LILLY’s brudekjole trend 2015

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner LILLY.

Mix & match dig frem til dit helt eget look og find din indre diva frem. LILLY’s chefdesigner Eva-Dorthe Rantzau Schmidt fortæller her, hvad der er hovedingredienserne i LILLY’s 2015 kollektioner.

Sådan er trenden i 2015

I den nye LILLY kollektion kan du selv kombinere dig frem til dit personlige udtryk: Kort kjole, separat nederdel, blondetop, farverige bælter eller masser af tyl.

Annonce ♥

LILLY har designet og fremstillet brudekjoler til tusindvis af danske og europæiske brude i mere end 65 år, så de har naturligvis en god finger på pulsen indenfor brudekjole trenden.

Og i den nye 2015 kollektion er den klare trend: Personlig styling og masser af kombinationsmuligheder der skaber det perfekte look til hver enkelt brud.

Derfor er hele kollektionen bygget op af elementer, der kan kombineres på kryds og tværs: Der er korte kjoler, separate nederdele med luftige tylskørter, blondetoppe med lange blondeærmer, perlebesatte brudebælter og masser af accessories.

kort brudekjoler med blonde og bælte brudekjoler med blonde topMUST HAVE

Et ord: Blondetoppe. De eksklusive blondetoppe kan fuldstændigt forvandle brudekjolen. De klassiske rober forvandles med lange transparente blonde ærmer og højhalsede blonde kraver – hvad enten dit look skal være über-romantisk, trendy-etno eller casual-classic.

tyl brudekjole med blonde krave og blondeærmer

brud sidder på sofa i brudekjole med blondetop

hjerteudringet brudekjole med blondetop

Vilde blomster bliver til blonder

Chefdesigner Eva Schmidt er denne sæson blevet inspireret af mønstre med vilde blomster, der er blevet bearbejdet til en række broderier og blonder, der pryder kjoler og toppe. Sammen med nye kjolelængder giver det mange muligheder i den personlige styling.

”Med de fine blonde jakker eller toppe kombineret med broderede bælter i sarte farver, kan du kreére romantiske, luftige kjoler med et smukt og stilfuldt udtryk af volumen og romance. Men du kan også gå efter en kortere kjole med et markant bælte og en feminin silhuet med en transparent blondetop”.

“Der er frit valg, så du kan skabe din egen brudekjole, der passer til alt fra romantisk bryllup i landsbykirken til det mere uformelle rådhusbryllup i storbyen”, siger siger Eva Smith.

brudekjoler med farvet bælte og blondetop

4 kollektioner at vælge mellem

Som sædvanlig består LILLY’s kollektion af 4 forskellige: DIAMONDS by LILLY, LILLY, PASSIONS by LILLY & purewhite by LILLY.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med LILLY – se mere på lilly.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup