Brudekjole trend 2017

I samarbejde med Panayotis præsenterer vi brudekjole trenden 2017. Brudemoden 2017 giver dig en verden af muligheder, for at du kan få lige præcis den stil, der matcher dig. Nogle trends som vi har set tidligere er kommet for at blive, mens andre er helt nye.

Vi har samlet de hotteste trends i den nye sæson, og vil give dig et indblik i hvad der rører sig i brudeverdenen. Men husk – uanset moden, skal du altid vælge den kjole, der får dig til at føle sig smukkest på din bryllupsdag – det er alfa og omega. Se alle de flotte 2017 brudekjoler fra Panayotis

Dybe udskæringer

Tendensen med de dybe smukke rygge er kommet for at blive, men i 2017 er der fokus på udskæringerne både for og bag. Især de dybe v-udskæringer er noget vi kommer til at opleve meget i denne sæson. V-udskæringen er specielt flatterende for brude med lidt større barm, og derudover er den med til at forlænge silhuetten.

Annonce ♥

Én ting er sikkert, designerne regner 2017 brude for at være mere modige og villige til at vise mere hud – og resultatet er elegant og sexet – perfekt til den moderne brud.

Brudekjole med brusende skørt og dyb udskæring
Ovenstående brudekjole er model Aya

Sæt kulør på din dag

Vi har de seneste sæsoner set mere og mere farve og 2017 er ingen undtagelse. Nuancer som karamel, champagne, mokka og blush er gode alternativer til den klassiske elfenbensfarve, og er stadig bløde og feminine. Ofte er det stoffet under blonden, der er farvet, mens blonden stadig er elfenbensfarvet, hvilket skaber en fin kontrast.

Mange brude vil gerne væk fra det helt elfenbensfarvede, uden at komme for langt væk fra bryllupsterritoriet. De farvede kjoler passer perfekt ind i vintagestilen, og kan alt efter hudtone også være med til at give lidt ekstra glød.

Brudekjole med stort skørt i blush farve
Ovenstående brudekjole er model Janelle

Boheme stilen

Boheme stilen er udtryk for en afslappet stil, som er meget simpel og casual. Stilen, der også bliver kaldt Boho, fik for alvor fodfæste i start 90’erne og har mere eller mindre været til stede lige siden.

De seneste år har vi set lidt af stilen i brudeverdenen, men i 2017 er Boho stilen blevet mere domminerende og det er bestemt en trend der er kommet for at blive. Kjolerne er lette, enkle men stadig feminine med fine blonder og lækre detaljer – og ofte er de utroligt behagelige at have på.

Brudekjole i boho stil
Ovenstående brudekjole er model Arcange

Comeback til en gammel kending

En af de nye og mere overraskende trends i den nye sæson er et comeback af en gammel klassiker – nemlig satin! Tro det eller ej, men satin vil i stigende grad komme til at præge den nye sæson.

Oftest vil kjolerne være i fuld satin med få lækre detaljer, smukke silhuetter og udskæringer. Resultatet er elegante og klassiske kjoler i rene linjer med et moderne twist.

Brudekjole i satin med 3/4 ærmer
Ovenstående brudekjole er model Andrea

Ærmer, ærmer, ærmer

En af de tendenser der tydeligt tager til, er de lange ærmer. Brudekjolerne skal ikke længere pr. automatik være stropløse, men må meget gerne have ærmer, der enten er ¾ eller helt lange.

De lange blonde ærmer er med til at understrege den klassiske stil, og er i høj grad inspireret af de kongelige brudekjoler. Kjolerne passer godt til den mere moderate brud eller til vinterbrylluppet.

Brudekjole med langt slæb, blonder og lange ærmer
Ovenstående brudekjole er model Juliet

Blonder i alle afskygninger

Blonder er stadig dominerende, og det er klart en trend der fortsætter i 2017. Blonderne kan være mere eller mindre iøjnefaldende, hvad enten det er fulde blondekjoler, eller det kun er dele af kjolen, der er broderet med blonder, om det er fine franske blonder, de såkaldte 3D blonder, eller grove og rustikke blonder.

De fine franske blonder, skaber et romantisk og feminint look, hvorimod de grove blonder, giver et mere rustikt udtryk. Der er et hav af muligheder og variationer, alt efter hvad bruden ønsker.

Brudekjole med blonde corsage og bælte
Ovenstående brudekjole er model Juba

Alle brudekjolerne i denne artikel kan du købe hos Panayotis. Besøg panayotis.dk for mere info

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup