Permanent makeup er perfekt til brylluppet

På bryllupsdagen skal makeuppen sidde i skabet. Af alle dage er det vigtigt, at makeuppen er lagt flot, præcist og lige, som du ønsker den skal være. Makeuppen skal fremhæve dine skønne ansigtstræk, så du kommer til at stråle igennem på jeres store dag.

Men hvordan sikrer man sig, at makeuppen sidder, som den skal? Med en permanent makeup bliver din makeup ikke ødelagt af hverken sved, regn eller kys på kinden, der som bekendt hører enhver bryllupsfest til.

Annonce ♥

Hvad er permanent makeup?

Når man får lavet permanent makeup, fungerer det på samme måde, som når man bliver tatoveret. Alle kan i princippet få lavet permanent makeup, hvor det især er kvinder, der har mistet bryn- og/eller vippehår, der ønsker at få skabt nye konturer til ansigtet. Den permanente makeup skabes ved, at kosmetologen påtegner skygger eller konturer ved at påføre pigmenter i huden.

Skygger og konturer

Ved hårpåtegningen kan du opnå et makeuplook uden at skulle bruge tiden på at påføre makeup hver morgen. En af de typiske behandlinger er fx optegning af øjenbryn, hvor man laver en let skygge i brynet. Øjenbrynene betyder meget for ansigtsformen, og med perfekt optegnede bryn kan du indramme dit ansigt flot.

Det er også muligt at markere vippelinjen med en tynd linje, der lægges langs vippekanten – som en eyeliner. På den måde vil dine øjne syne større, fordi den mørke markering løfter og forfrisker øjnene.

Med en naturlig linje langs læbekanten kan du også opnå et smukt look, fordi munden er mere iøjnefaldende og kan i nogle tilfælde syne større.

Annonce ♥

Skræddersyede behandlinger til kvinder

Mikropigmentering, som permanent makeup også kaldes, tilbydes alle typer af kvinder. Behandlingen skræddersyes naturligvis efter dine egne ønsker. Eksempelvis kan du få både den øverste og nederste vippekant optegnet. Det gør, at øjet ser meget større ud, end hvis du blot optegner den øvre del af øjet.

Mikropigmentering er for alle kvinder – uanset alder, hudtype og makeup præferencer. Det vigtigste er bare, at du vælger en behandler, der bruger EU-godkendte pigmenter. Når pigmenterne er EU-godkendte, betyder det med andre ord, at de er fri for sprit, parabener og tungmetaller, hvilket vil sige, at de kan fjernes igen med en laserbehandling.

Med en skræddersyet behandling kan du få netop det brudelook, som du drømmer om. Desuden skal du slet ikke gøre dig den mindste bekymring om, hvordan din makeup er i løbet af bryllupsdagen, fordi du med permanent makeup altid har et perfekt makeuplook.

Perfekt makeup – hver dag

Udover at du ikke skal gøre dig nogen bekymringer om din makeup på din bryllupsdag, sikrer mikropigmenteringen dig, at du aldrig mere skal gøre dig nogen bekymringer om, hvorvidt din læbestift er udtværet, eller at dine bryn har mistet farve eller form. Med pigmenteringen får du en perfekt makeup – hver dag.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er den touch up, som det kræver at have en permanent makeup. Har du fx fået tegnet dine øjenbryn op, kan det ofte være nødvendigt med en genoptegning efter et par år for at opnå det bedste og flotteste resultat. Med permanent makeup er du sikret et friskt og skarpt look – hver morgen.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup