Skræddersyet bryllupsøl

annoncørbetalt

Bryllup er den største fest af alle. Det er kærlighedsfesten, der altid vil blive husket og mindet tilbage til med glæde. Derfor skal den også være personlig og afspejle lige præcis, hvem I er som par.

Et personligt mindeværdigt bryllup er et bryllup, som udstråler hvem I er som et par, og som jeres gæster taler om selv mange år efter festen. Og helt ærligt. Hvem vil ikke gerne have et sådant bryllup?

Vi rider i øjeblikket på en personaliseringsbølge. Alt hvad vi ejer og foretager os skal helst reflektere, hvem vi er og bygge videre på fortællingen om os. Og det lige fra vores tøj og køkken til den bil, vi kører i.

brudepar-med-specialdesignede-øl

Det handler om detaljer

Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at samme bølge også synes at være skyllet ind over vores bryllupskultur. Alt lige fra lokationen, kjolen, maden, underholdningen, pynten og musikken er nøje udvalgt og enhver detalje er gennemtænkt.

I disse dage synes jeg personligt, at det mindeværdige ligger i de små detaljer, som I præsenterer for jeres bryllupsgæster. På jeres særlige dag. Det kan være små projekter, I selv har arbejdet på ifm. borddækningen, pynten og andre DIY projekter.

I vil helt sikkert også gerne have noget til brylluppet, som udstråler jeres personlighed som par. Og det er desværre de færreste DIY bryllupsprojekter, som både brud og gom synes er lige fedt at ”lege” med.

Bryg jeres egen bryllupsøl

MEN det er der nu råd for. En sjov ting som vi her på redaktionen er faldet pladask for, er skræddersyet øl til bryllup.

Forestil dig at du kan tilbyde alle dine bryllupsgæster en øl, som I selv har:
– valgt smagen på…
– designet med jeres egen personlige bryllupsetikette…
– valgt et navn til…

øl med specialdesignet bryllupsetikette

special-designede-bryllupsøl

Hos det danske mikrobryggeri CRAFTED BY er det helt simpelt og skide sjovt at lave sin egen personlige øl til brylluppet.

Hvis I endnu ikke er stødt på dem endnu, så er det et ret nyt koncept, som gør det muligt at brygge sin helt egen øl (altså smag, farve, styrke, osv.), og så kan man også designe sin helt egen etiket.

bryllupsgæster i båd drikker øl

special designede øl på bryllupsbord

Hvis man ikke vil kaste sig ud i at sammensætte smag og styrke på øllene, så kan man også bestille nogle af ‘Brygmesterens favoritter’ som allerede er udvalgt af CRAFTED BY’s brygmester Jon – og så nøjes med at designe etiketten.

Det er verdens sejeste koncept, og vi brugte en krig på at lave vores egen etiket (den skal jo være helt perfekt), men vi er blevet så glade for resultatet, så det er time well spent.

Når du kaster dig ud i dette simple og anderledes projekt, så bliver du fulgt helt til dørs af det erfarne team hos CRAFTED BY, som guider dig step by step. Helt indtil du har dine skræddersyede øl til brylluppet leveret. Med din personlige label på og det hele.

Og så er du ellers bare klar til at overraske dine bryllupsgæster med denne sjove detalje.

3 gode grunde til at vi synes, at disse skræddersyede øl til bryllup er et must have:
– et nemt, kreativt bryllupsprojekt som både brud og gom vil elske at have sammen
– sjovt og anderledes
– en fantastisk samtalestarter blandt gæsterne til brylluppet

Hele processen er nem og CRAFTED BY’s hjemmeside er super intuitiv, så det er nemt at brygge og designe bryllupsøllen. Du får også et overblik over hvordan og hvornår, du vil modtage dine øl. Tjek dem ud, leg med etiketten og bestil jeres helt egne bryllups øl til den store dag.

Kom i gang HER allerede i dag. Og god fornøjelse med projekt øl.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup