Vores gode annoncepriser

Brudeparrenes foretrukne website

Din forretning i fokus

Vores mål er at skabe langtidssigtede relationer til dig og din forretning. Det betyder, at det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med samarbejdet. Altså at dine indtægter i meget høj grad overstiger dine udgifter til markedsføringen.

Med dette for øje har vi sammensat et prisleje, der er yderst fornuftigt sammenholdt med den potente markedsføring, som vi kan tilbyde dig.

Indkøbsguiden

Markedsføring i indkøbsguiden koster fra kun 125 kr. om måneden. Prisen varierer alt efter hvilke kategorier, du skal markedsføres i. Indkøbsguiden kan med stor fordel kombineres med reklamebannere, nyhedsbreve, artikler og andre kreative aktiviteter. Skriv til os via kontakt linket nederst på siden så mailer vi et godt og uforpligtende tilbud.

Bannere

Du kan tilkøbe bannereksponering på Bryllupsklar.dk. Vi anvender to dimensioner 930×180 samt 300×250 pixel. Få brandet dit firma godt og grundigt med bannerkampagner hos os. Prisen er CPM=40 (40 kr. pr. tusind eksponeringer).

Sådan ser vi ud, os der ejer og driver sitet

Ki og Martin

Kontakt os for et super godt og uforpligtende tilbud

Skriv til os så mailer vi markedsføringsmulighederne til dig. Det kan meget vel være det bedste, du nogensinde har gjort for dit firma.
Du er også meget velkommen til at ringe alle hverdage 10.00-15.30 på 26167671.

Send en e-mail her