Brudekjole trend 2011

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Hundborg Handmade.

Vi har bedt de dygtige folk fra designerfirmaet Hundborg Handmade om at fortælle os om de trends og tendenser, der vil være gældende for brudekjolemoden anno 2011. Læs selv og nyd billerne af de smukke designer brudekjoler. Rigtig god fornøjelse.

Individuelle detaljer

Bryllupsmoden anno 2011 er lige så individuel, som hver enkelt brud er unik. Ingen har lyst til at være en kopi af naboen, så derfor er det naturligt, at bruden leder meget grundigt, indtil hun finder netop den brudekjole, der viser præcis, hvem hun er.

Annonce ♥

Brudekjolemoden 2011 sætter fokus på den enkelte og særligt udvalgte detalje. De små detaljer er med til at gøre den store forskel.

Brudekjolen 2011

De rene linjer og klare snit er udgangspunktet for brudekjolen. Det store skrud – kjolen med masser af vidde og strut – går aldrig af mode, men også den slanke og figursyede kjole er helt oppe i tiden. Corsagerne tager sig en lille pause i år, hvor brudekjolerne til gengæld får de lange slanke linier frem.

Bånd og pynt under brystet, der markerer den høje talje, gør kjolerne meget feminine og moderne.

Spændende udskæringer

Sammensætningen af silkekjole og tyl er stadig meget populær, og det vil vi komme til at se mere af. Valget af udskæring er helt centralt, da det er med til at skabe kjolens karakter. Mange spændende udskæringer komplimenterer smukt de enkle og slanke kjoler, der kommer mere og mere frem.

De korte brudekjoler får en sæson mere især til rådhusbryllupper og ”havebrylluppet”. I år er de mere chikke og mindre 50’er inspirerede.

brudekjole med blomster brudekjole anderledes udskæring

Flere farver og detaljer

Der vil komme flere farver på kjolerne. De traditionelle hvide kjoler bliver pyntet med mere farve i form af bånd, blomster og farvet tyl for at give kjolen kant og særpræg. De korte og mere vilde slør giver kjolerne kant og er en moderne måde at bære en tradition videre på.

Vælger bruden ikke slør, kan hun i stedet vælge mellem forskellige typer hatte, fascinators, hårbøjler og hårnåle med pynt for at fuldende looket. Halskæder, armbånd og bælter er med til at skabe det individuelle look. Med de rette accessories kan bruden skabe sit helt eget udtryk og løfte kjolen i den retning, hun vil.

For os er det vigtigt at se på den enkelte brud, for vi ser jo alle forskellige ud. Hver brud skal finde den kjole, som passer til hendes figur. Vi vil til enhver tid kombinere tidens trends med de snit, der klæder den enkelte brud, så det tilsammen giver det smukkeste individuelle resultat.

brudekjole havfrue tylskørt brudekjole tylskørt og læderblomster brudekjole ståkrave og tylskørt

Læs også Brudekjole trend 2009Brudekjole trend 2010Brudekjole trend 2012Brudekjole trend 2013

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup