Brudekjole trend 2013

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner LILLY.

Hvad kan vi forvente os af brudekjole trenden 2013? Det spørgsmål har vi stillet Eva-Dorthe Rantzau Smith, der er chefdesigner hos LILLY brudekjoler. Og svaret på det spørgsmål er, at tyl, blonder, 50’er stil og bælter er årets største trends indenfor brudekjole moden.

Brudekjole kollektionerne byder på tidsløse elegante kjoler med ultra romantiske stilelementer, og kjolerne er skåret, så de feminine linjer fremhæves på bedste vis.
I denne artikel kan du læse alt om brudekjole trenden 2013 og se billeder af de forskellige LILLY kollektioner.

Annonce ♥

Blonde og tyl er et mega hit

Tyl kreationerne, delvis med blonde eller all-over tyl, er den absolutte trend i den kommende sæson. Trods kjolernes storhed og volumen tilfører tyl og fine blonder alle kreationer en aura af lethed og friskhed.

Som kontrast til disse store kjoler er de helt enkle empirekjoler i blød georgette eller soft tyl med applikerede blonder, der falder blødt om kroppen.

brudekjole asymetrisk strop og brudekjole med tyl og blonde

Grace Kelly og 50’er stilen er tilbage

Inspirationen til brudekjolerne er hentet fra de glamourøse 50’ere med høje, tætsiddende taljer og store skørter. Underdelenes store vidde oser af Hollywoods røde løbere og stjernestøv. Den feminine figur fremhæves, og kurver er et absolut must.

Glamour med star appeal har været mottoet bag LILLY’s nye kreationer. Således er der designet vidunderlige figursyede havfrue silhuetter ved siden af yppige linjer med herlig vidde i nederdelene i ægte Grace Kelly stil.

Kjolernes rygge er ligeledes top aktuelle sammen med fremhævede taljer.For i 2013 skal bruden styles med smukke broderede bælter i farve elle tone-i-tone med kjolen.

De farvede bælter kan variere fra sort, vinrød, pink, vintage lilla til smaragdgrønne varianter med fine broderier, blomster eller sløjfer. Dette giver en spektakulær kontrast til nederdelen.

brudekjole med farvet bælte og brudekjole med tyl skørt

De 4 LILLY kollektioner i 2013

LILLY tilbyder 4 forskellige kollektioner, som hver især byder på forskellige designs lige fra de korte friske brudekjoler, til de helt hvide brudekjoler, til de brusende tyl kreationer og så kjolerne med et strejf af vintage. Læs om de forskellige kollektioner og se de super smukke billeder fra hver kollektion.

LILLY 2013

Glamourøs elegance og masser af blonder og tyl kendetegner LILLY 2013 kollektionen. “Jeg sætter en stor ære i at gøre den skønneste dag i livet endnu mere skøn og glamourøs med betagende brudekjoler”, fortæller chefdesigner Eva-Dorthe Rantzau Smith.

Glamourøs elegance med stjerne appeal er mottoet for de fantastiske kreationer fra LILLY, der fortsat følger filosofien om, at brude kjolerne skal kunne købes til en overkommelig pris.

model der sidder ned med brudekjole med tyl skørt

PASSIONS by 2013

Vintage Flair møder ren elegance i satin. Designeren har tolket sæsonens 50’er stil anderledes enkelt og stilrent med et touch af vintage i form af en blød, fed satin i en helt fantastisk silkefarve. Her er det kjolernes draperinger og fremhævelse af talje, hofter og barm, der er i centrum.

Broderier og applikationer er holdt meget decent, og bruges kun til at fremhæve figuren. Den smukke vintage farve kombineret med fed satin i silkelook er perfekt til ægte brudefashionistas.

smal brudekjole med stropper og bælte samt brudekjole med flot draperet corsage

Purewhite by LILLY 2013

“Jeg er så begejstret for styling mulighederne i de nye Purewhite kjoler“, udtaler Eva-Dorthe Rantzau Smith. Det er de seneste års royale bryllupper, der har inspireret til denne blomsterhvide brudekjolekollektion – det store romantiske og royale look er top aktuelt i brudemoden.

purewhite brudekjole bådudskæring

Diamonds by LILLY 2013

Korte drømmekjoler i lette materialer. Kollektionen består af feminine, korte cremefarvede kjoler, der giver et friskt pift til brudemoden med de nye populære kjolelængder midi og semi-midi. Disse kjoler er helt idéelle til det stilfulde rådhusbryllup eller det romantiske strandbryllup.

kort brudekjole med asymetrisk top og kort brudekjole med sort bælte

Denne artikel er skrevet i samarbejde med LILLY – besøg deres hjemmeside og se alle de flotte brudekjoler.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup