ChristinaV

Musik - Østjylland

3 indlæg i dette emne

Hej!
Jeg er (med kærestens hjælp) i gang med at planlægge vores bryllup til sommer, og nu er vi nået til det med underholdning efter maden. Egentlig havde vi tænkt jukebox, men måske er vi lidt mere til den energi, som live musik har.

 

Derfor: Er der nogen, der kan anbefale musikere i/omkring Østjylland? Vi har ikke verdens største budget, så det behøver ikke være et professionelt band på 5+ mand, men en solist eller duo som forstå at spille op til dans er også helt perfekt!

 

Mange hilsner

Christina

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uanset om I vælger en solist, en duo, eller måske :) en  DJ så vil jeg klart anbefale at I overvejer også at have musik under middagen. Udover stemningsmusikken + musik til de festsange gæsterne kommer med så ligger der også den fordel at det er meget mere fleksibelt fremfor 1) at nogle skal til at stille op midt i det hele og måske midt i desserten fordi middagen er forsinket eller 2) at I laver en aftale om at de skal gå på kl. 22 men I først er klar kl. 24 hvorefter de første to timer af deres spilletid allerede er gået. Det er faktisk ikke meget dyrere end hvis de kun skal spille fra middagen.  

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer