Få bryllupsmaden leveret fra Madklubben

Siden 2007 har millioner af gæster besøgt Madklubbens restauranter i Danmark. Men nu kan du få Madklubben hjem til dig. Madklubben har nemlig lanceret Madklubben Derhjemme Catering, som gør det muligt for dig at få Madklubbens lækre mad leveret til dit bryllup eller anden begivenhed.

“Maden og oplevelsen, som folk kender fra vores restauranter, den leverer vi nu ikke kun på vores restauranter, men også til begivenheder. Om det er brylluppet eller barnedåben, der står for døren, så er vores kokke klar til at levere Madklubben-oplevelsen til folks begivenheder,” siger Anders Aagaard, ejer af Madklubben.

Annonce ♥

Lækker forret fra Madklubben Derhjemme Catering

Lækker forret fra Madklubben Derhjemme Catering

Et ønske fra Madklubbens gæster

Idéen til Madklubben Derhjemme Catering udspringer af et ønske fra Madklubbens gæster. De har i årevis spurgt, om Madklubben ikke kunne levere maden til deres bryllup, barnedåb eller fødselsdag. Det kan Madklubben nu svare ja til.

“Vores catering tager udgangspunkt i den mad, som gæsterne kender fra vores restauranter. Du kan altså bestille vores elskede 3-retters, Madklubbens ultimative buffet, en masse lækre deleretter fra Bazaar eller en helt anden menu, som passer til din begivenhed,” siger Anders Aagaard.

Bryllupsmenu fra Madklubben Derhjemme Catering

Få lækker bryllupsmenu fra Madklubben Derhjemme Catering

Leveret i smukke fade

Det eneste du skal gøre er altså at finde ud af, hvilken menu I vil forkæle jeres gæsters smagsløg med. Resten tager Madklubbens dygtige kokke hånd om. Maden leveres desuden i smukke fade, klar til at stille på bordet, så I blot skal slappe af og nyde samværet med jeres gæster.

Lækre små dele retter fra Madklubben Derhjemme Catering

Lækre små dele retter fra Madklubben Derhjemme Catering

Priserne er, ligesom på Madklubbens restauranter, i et leje, hvor alle kan være med. Priserne starter fra kun 120,- pr. person.

Læs mere på www.madklubben.dk/catering-koebenhavn eller ring til Madklubben på 38 42 42 65.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup