Vores gode annoncepriser

Brudeparrenes foretrukne website

Din forretning i fokus

Vores mål er at skabe langtidssigtede relationer til dig og din forretning. Det betyder, at det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med samarbejdet. Altså at dine indtægter i meget høj grad overstiger dine udgifter til markedsføringen.

Med dette for øje har vi sammensat et prisleje, der er yderst fornuftigt sammenholdt med den potente markedsføring, som vi kan tilbyde dig.

Indkøbsguiden

Markedsføring i indkøbsguiden koster fra kun 125 kr. om måneden. Prisen varierer alt efter hvilke kategorier, du skal markedsføres i. Indkøbsguiden kan med stor fordel kombineres med reklamebannere, nyhedsbreve, artikler og andre kreative aktiviteter. Skriv til os via kontakt linket nederst på siden så mailer vi et godt og uforpligtende tilbud.

Megaboard 930×180 pix

Megaboard banneret har en super god placering helt i toppen af Bryllupsklar.dk. Det er det første, som du ser på hele Bryllupsklar, uanset om du sidder på PC, tablet eller telefon. Sammen med megaboard banneret leveres også et mobil banner. Prisen er CPM=40 (40 kr. pr. tusind eksponeringer).

Sådan ser vi ud, os der ejer og driver sitet

Ki og Martin

Kontakt os for et super godt og uforpligtende tilbud

Skriv til os så mailer vi markedsføringsmulighederne til dig. Det kan meget vel være det bedste, du nogensinde har gjort for dit firma.
Du er også meget velkommen til at ringe alle hverdage 10.00-15.30 på 26167671.

Send en e-mail her