også bruges som en del af en smuk borddækning til et brylluppet, så vinen skal smage godt, men også tage sig godt ud, når den står fremme på bordet. For at få de helt rigtige fine vine, kan det godt svare sig at kigge nærmere på investeringsvine.

Disse er af meget høj kvalitet og flaskerne samt deres etiketter er ofte meget smukke. Vælger du at investere i vine til dit bryllup, er du sikret en vin, som er svær at efterleve, og som vil blive husket for både smag og udseende af alle dine gæster.

Investér i vin

Hos Fine Wine Invest handler de med investeringsvine, som er i A eller A/B stand. Fine Wine Invest sælger og køber kvalitetsvine. De er certificeret wine brooker og godkendt af Londons vinbørs Liv-Ex.

Ønsker du at investere i vin, skal du sikre at din agent har de optimale betingelser og rette håndtering af vine, da det har indvirkning på vinens fremtidig værdi og nydelse.

Hos Fine Wine Invest er du sikret, at alle krav og betingelser er opfyldt til rette. Og du kan derfor trygt finde informationer om dine vine her.

Vin er en god investering

Investering i vin har igennem flere år givet et langt højere afkast end mange andre investeringstyper og kan deraf betegnes som en god investering. Ønsker du at handle med kvalitetsvine for at gøre dit bryllup mere unikt, så er dette marked bestemt et kig værd.

Fine Wine Invest handler på en vinbørs med lagerrum, som overholder samtlige retningslinjer for at opnå de mest optimale omgivelser for vinen. Fordelen ved at investere i god vin er, at mængden ikke kan forøges.

Der kan hermed ikke produceres flere vine fra en bestemt årgang, end hvad der allerede er på markedet. Dermed er din investering sikret mod efterspørgslen.

Ønsker du at lære mere om vininvestering eller har du allerede vine som du ønsker at investere, så kontakt Fine Wine Invest for den bedste inspiration til vininvestering.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup