Von Barner Bride

Kom med indenfor hos Von Barner Bride, som forhandler smukke brudekjoler. Sortimentet er en skøn blanding lige fra de klassiske modeller til brudekjoler med mere kant. Butikken er for nylig flyttet til Greve i nye større lækre lokaler og åbner nu dørene op for de kommende brude.

Vi har taget en snak med indehaverne Majbritt og Monica omkring deres forretning og kjoler. Som noget ganske unikt tilbyder de helt rentefrie lån, når man køber sin kjole hos dem, det kan du også læse mere om herunder.

Hvilke kjoler sælger I

“Vi har rigtig mange prinsesse kjoler i vores sortiment, og vi er bestemt ikke bange for bling hos os, men vi har også de helt enkle kjoler til dem, der foretrækker det. Men prinsesse drømmen er nok det, som vi sælger mest af”.

Annonce ♥

blonde brudekjole havfrue snit

Ovenstående brudekjole er model Della fra Adrianna Papell

brudekjole med bling

Ovenstående brudekjole er model 19-04 fra Agora

Hvem er jeres kunder

“Det er meget blandet, vi har kunder i alle størrelser og fra alle samfundslag, men uanset størrelse sætter vi en ære i at finde den kjole som er smukkest til netop dig og din krop”.

brudekjole med v hals og brusende skørt

Ovenstående brudekjoler er begge model 7507 fra Diane Legrand i farverne ivory/pink/silver og ivory/silver

Annonce ♥

Hvor lang tid skal man komme før brylluppet

“Vi anbefaler, at du kommer mindst 6 måneder før. Men du kan sagtens vente til senere, vi har altid model kjoler på lager, men så kan du risikere, at udvalget vil være meget begrænset. Så det mest optimale er at komme i rigtig god tid, så du kan vælge fra hele sortimentet”.

blonde brudekjole med lange ærmer

Ovenstående brudekjole er model 4043 fra Elisabeth Passion

Hvordan foregår en prøvning

“Vi sætter 1½ til 2 timer af til en brudekjole prøvning. Du må gerne tage din mor og veninder med til prøvningen, men husk at jo flere du har med, des flere meninger vil du blive mødt med. Vi anbefaler max 5 personer. Vi byder på vand, kaffe og lidt sødt under prøvningen”.

“Inden prøvningen starter snakker vi lidt om dine drømme og ønsker, og finder frem til et udvalg af kjoler, som vi tror ,vil passe til dig. Det er tilladt at tage billeder undervejs, så du har mulighed for bedre at huske alle de forskellige kjoler, som du prøver”.

brudekjole med stort skørt

Ovenstående brudekjole er model 17-48 fra Agora

Hvilke mærker forhandler I

“Vi forhandler spændende mærker som Agnes Bridal Dream, Agora, Anne Marièe, Cosmobella, Danielle Couture, Diane Legrand, Elizabeth Passion, OreaSposa og Pnina Tornai. Vi tager ikke hele kollektioner hjem fra de forskellige designere, men vi håndplukker lige netop de kjoler, som vi tror passer til vores kunder”.

brudekjole med dyb rygudskæring

Ovenstående brudekjole er model 14414 fra Pnina Tornai

Annonce ♥

Hvilket prisniveau ligger jeres kjoler på

“Priserne på vores kjoler ligger fra 6.000,- og op til ca. 25.000,- ,men vi har mest i prisklassen 8.000,- til 12.000,-“.

brudekjole med korte ærmer og blonde top

Ovenstående brudekjole er model PH0026 fra Phoenix Gowns

Hvordan foregår den rentefrie finansiering

“Vi kan tilbyde finansiering af din brudekjole og tilbehør til 0 kr. i rente. Det foregår i samarbejde med Ikano Bank, det eneste du betaler, er stiftelsesgebyret, som er hhv. 449,- eller 799,- alt efter, om du vælger at tilbagebetale på 10 eller 20 måneder”.

Besøg vonbarnerbride.dk og se flere smukke brudekjoler. Du kan bestille tid til brudekjoleprøvning på telefon nummer 22 95 19 98 eller udfyld kontaktformular, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup