Brudekjole trend 2018

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Panayotis.

I samarbejde med Panayotis Brudekjoler præsenterer vi brudekjoletrends for 2018. Brudemoden 2018 har noget for enhver smag og stil. Nye trends er kommet til, mens gamle kendinge kommer i nye, anderledes versioner.

Her får du et eksklusivt indblik i de hotteste trends og detaljer, der rører sig i brudeverdenen. Husk endelig – uanset moden, skal du altid vælge den kjole, der får dig til at føle dig smukkest på din bryllupsdag – det er alfa og omega.

Annonce ♥

Se alle de flotte 2018 brudekjoler fra Panayotis.

Dekorative rygge

I 2018 bliver fokus flyttet fra forsiden til bagsiden af kjolerne. De dekorative rygge kommer til udtryk gennem dybe v-udskæringer, smukke blondedetaljer og lange rækker af satinbetrukne knapper, der elegant skaber fokus på brudens ryg.

En perfekt detalje til den moderne brud, der gerne vil være både sexet og elegant. Designerne har spottet, at brudene i 2018 har sans for detaljer og gerne vil have mulighed for at vise lidt hud på den store dag, og dekorative rygudskæringer er en af måderne.

brudekjole med flot rygudskæring

Ovenstående brudekjole er modellen Kalypso

Tattoo-effekt

De seneste sæsoner har vi set mere og mere til tattoo-effekten, og 2018 bliver ingen undtagelse. Tattoo-effekten kan ses på ærmer, smukke halsudskæringer og som dekoration på ryggen.

Mange brude efterspørger blonder, men vil ikke dækkes til fra top til tå, og her er tattoo-detaljer en perfekt måde at indarbejde smukke mønstre på kjolen uden at blive for tildækket.

Effekten kan både virke meget elegant, men også give et mere kantet udtryk afhængig af brudens yderligere styling. Tænk derfor over dit valg af slår, sko, smykker og håropsætning.

brudekjole med tattoo effekt på overdelen

Ovenstående brudekjole er modellen Zeltia

La Bohème

Forestil dig en blomsterkrans i håret, strandbryllup eller vielse i haven. De seneste år har vi set mere til bohème-inspirerede kjoler og accessories, der lægger op til et uhøjtideligt og hyggeligt bryllup med fokus på samvær med familie, venner og en intim fest.

Bohème betyder ikke nødvendigvis hippietendenser men lette enkle kjoler der stadig har feminine fine blonder og lækre detaljer. Disse kjoler er ofte utroligt behagelige at have på en hel dag. Noget, der i højere grad, spiller en vigtig rolle for den moderne brud.

boheme inspireret brudekjole

Ovenstående brudekjole er modellen Kaley

Keep it simple

Som en kontrast til de store, pyntede prinsessekjoler kommer enkle og stilrene kjoler for alvor frem i 2018. Der er tale om tidsløse, klassiske snit og fokus på lækre materialer og enkelthed.

Her kommer bruden for alvor i fokus, da kjolen på ingen måde stjæler opmærksomheden, men fremhæver bruden i al sin enkelthed.

Disse kjoler tillader, at dine accessories kommer til deres ret. Så skru op for smukke halskæder og glimmersko eller hold stilen klassisk – det er helt op til dig.

enkel brudekjole

Ovenstående brudekjole er modellen Muriel

Romantiske eventyrkjoler

Til bruden, der skal giftes med drømmeprinsen og derfor søger en eventyrlig prinsessekjole til den store dag. I 2018 kan din indre prinsesse få frit løb – tænk blondedetaljer, store skørter og masser af bling. Skal brylluppet holdes i overdådige, romantiske omgivelser, skal kjolen matche din lokation.

Eventyrlige prinsessekjoler går ikke af mode lige foreløbigt og kommer i mange forskellige afskygninger. Alle brude skal have muligheden for at være prinsesse for en dag.

brudekjole med stort skørt

Ovenstående brudekjole er modellen Massima

Blonder, blonder, blonder

Blonderne fortsætter med at dominere i 2018, og det er klart en trend, der efterspørges meget. Blonderne kan være mere eller mindre iøjnefaldende, hvad enten der er tale om brudekjoler med blonder fra top til tå, eller om kun dele af kjolen er broderet med blonder.

Udvalget af blonder bliver også bredere, du støder på alt fra fine franske blonder, de såkaldte 3D blonder samt grove, rustikke blonder.

De fine, franske blonder skaber et romantisk og feminint look, hvorimod de grove blonder giver et mere rustikt, vintage udtryk. Der er et hav af muligheder og variationer, alt efter hvad bruden ønsker.

brudekjole med masser af blonder

Ovenstående brudekjole er modellen Cordelia.

Alle brudekjolerne i denne artikel kan du købe hos Panayotis. Besøg panayotis.dk for mere info.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup