Tøj til brudesvende

Leder du efter det helt rette sæt tøj til brudesvendene? Der er ofte rigtig meget fint tøj, som kan passe til de søde drenge, der skal følge dig op ad kirkegulvet, så det kan hurtigt blive håbløst at skulle udvælge ét sæt. Klik ind herunder og se udvalget, der er en god chance for, at du finder lige præcis det tøj til brudesvende, som du har drømt om. Du kan nemt finde både fine smokings og elegante jakkesæt, som vil få drengene til at stråle.

Brudesvend i sort habit med hvid vest og hvidt slips

LILLY

Hele landet

Smart drenge kollektion med jakke sæt i str. 92–164.
Besøg hjemmeside

Tilføj dit firma på Bryllupsklar.dk – klik her

Skab et yndigt udtryk med brudesvende

Mange vælger at have en voksen brudepige, der hjælper med det praktiske, og det kan virkelig hjælpe med at tage det værste stress og jag. Men der er også mange, der vælger at have flere yngre brudepiger og brudesvende, da det kan give et enormt sødt udtryk.

Med brudesvende er det en god idé, hvis du afstemmer detaljerne med forældrene. De kan nemt hjælpe dig med at finde tøj og de rigtige størrelser, da de selvfølgelig kender barnet bedre end dig. Med deres hjælp slipper du også unødig travlhed. Når det hele er på plads, kan du se frem til den søde detalje, som det giver, når man vælger at have brudesvende med til brylluppet – og så er det uden tvivl en oplevelse, som drengene vil elske at være en del af.

Vælg dine brudesvende hurtigt

Når du først har besluttet dig, at du godt kunne tænke dig at have brudesvende med til dit bryllup, så er det bedst at få dem valgt hurtigt. Helt konkret kan det være fire måneder inden selve bryllupsdagen. Det giver dig god til at vælge tøj til brudesvende og afstemme med deres forældre, så alle er enige i valget. Derudover er det for det meste også bedst for drengene at være tidligt forberedte på, at de skal deltage. Det er ikke alle børn, der vil have lyst, og det er godt at få plads hurtigt.

Hvilket tøj til brudesvende skal du vælge?

Mange brude drømmer om, at brudesvendene bærer noget tøj, der minder om brudgommens. Det kan uden tvivl også være rigtig yndigt, men i nogle tilfælde kan det være svært at efterleve. Måske har brudgommen valgt et meget specifikt design, som ikke findes i de størrelser, som yngre drenge passer. Når det kommer til børn, så er det også altid vigtigt at prioritere tøjets komfort og kvalitet. De sidder sjældent helt så pænt som voksne, så der skal være plads til, at de kan lege og bevæge sig i tøjet. Ellers bliver det en træls oplevelse for både brudesvenden, dig og forældrene.

Se det fine tøj til brudesvende på hjemmesiderne

Har du besluttet dig for, at der skal være brudesvende til dit bryllup? Så finder du en masse fint tøj til brudesvende på de viste butikkers hjemmesider. Her kan du nemt finde et sæt, der lever op til dine kriterier. Når du har udvalgt tøjet, så er det bare med at besøge butikken på deres adresse, hvor I kan få prøvet og handlet.

FAQ

 • Skal man have en brudesvend?

  Nej slet ikke. Men hvis der er små drenge i familien så kan det være super sødt og hyggeligt at lade dem blive en del af ceremonien

 • Skal jeg købe nyt tøj til dem?

  Det behøver du i virkeligheden ikke, det kommer an på, hvilken påklædning I bliver enige om. De fleste børn har jo et par pænere bukser og måske en skjorte, det behøver ikke være jakkesæt eller mini smoking. Men hvis I vil klæde dem på i jakkesæt eller finere så kig ind på ovenstående link og find en butik, der sælger det

 • Hvor mange brudesvende kan man have?

  Så mange du vil. Bare husk at hvis de er meget små så kan det være noget af enhåndfuld at skulle holde styr på

 • Kan en brudesvend også være ringbærer?

  Ja, du kan sagtens kombinere de to opgaver