Den perfekte bryllupsgave

Snart er bryllupssæsonen over os, og hvorfor ikke give den perfekte gave denne gang? Det er altid skønt at gøre sig lidt ekstra umage, når venner eller familie skal giftes. Hvorfor ikke give en bryllupsgave, som er lidt flottere, lidt mere speciel, lidt større og meget mere langtidsholdbar end de sædvanlige gaver.

En gave udover det sædvanlige

Når nogen man holder af, skal giftes, så vil man gerne give dem en fin gave, som der ligger en masse omtanke og kærlighed i. Ofte sender brudeparret en samlet ønskeseddel, sammen med invitationen. Denne kan man selvfølgelig vælge at finde inspiration i, eller man kan tænke lidt ud af boksen.

Annonce ♥

Et bryllup handler trods alt om, at to mennesker lover hinanden at være sammen i gode og onde dage, så hvorfor ikke lade sig inspirere af det?

Giv et plankebord i gave

Hvad med at give brudeparret en fælles gave, som markerer en start på det nye liv, som de skal skabe for sig selv og hinanden? Hvordan, tænker du måske? Det er ikke svært, du skal bare give dem et helt nyt og unikt plankebord, som kan danne rammen for familiens fremtidige måltid og samvær.

Det naturlige samlingspunkt

Et spisebord er ofte mere end bare det sted, man spiser. Et spisebord er scene for mange af familiens minderige højdepunkter i livet. Spisebordet er rammen for de gode samtaler, for spilleaftener, for de gode måltider, for hverdag og fest. Mest af alt er det et naturligt samlingssted for hele familien. Et spisebord skal også være dekorativt, og skabe både dybde og dynamik til rummet.

Et plankebord af naturlige materialer vil være med til at give rummet er råt udtryk, som fungerer i enhver indretning. Ved at give et plankebord som bryllupsgave, er du med til at starte det nye liv. Plankebordet vil følge brudeparret igennem mange år. Hvis man vælger et kvalitetsbord i træ, så får man et bord, som kan holde til mange mindeværdige oplevelser for hele familien.

Et plankebord, som bliver lavet med omtanke og respekt for råmaterialet, holder i lang tid. Brudeparret vil være taknemlige for at få et minde om bryllupsdagen, med sig ind i hverdagen.

Annonce ♥

Hvilket bord skal jeg give i gave?

Et plankebord er et kvalitetsbord, som er kvalitet og lækkert design på samme tid. Perfekt som bryllupsgave. Hvis du har lyst til at give brudeparret en unik og minderig gave, som de vil nyde i mange år, så kan du finde et flot plankebord hos Naturplank.

Naturplank er en mindre virksomhed som har specialiseret sig i kvalitetsprodukter i forskellige træsorter. De giver dig mulighed for at være med i hele skabelsesprocessen, hvor du kan give brudeparret mulighed for at få fremstillet sit helt eget plankebord, som passer dem.

Hos Naturplank kan brudeparret være med til at vælge hvilken træsort de vil have, samt farve og størrelse. Plankeborde findes i flere varianter, størrelser og farver- det gælder om at brudeparret får lige præcis det bordet som de ønsker.

Et plankebord behøver på ingen måde at sprænge gavebudgettet. Naturplank tilbyder forskellige plankeborde som passer forskellige mennesker, også økonomisk.
En god ide er, at du allierer dig med flere af de andre gæster. Der er helt sikkert flere, som har lyst til at være med til at forære brudeparret et helt nyt plankebord.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup