Festfyrværkeri til bryllup og fest

Langt de fleste brudepar drømmer om at gøre noget helt særligt ud af deres bryllupsfest, og det bliver typisk gjort med en festlig og unik underholdning fx et fantastisk festfyrværkeri til brylluppet. Herunder viser vi dig et par af de bedste fyrværkere i Danmark, som kan kreere et flot festfyrværkeri.

Brudepar og deres gæster ser fyrværkeri

Nordic Star Fireworks

Landsdækkende

Overrask bryllupsgæsterne med et smukt festfyrværkeri på jeres store dag.
Besøg hjemmeside

Brudepar der ser fyrværkeri i haven

Trier Festfyrværkeri

Landsdækkende

Bryllupsfyrværkeri kun 8.495 kr. gælder i Kbh og omegn samt nord- og vestsjælland.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Lad professionelle stå for dit festfyrværkeri

Fyrværkeri er noget af det absolut smukkeste, men det kan også være farligt, hvis man ikke ved, hvordan man håndterer det korrekt. Hvis det skal være festfyrværkeri med rigtig mange raketter, så begynder det muligvis også at blive en uoverskuelig opgave for langt de fleste. Er du bekymret for, at du og din kommende ægtefælle ikke helt klare opgaven på egen hånd? Så kan du finde de bedste fyrværkere i Danmark lige her. De er alle enormt professionelle og kan stå festfyrværkeriet fra start til slut. Når du lader en professionel stå for arbejdet med festfyrværkeriet, kan du være sikker på, at du, din ægtefælle og gæsterne kan nyde det flotte show i ro og mag og være i helt trygge hænder.

Vælg det perfekte festfyrværkeri

Ud over at skulle se på de smukke lys og farver på nattehimlen, så er der endnu en del af festfyrværkeriet, som bliver en sjov opgave. Du ved formentlig allerede, at der er utroligt mange forskellige raketter at vælge imellem, og du skal selvfølgelig vælge de helt rigtige til din bryllupsfest. En professionel fyrværker har en masse smukke raketter, som du kan vælge imellem, og du skal være med til at sammensætte den perfekte kombination.

Er du til den afdæmpede farvekombination af hvide og gule nuancer? Eller er du måske klar til det helt store farvespil i grøn, lille, rød og blå? Det er helt op til dig. Du kan altid få kyndig vejledning af fyrværkeren, som kan vise dig, hvilke raketter der fungerer godt sammen. Du er derfor garanteret, at det bliver det absolut smukkeste fyrværkeri, du nogensinde har set.

Giv gæsterne en unik oplevelse

Du og din ægtefælle kommer uden tvivl til at elske showet med fyrværkeri, men det er der bestemt også andre, der kommer til. Gæsterne kommer til at blive enormt overraskede, når de ser, at bryllupsfesten også byder på et flot farvespil oppe på himlen. Det er de færreste brudepar, der vælger at have festfyrværkeri til deres bryllup, så det er formentlig ikke ret mange af gæsterne, der havde set det komme. Det skal nok blive en virkelig glædelig overraskelse for dem.
Undersøg de forskellige fyrværkere og se, om der ikke er nogle af dem, der kunne være det helt rette valg til din bryllupsfest.

FAQ

  • Hvad koster et fyrværkeri til bryllup?

    Regn med omkring 10.000 – I kan godt få det billigere og selvfølgelige også dyrere

  • Hvem sørger for at indhente tilladelser?

    Hvis det kræver en tilladelse så er det som regel fyrværkeren der sørger for dette

  • Kan vi ikke bare selv skyde nogle raketter af?

    Nej – det bliver aldrig det samme som et professionelt opbygget fyrværkeri