Tandblegning og skønhed til bryllup

annoncørbetalt-indhold-bryllupsklar

Skal du stå knivskarpt til brylluppet? Prøv en tandblegning. Når bryllupsdagen er ved at nærme sig, er det tid til at gøre alt, hvad du kan, for at stå knivskarpt til brylluppet.

Netop det at se godt ud på bryllupsdagen er for mange et ekstremt vigtigt aspekt – og det er da også med god grund. Brylluppet er en af de allerstørste fester i livet, hvor der tages et væld af billeder. Og netop på disse billeder ønsker du selvfølgelig at se allerflottest ud.

Annonce ♥

Der er meget, du skal have styr på til den store dag. Læs med her og få nogle skønhedstips til, hvordan du netop gør dig klar til den helt store kærlighedsfest.

Få en tandblegning og et tandpastasmil

For mange lyder tandblegning som et projekt, som kun er forbeholdt skuespillere og modeller. Men faktisk er tandblegning for alle. Ved at få foretaget en tandblegning hos en tandlæge kan du være helt sikker på, at behandlingen er sikker.

Tandblegninger hos tandlæger går altså ikke ind og skader dine tænder unødvendigt – de går blot ind og giver dig naturligt udseende hvide tænder.

Der er mange grunde til, at dine tænder synes at være misfarvet. Især tobak, emaljefejl og farvestoffer i din kost går ind og misfarver dine tænder. Når de mange bryllupsbilleder tages, ønsker du selvfølgelig at have det flotteste smil – og dette kan du altså få med en tandblegning, hvor dine tænder stadig ser naturlige ud.

kvinde med hvide tænder efter tandblegning

Få et flot hvidt og naturligt smil med en tandblegning inden brylluppet

Forkæl dit ansigt

Ud over de flotte hvide bisser, så vil du også gerne fremstå smuk og glødende i resten af ansigtet. Det kan du hjælpe godt på vej ved at give dit ansigt ekstra meget kærlighed og forkælelse. Opbyg en rutine i god tid inden brylluppet, hvor du regelmæssigt får renset og skrubbet og fugtet dit ansigt.

Start med at rense ansigtet, du kan anvende rensemælk eller ansigtssæbe, køb evt. en svamp til at rengøre ansigtet med. Herefter skal du bruge en peeling, gerne en med mange små korn, som du kan anvende dagligt. Peelingen renser i dybden og fjerner døde hudceller. Slut af med en god ansigtscreme, som giver dig masser af fugt.

Læg også gerne en fugtgivende ansigtsmaske en gang i mellem, det behøver du ikke gøre hver dag. Men den anden rense rutine, bør du følge hver dag for at opnå bedste resultat. Din hud vil elske dig for denne dejlige behandling og kvittere med at se strålende ud på din store dag.

Få ordnet neglene – både på hænder og fødder

Det er jo ikke kun dine tænder og ansigt, der skal stå skarpt til bryllupsdagen – det skal dine hænder og fødder selvfølgelig også. Selvom du har lukkede sko på, og ingen kan se, om du har fixet tæerne eller ej, så giver det dig en 100% tilfredsstillelse at vide, at du er gennemført lækker fra top til tå.

Forkæl gerne dig selv med en lækker manicure og pedicure. Her kredses der ekstra om hænderne og fødderne, hvilket er den perfekte stund til at tage en velfortjent pause fra bryllupsforberedelserne.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup