Danse sko til bryllup

Der er virkelig mange vigtige ting, som du skal tage stilling til undervejs i din bryllupsplanlægning. Du er sikkert herinde på Bryllupsklar og også andre steder blevet bombarderet med gode råd og ting, du skal huske på i forbindelse med dit kommende bryllup.

Men der er en ting, som du måske ikke har tænkt over, men som faktisk kan ende med at blive en af dine allerbedste beslutninger overhovedet. Og det har noget med dine fødder at gøre.

Annonce ♥

Har du måske tænkt over, hvilke sko der skal ledsage dig og være dine bedste venner under selve bryllupsfesten om aftenen? For det behøver ikke nødvendigvis at være de brudesko, som du har haft på hele dagen.

Faktisk vil du helt sikkert blive rigtig glad for et par byttesko, særligt hvis du har valgt, at dine brudesko er med høje hæle.

For det er meget få – og her snakker vi kun om de virkelig hardcore – der kan holde ud at feste og danse en hel nat i høje hæle. Så derfor skal du ikke tøve med at gøre som mange andre brude og tage et par flade sko med dig.

Fede sneakers til bryllup

Normalt tænker du nok ikke sneakers og flade casual sko i forbindelse med bryllup, som jo er en fest, hvor man traditionelt giver den hele armen og tager det pæneste tøj på. Men hvorfor ikke give dit brudelook et sejt udtryk i form af et par rigtig smarte og dansevenlige sko til om aftenen.

Dine fødder vil med garanti takke dig, fordi du kan danse ubesværet og ubegrænset uden at få mega ømme fødder. Måske har du et par yndlingssko i skabet, som du føler dig godt tilpas i, men hvorfor ikke bruge anledningen til at købe et par festlige sko måske nogle med lidt ekstra bryllupsglam.

Skechers rosafarvet laksko

Ovenfor: Rosafarvet laksko fra Skechers

sølvfarvet-sneaker

Ovenfor: Sølvfarvet sko fra Vagabond

leopardmønstret-sneaker

Ovenfor: Leopardmønstret sko fra CASHOTT

sort-laksko-skechers

Ovenfor: Sort laksko Skechers

Annonce ♥

grå-sneaker

Ovenfor: Grå sneaker fra New Balance

espadrilla-metallic

Ovenfor: Mettalic espadrillos fra Bella Moda

puderfarvet-espadrillos

Ovenfor: Puderfarvet espadrillos fra Bella Moda

guldfarvet-sko

Ovenfor: Guldfarvet flet sko fra CASHOTT

Alle skoene ovenfor kan købes hos skobox.dk

Annonce ♥

Forkæl dine fødder inden brylluppet

Uanset om du vælger høje, flade, åbne eller lukkede sko så vil dine fødder elske dig, hvis du lige giver dem lidt ekstra opmærksomhed og forkælelse i dagene op til brylluppet.

Du kan fx købe dig til en lækker fodbehandling ude i byen, læn dig tilbage og nyd at få en professionel til at pusle om fusserne. Du vil svære derfra som på en lyserød sky.

Du kan også gøre det derhjemme, lav et varmt fodbad med noget lækkert velduftende olie i og noget badesalt. Badesalten virker rensende og har desuden den effekt, at fødderne ikke optager så meget vand. Fjern død hud på hælen og læg en fin lak på tåneglene, så er du klar til at gi den gas på dansegulvet.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup