Invitationer

En flot bryllupsfest kræver også nogle flotte invitationer, som skal sendes ud inden brylluppet. På Bryllupsklar.dk finder du en oversigt over leverandører, der har et bredt udvalg af de flotteste bryllupsinvitationer. Du og din partner kan vælge at få trykt jeres helt egne og unikke monogrammer, navne eller andet på disse.

Bryllupsinvitationer med blomstermotiv

Calligraphen

Online butik

Alt indenfor specialiserede invitationer. Se vores store udvalg på hjemmesiden.
Besøg hjemmeside

Bryllupsinvitationer

Cloud Celebration

Online butik

Smukke designs og miljørigtigt papir. Send en eksklusiv og gennemført invitation.
Besøg hjemmeside

Bryllupsinvitationer med gammelrosa omslag

Woodhazel

Landsdækkende

Luksus invitationer i unikke designs. Altid lækker kvalitet og godt håndværk.
Besøg hjemmeside

Personlige bryllupsinvitationer

Mange brudepar finder det rigtig hyggeligt at lave nogle personlige bryllupsinvitationer, som gæsterne bliver enormt glade for at modtage. Det bedste er uden tvivl, når bryllupsinvitationerne afspejler brudeparret, og gæsten hurtigt kan fornemme, hvem der har sendt den. Vores forhandlere kan hjælpe dig med at få printet en masse invitationer i et specielt design, som du selv har været med til at bestemme. Invitationerne laves med højeste kvalitet, de skønneste farver og de mest æstetiske designs. I samarbejde med leverandøren får I mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på brylluppet helt fra starten, før invitationerne overhovedet er sendt afsted. Vores forhandlere leverer i samme tema, så I kan få det helt perfekte sæt af f.eks. menukort, takkekort m.m. som matcher jeres invitationer til punkt og prikke. Gå på udkig i forhandlerne, der alle sælger de flotteste færdigtrykte bryllupsinvitationer.

Du kan selvfølgelig også købe de nødvendige artikler, så du selv kan kreere invitationerne, hvilket giver dem et endnu mere personligt og DIY ‘feel’. På den måde bliver det også en hyggelig aktivitet, som du og din partner kan se tilbage på senere i livet.

Få hurtigt sendt invitationer afsted

Der er selvfølgelig også et lille minus ved at lave invitationer i hånden – medmindre du er hurtigere end gennemsnittet. Det kan for de fleste komme til at tage lang tid, og så kan det desværre blive en stressfaktor, hvis man gerne vil have sendt invitationerne afsted så hurtigt som muligt. Specielt ved større bryllupper kan det blive et stor tidsrøver, hvis du manuelt vil lave hver enkelt invitation. Hvis du vælger at få printet dine invitationer, så kan du på hurtig vis få sendt dem ud til alle dine gæster, så de kan blive informeret om, hvornår de skal afsætte en dato til brylluppet. Typisk kan du også sagtens få printet mange invitationer ad gangen. Så hvis du har mange gæster på listen, så vil det formentlig være den bedste og nemmeste løsning for dig. Se gerne nærmere på de forskellige hjemmesider, hvor du kan læse meget mere om de enkelte services.

Bryllupsinvitationer i mange forskellige formater

Hos vores forhandlere finder du et bredt udvalg af formater til dine bryllupsinvitationer, og der er formater til dem, der vil beholde den klassiske stil, og til dem der gerne vil skille sig lidt ud. Det gælder formater som det populære portefals format med dens karakteristiske ‘port’ åbning, rullefals formatet som gør, at invitation smukt kan foldes sammen og parallelfals formatet. Og til dem, der gerne vil sende en mere ‘moderne’ invitation, finder du her på siden forhandlere, der tilbyder at lave video bryllupsinvitationer. Fælles for alle disse formater er, at indholdet og stilen kan skræddersyes og gøres personlig til netop dit bryllup, så brudeparrets personlighed skinner klart igennem.

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

FAQ

  • Skal man sende en rigtig bryllupsinvitationer ud?

    Ja. Det synes vi. I kan selvfølgelig godt sende en mail eller oprette en Facebook gruppe til formålet, men lige på det punkt er vi lidt gammeldags her på redaktionen og synes, at traditionen med en trykt invitation er værd at holde fast i.

  • Hvad koster en invitation?

    Det er meget forskelligt. Du kan få nogle helt enkle til meget billige penge, de ville måske koste et par hundrede totalt. Og i den anden grøft så kan I få designet jeres helt egne og unikke invitationer, det kan koste nogle tusinde og opefter.

  • Hvornår skal man sende en bryllupsinvitation ud?

    Omkring 3 måneder før brylluppet er meget normalt. Men de fleste har allerede inden sendt en såkaldt Save The Date ud, så folk ved, at de skal reservere dagen. En Save The Date kan i princippet bare være en mail men mange vælger at følge samme tema som invitationerne og få dem trykt samtidigt.