Kinakjoler – billige brudekjoler fra Østen

Vi fraråder det på det kraftigste, men det er muligt at købe en Kinakjole til dit kommende bryllup. De åbne grænser gør det muligt, at du via nettet kan bestille billige brudekjoler hjem fra blandt andet Østeuropa eller Østen.

Hvis du har planer om at købe en brudekjole billigt via et østland eller via fx Kina, så er der her nogle ting, du skal være meget opmærksom på. Drømmen om den super billige designerkjole look a like kan nemlig meget vel ende med, at du bliver dybt skuffet.

Pris og kvalitet på brudekjoler fra Kina

Pris og kvalitet hænger altid sammen, det gælder også brudekjolerne fra Østen. Hvis du får lovning på en brudekjole til 800 kr. til  1.000 kr. fra Kina, så kan du være rimelig sikker på, at materialevalget er elendigt. Husk at kineserne er kendt for at sige ja til ALT bare for at sælge noget.

Annonce ♥

Hvis du skal være nogenlunde sikker på at få en OK brudekjole fra Østen, skal du op og betale mindst 2.500 kr. til 3.000 kr. + evt. forsendelse. Dertil kommer told & moms + Post Danmark gebyrer. Du kan beregne told & moms + gebyrer her

Så på en brudekjole fra Kina til fx 3.000 kr. bliver der automatisk lagt 1.360 kr. oven i kjolens pris,  i told & moms + Post Danmark gebyrer, når varen kommer til Danmark. Dette betyder, at din kjole nu mindst koster 4.360 kr. + evt forsendelse fra Kina.

Så mindsteprisen for en importeret brudekjole fra Kina af en nogenlunde kvalitet ender ofte på 4.000-4.500 kr. Dertil kommer tilretning af kjolen i Danmark. Det ligger på 500 kr. og opefter.

kinakjole

Reklamation på importerede brudekjoler

Der er i praksis ingen reklamationsret på brudekjoler købt i Kina, Asien eller Østeuropa. Disse lande lever efter nogle helt andre spilleregler, end vi gør. Så får du en forkert kjole, er kjolen syet skævt, eller lever brudekjolen bare slet ikke op til dine forventninger, så er der desværre ikke så meget, du kan stille op.

I vores lange tid med Bryllupsklar.dk har vi  læst rigtigt mange ærgerlige eksempler på brude, som forsøger at reklamere over deres dårligt producerede kinesiske brudekjole. Reklamations mønsteret er næsten altid det samme. Hvis de svarer din klagemail, så svarer de dig ofte afvisende.

Hvis du er heldig, så får du en beskedent beløb tilbagebetalt på en kjole, som er helt ubrugelig.

Du får med andre ord ingen ting ud af at reklamere over for producenterne i Østen.

Annonce ♥

Kan det betale sig at købe en kjole fra Østen?

Hvis du vil være sikker på at få en brudekjole i lækker kvalitet,  som sidder godt og som tager sig godt ud på jeres bryllupsbilleder, så skal du nok ikke købe en brudekjole fra Kina/Østen. Du kan nemlig aldrig vide dig sikker på, hvad du får. Og alt i alt er det jo slet ikke så billigt, hvis du skal have en kjole af bare nogenlunde kvalitet.

Hvis du alligevel er oppe i at betale 4.000-4.500 + evt. tilretninger, så er der mange bedre og billige alternativer her i Danmark. Hvor du også samtidig kan prøve brudekjolen.

Selvfølgelig er der også brude, som har haft positive oplevelser med importkjoler fra Østen – som har ramt en “heldig dag på fabrikken”. Men her på Bryllupsklar.dk har vi læst så mange dårlige oplevelser om Kinakjoler, at det virkelig vil være at gamble med både din tid og dine penge.

Gode billige alternativer til Kinakjoler

Vidste du, at du faktisk kan købe en lækker drømmebrudekjole her i Danmark for samme pris som en tvivlsom kjole fra Kina vil løbe op i?

Hvis dit brudekjole budget er lavt, og hvis du er fast besluttet på at købe en billig kjole, så kan du sagtens finde kvalitetsbrudekjoler til billige penge herhjemme. Se lige artiklen billige brudekjoler i Danmark.

Dårlige oplevelser med kjoler fra Østen

Det er super ærgerligt, når noget som skulle have væres en glædelig begivenhed, ender ud I en dårlig oplevelse. Desværre er dette sket for en del af vores medlemmer, som har forsøgt sig med at importere drømmekjolen fra Østen. Det er bl.a. også en af grundende til, at vi skriver denne artikel.

Her er et par citater fra de uheldige Kinakjole købere:

“Jeg har så modtaget min Kinakjole, og den er så dårligt lavet, at jeg ikke kan bruge den”

“Så er Kinakjolen kommet, og den er en stor fiasko”

“Begge kjoler gav nogle seriøse ridebukselår”

“Så er min kjole ankommet.. Og den er et RÆDSEL af dimensioner”

“Det er et klasseeksempel på rigtig dårligt håndværk”

“Der er jo INTET på kopien, der ligner noget fra originalen”

Her er links til et par tråde i vores forum Min kinakjole er en stor fiasko – Min kina-rædsel

Ægte kjoler vs. Kinakjolerne

Elendig kinakjole

kinakjole

Dårlig kinakjole

Kinakjole med fejl

Vores indkøbsguide

I vores indkøbsguide kan du finde Danmarks førende butikker, som sælger Brudekjoler i alle prisklasser.

Hvis du går efter brudekjoleudsalg eller nogle gode tilbud, så kan du faktisk godt finde drømmekjolen herhjemme til spotpris. God fornøjelse i jagten på din drømmekjole.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup