Bordkort til bryllup

Det er i de seneste år blevet meget populært at forære en lille gave til bryllupsgæsterne, når de ankommer til brylluppet. Det er en god anledning til, at brudeparret kan få budt alle gæster varmt velkommen og eventuelt takke de mange hjælpende hænder, der har budt sig fra både venner og familie i forbindelse med det forestående bryllup.

Udfordringen kan dog være at finde en lille ting, der falder i god jord uanset alder og køn, men hvad med at slå to fluer med ét smæk og kombinere gaven med unikke, personlige bordkort i kernelæder?

Annonce ♥

Bordkort til minde om bryllupsfesten

For mange kan bordkort til bryllup være en træls hovedpine: Hvordan sikrer man sig, at bordkortene matcher den resterende bordpynt? Bliver de for små eller alt for dominerende mellem blomsterarrangementerne? Flyver de væk, hvis der kommer gennemtræk i festlokalet?

Bordkort kan være mange ting og kan designes i et utal af farver og materialer, hvor det udelukkende er kreativiteten og fantasien, der sætter grænser. Det kan være bordkort, der indikerer brudeparrets fælles interesser eller en anekdote fra parrets første møde.

Fælles for alle bordkort til bryllup er dog, at de også skal være funktionelle og få bordplanen ført ud i livet. Hvis du ønsker at købe bordkort til bryllup, der bliver et varigt minde for dine gæster om en uforglemmelig bryllupsfest, så er personlige bordkort i kernelæder et oplagt valg.

Med bordkort i læder får du eksklusive bordkort, der sikrer, at bordplanen bliver hjulpet på gled, samtidigt med, at alle gæsterne kan tage det unikke bordkort med sig hjem.

Bordkort til bryllup i kernelæder

Lækre bordkort i kernelæder – en fin gave til jeres bryllupsgæster

Nøglering med navn

Efter festen kan bryllup bordkortene bruges af gæsterne som en personlig nøglering med navn, der minder dem om en uforglemmelig bryllupsfest. Hvert enkelt bordkort er en nøglering med tekst, som du bestemmer. Det betyder, at du kan bestemme, om der skal trykkes “TOASTMASTER” eller “GOMMENS MOR” på jeres bordkort til bryllup i stedet for gæsternes almindelige navne.

En personlig nøglering kan også være anledning til at lave lidt sjov: Det kan være, at brudgommens bedste ven har et kælenavn, der har hængt ved alle år, og så bliver en nøglering med gravering som bordkort pludselig også et humoristisk indslag til bryllupsfesten, som kan fungere som en sjov icebreaker ved middagens start.

En personlig nøglering med navn er en accessoire, de fleste kan bruge efterfølgende. Vedhænget kan med lethed klikkes fast på nøglebundtet og bruges i mange år til at pryde de kedelige nøgler. På den måde bliver dine bordkort til bryllup funktionelle og ender med både at løse overvejelserne om bordkortenes udseende og den lille, søde gave til bryllupsgæsterne.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup