Brudekjole trend 2016

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Panayotis.

Vil du udleve drømmen om at være prinsesse for en dag, være den vovede brud eller er du klar til at hoppe i et jakkesæt på din bryllupsdag?

Brudemoden 2016 giver dig en verden af muligheder, for at du kan få lige præcis den stil der matcher dig.

Annonce ♥

Smukke rygge og runde bagdele

En tydelig tendens for 2016 er de mere vovede brudekjoler, hvor der især er fokus på udskæringerne både for og bag. De smukke åbne rygge, omkranset af blonder, bliver afsluttet dybt.

Ofte lige over eller helt nede ved lænden og giver dermed også mere fokus på numsen, som bestemt ikke skal gemmes væk for tiden.

Brudekjole med dyb rygudskæring med fine blonder

Skørtet kan slutte i et smalt havfruesnit med et smukt slæb, men ses også i en meget fyldig udgave, som understreger den kurvede silhuet.

De smukke dybe udskæringer ses også foran, hvor de er flankeret af blonder og broderier, så man ikke viser for meget, men alligevel tilpas nok til, at der er en klar wauw-faktor.

Brudekjole med dyb udskæring og havfruemodel

Har du lyst til at gå hele vejen, kan du vælge en såkaldt ”illusions-overdel” på engelsk kaldet en ”illusion bodice”, som er en transparent eller nude overdel, der er dækket af applikationer (blonder, sten, perler) de helt rigtige steder, så man stadig kan gå sin kommende mand nogenlunde dydigt i møde.

Smal brudekjole med nude overdel

Prinsessedrømmen i nye variationer

Den klassiske prinsessekjole, vil for mange altid betyde stort skørt, tyl og blonder, men også lange ærmer er med til at give en følelse af prinsesse – ikke mindst inspireret af de kongelige brudekjoler.

De lange blonde ærmer med applikationer er med til at understrege den klassiske stil, og selv om man i 2016 kommer til at se ærmet i en ¾ lang udgave, så er det stadig med til at give et vintage-look til kjolen.

Brudekjole med 3/4 ærmer og kraftige blonder

Selve skørtet skal stadig være stort, men det nye er, at det kommer til at være som et slags overskørt. Skørtet kan være mere eller mindre gennemsigtigt eller delt fortil, så man kan se underkjolen.

I nogle tilfælde vil man også kunne tage skørtet helt af – en fordel for bruden, der gerne vil skifte look i løbet af dagen.

Prinsesse brudekjole med stort blondeskørt

Kort dansebrudekjole

Det med at skifte kjole er en amerikansk tendens, som danskerne er ved at tage til sig. Her er der mulighed for at udleve den klassiske drøm i kirken, og samtidig bære en mindre og ofte kortere model til festen, så du kan danse natten væk uden at fylde for meget på dansegulvet.

Er du ikke til det store skrud, er de kortere brudekjoler fantastiske og mere uformelle, men det gør dem bestemt ikke mindre smukke.

Kort brudekjole med halve ærmer og blonder

Applikationer i 3D

De nye applikationer tilfører virkelig brudekjolen en helt ny dimension. I stedet for at ligge fladt på kjolen, skal blonderne nu fylde mere. Tendensen er altså kraftigere blonder, der kan være broderede eller strikkede. Blonderne kan være mere eller mindre dominerende i størrelsen, men det er en tendens, som ikke er til at komme udenom.

Det er ikke kun blonder, der kan give en 3d effekt. Også draperinger og lag på lag kan give en dramatisk effekt på brudekjolen.

Brudekjole med stort og effektfuldt skørt

Det samme kan man sige om fjer. Er du til det glamourøse look, kan det være, at du burde overveje fjer på din brudekjole. Fjerene giver en lækker vintage følelse, og så bevæger de sig sammen med dig og kjolen, hvilket giver en smuk effekt, der gør kjolen mere levende at se på.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Panayotis

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup