Britteren

Medlem
  • Antal besvarelser

    2,123
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About Britteren

  • Status
    SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
  • Fødselsdag 07/22/1980

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://www.ruthkjaer.dk

Profile Information

  • Vielses dato
    22-07-06
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Slagelse
  • Interesse
    Tydeligvis har jeg ingen interesser... Er på bryllupsklar.dk for meget til også at have et liv :)
  1. Naturligvis afhængig af hvor dygtig en fotograf vi taler om synes jeg det er en overordentlig fair pris. Prøv selv at forsøge at regne en timepris ud. Hele dagen sammen med jer og så mindst, og jeg mener virkelig mindst, ligeså længe på redigering af billeder, film osv.
  2. Værsgo'
  3. Så må jeg godt nok leve langt fra virkeligheden for jeg har endnu ikke oplevet at rygerne ikke kunne finde ud af at indfinde sig hurtigt ved bordet igen efter en kort rygepause eller ikke har vist nok hensyn til den øvrige fest pga. deres rygning. Når alt kommer til alt tror jeg dette kommer an på hvilken type fest man ønsker. En mere formel eller uformel. Selv synes jeg det er hårdt at sidde på sin flade ved siden af den samme person i de mange timer en bryllupsmiddag kan tage, men jeg har gjort det ved de bryllupper, hvor jeg har vidst at det var det som brudeparret forventede af os.
  4. Hejsa alle Jeg har brug for jeres hjælp. Jeg har en amerikansk veninde med en bror der skal giftes med en svensker. Hun har spurgt mig om svenske traditioner omkring bryllupper - så hvis der er nogle her der har erfaring med svensker bryllupper så del endelig med mig så skal jeg fortælle videre. Har svenskere f.eks. lejligheds/festsange ligesom os danskere? På forhånd tak En gammel BK-rotte Britteren fra Fritteren ;)
  5. Kan super meget anbefales. Rigtig god placering i forhold til handelshøjskolen - hvert fald om morgenen for så går det ned af bakke hele vejen ;) Og det tredje boligforening hed såmænd Statsbo indtil det blev en del af - hmm - AarhusBo eller hvad det nu er kommet til at hedde.
  6. Det er for lidt. 40 cm. incl. stol lyder ikke af meget og du skal også huske at alle mand skal kunne rejse sig op gentagne gange under middagen og udbringe en skål for jer.
  7. Nøj den tur tror jeg ikke jeg havde orket i brudekjole
  8. Umiddelbart lyder det som meget. Men jeg ved det jo heller ikke helt, fordi vi får vores til giga meget vennepris Men jeg ville da mene at for nogle under tyve eller knap 18 er 120 meget, de kan da også kun have begrænset erfaring med at servere... Syntes det lyder som meget i hvert fald ;) Ehm - der er jo også noget der hedder skat!
  9. Klart gode ideer Trine, men jeg håbede vi kunne undgå at bruge så lang tid på transport for at skulle tage til København den dag. Men måske man kunne arbejde videre med den der bager idé.
  10. Op Op Op
  11. Super gode ideer. Jeg tror faktisk de fleste er temmelige brugbare og jeg er allerede nu længere i planlægningen end jeg har været hidtil. Men kom endelig med flere bud. Mht. smørebrød og folkedans - hvis der er nogen der kender nogen som evt. kan udføre sådanne opgaver på midtsjælland gerne i nærheden af Slagelse så giv endelig lyd fra jer! Jeanet
  12. Jeg har læst et eller andet sted at det skal være en kobbermønt, dvs. en 25 eller 50 øre. Men jeg kan ikke huske begrundelsen for det.
  13. Det kan hvert fald bruges.. Jeg tænker lige på joggingtøjet. Fyren skal poltes samme dag så de kunne måske få matchende campinghabitter og blive sendt på indkøb som hr. og fru Danmark. Mht. landbruget så er det desværre ikke noget der kan skræmme/imponere hende. Hun flyttede netop til Danmark for at blive landmand. Hun har en polsk universitetsuddannelse i landbrug. TænkeTænke ;)
  14. Tja vi havde selv et par svipsere... Som f.eks. da forloveren ringede fra feststedet og kunne fortælle at der ingen mad var. Kroen der skulle levere maden holdt på vores privatadresse og kunne ikke forstå hvorfor der ingen mennesker var... Maden nåede frem men hele aftenen blev forsinket
  15. Så blev det atter min tur til at have brug for hjælp. Jeg skal arrangerer en polterabend for en pige jeg måske ikke kender fantastisk godt. Hun er fra Polen, bosiddende i DK og skal giftes med en af mine venner. At han skal have en polterabend er der jo ingen tvivl om og hun skal ikke snydes bare fordi det ikke er tradition i Polen. Efter mange og svære overvejelser er jeg nu nået frem til at hendes polterabend skal være en slags introduktion til det som er virkelig dansk. Her tænker jeg på fodbold, fadbamser og rød grød med fløde, men her slutter det så også. Kom med alle jeres forslag til hvad det er at være dansk? Hvad synes I en udenlandsk pige bør vide før hun gifter sig med en dansker? Det må gerne være sjovt, plat, alvorligt osv. Bare kom ud af busken så jeg forhåbentlig kan få planlagt den bedste polterabend. Jeanet