For bleg til bryllup?

Langt de fleste brudekjoler er uden ærmer og med dybe rygudskæringer, og bare arme og skuldre med en fin gylden glød ser nu en gang bedre ud end når det hele er kridhvidt og vinterblegt, det er de fleste enige om.

Den hårde vej til en solbrun hud er solbadning, hvor du skal være omhyggelig med ikke at få de her irriterende striber fra bikini top eller badedragten.

Annonce ♥

Men du risikerer at møde op i kirken rød og forbrændt, hvis du har dyrket overdreven solbadning i håbet om at få en flot solbrun hud. Og det er jo heller aldrig til at stole på vejret, måske skinner solen slet ikke, så du kan komme ud og nyde den.

Eller måske skal du giftes om vinteren, og så giver det jo sig selv, at solbadning er udelukket. Solarie er også en mulighed, omend det også kræver en indsats, og her er der også risiko for forbrænding.

Nu-Skin-Sunright-Insta-Glow-

Brun uden UV stråling

Så vil du være sikker på at have et lækkert solbrunt look på bryllupsdagen, og samtidig undgå de skadelige UV-stråler fra mange timer i solen og solariet, så er Sunright Insta Glow et godt valg.

Sunright Insta Glow er svaret på to af de nyeste tendenser inden for skønhedspleje: det konturerede look, hvor selvbruner anvendes til at forme ansigt og andre dele af kroppen, og det naturlige look, hvor målet er at få en naturligt udseende glød uden brug af makeup.

Den kan anvendes til både ansigt og krop og har flere fordele:
• Hurtig solbrun effekt
• En markant og holdbar farve, der sætter sig efter et par timer
• Mild duft
• Let at påføre
• Optages hurtigt
• Striber eller pletter ikke
• Drypfri, skinnende og fugtgivende formel

Mød op i kirken lækker og sommerbrun, så er du sikker på, at han siger ja! Køb Sunright Insta Glow her

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup