Festudlejning til bryllup og fest

På Bryllupsklar.dk finder du festudlejning til bryllupper og fester fra Danmarks førende festudlejere. Skal du holde et havebryllup, eller mangler du blot nogle stole, borde eller ekstra service til festen, så har vi her samlet et bredt udvalg af festudlejere, som har stor ekspertise i at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udstyr til dit bryllup. Udstyrets kvalitet og den gode service sikrer dig, at du trygt kan leje jeres ting hos nedenstående forhandlere.

Alm. telte, beduin telte, flotte stole og lækkert tilbehør til jeres fest.
Besøg hjemmeside

Billede af festudstyr

darkmoon.dk

Sjælland

Musikanlæg, diskokugler, bordfodbold m.v. udlejes. Se det store udvalg. Døgnvagt.
Besøg hjemmeside

Festtelt med rød løber

JK Udlejning

Midtjylland

Telte med gulv, borde, stole, varme, lys og service. Vi har alt til DIN fest.
Besøg hjemmeside

Billede af luksustelt

Luksustelte

Landsdækkende

Unik teltudlejning – Nordiske telte i høj kvalitet med stor fleksibilitet.
Besøg hjemmeside

Tjenere fra Tjenerteamet

Tjenerteamet

Sjælland

Hyr et team af professionelle og erfarne tjenere til jeres bryllupsfest.
Besøg hjemmeside

Professionel lyd & lys til priser hvor alle kan være med. Varde, Esbjerg, Ribe mfl.
Besøg hjemmeside

Teltudlejning til bryllup

Drømmer du om et smukt bryllup i haven, hvor alle gæsterne kan være samlet i et stort telt? Eller måske vil du og din partner begge gerne invitere hele den udvidede familie og vennekreds – men der er simpelthen ikke plads nok hverken i huset eller festlokalet. I begge disse tilfælde får du brug for hjælp til festudlejning til bryllup. Her på siden finder du flere leverandører af telte til bryllupper. Der er selvfølgelig mange forskellige telte at vælge imellem, både i forhold til størrelse, budget og festtema, så du kan leje netop den type telt, der passer til dit bryllup. Måske kunne du godt tænke dig et luksustelt til dit bryllup? Der er stor efterspørgsel på disse, så de kan være svære at få fat i, men her på siden finder du flere leverandører, der kan hjælpe dig med lige præcis dét.

Lyd og lys til bryllup

Hvis der skal være bryllupsfest, så er det ofte helt oplagt at sørge for noget lys og lyd. Lys til når solen går ned, og lyd så alle gæsterne kan danse natten væk. Det er typisk dét, der sætter prikken over i’et, når man skal holde en bryllupsfest. På denne side kan du finde flere forskellige leverandører, der kan hjælpe dig med både lys og lyd til den store fest. Der er selvfølgelig forskellige typer at vælge imellem, så der er uden tvivl noget, der passer til din smag. Så hvad end du er til et live band eller en jukebox, så finder du det blandt vores festudlejning til bryllup. Du kan altid besøge de forskellige leverandørers hjemmesider, hvor du kan læse meget mere om, hvad de kan tilbyde dig og dit bryllup.

Gode råd, når du skal holde bryllup i telt

Et bryllup i telt kan være utrolig smukt og romantisk – men når man lejer et telt til sit bryllup, skal man også sørge for at overveje et par ting først. Har du for det første plads til teltet i din have? Som tommelfingerregel skal hver gæst have ca. én kvadratmeters plads – og dette varierer selvfølgelig efter, hvordan du vil indrette dit telt. Og hvad med toiletforhold? Køkkenforhold? Strøm? Adgang til vand? Alle disse spørgsmål er nogle, du bør overveje når du leder efter festudlejning til bryllup. De forskellige leverandører, du finder her på siden, kan alle samme hjælpe og guide jer i forhold til disse spørgsmål, så bryllupsfesten kan løbe af stablen så let som overhovedet muligt.

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her