Anders Fox – den magiske bartender

Hvad har magi og lækre drinks med hinanden at gøre? Normalt ingenting – men vi har i den grad bevæget os udenfor normalen her. Denne artikel handler om en super dygtig bartender, der kan tryllebinde jeres bryllupsgæster ved hjælp af sine magiske evner og charmerende væsen. Manden vi snakker om hedder Anders Fox, og vi mødte ham til en snak i København over en drink og lidt trylleri.

Hvad kan du tilbyde dine kunder?

Jeg har 3 forskellige set up’s, som jeg tager ud og laver ved bryllupper eller andre fester. Jeg kalder dem Barmagi, Mingle underholdning og Dinnershow.

Barmagi
Hvis du mixer en bartender og en fingerfærdig magiker, hvad får du så? Så får du mig, Anders Fox. Jag shaker drinks om aftenen, mens jeg står for underholdningen i baren og serverer magiske øjeblikke til jeres gæster med close-up magi. Så lad festen begynde efter middagen med mig i baren, det vil være en gave og oplevelse til jeres gæster, som de vil blive vilde med.

Mingle underholdning
Ventetiden – som opstår, når alle gæsterne samles efter vielsen, mens I får taget bryllupsbilleder – den tryller jeg væk. Men en herlig personlighed og sofistikeret fingerfærdighed omgåes jeg med gæsterne og leverer fortryllende magi, inden middagen starter. Minglet bliver sjovt og fyldt med uforglemmelige øjeblikke, som jeres gæster vil tale om i lang tid efter brylluppet.

Min Mingle underholdning fungerer også super godt som en ice breaker eller show starter, fordi det helt naturligt vil blive et samtaleemne blandt gæsterne.

Dinner show
Mit sceneshow er en oplevelse fyldt med drømme, legesyg humor og kærlighed. Følg med på en rejse fyldt med forundring, hvor vi åbner op for det magiske mirakel, som livet egentlig er. Når vi deler en oplevelse med andre, bliver vi en del af noget større. Det magiske øjeblik hvor mennesker mødes.

Anders Fox tryller i baren

Trylleri med kort i baren

Hvor længe er du ude hos kunden?

Det aftales individuelt afhængigt af, hvad brudeparret ønsker. Fx er jeg normalt ude et par timer, hvis jeg laver en close up Mingle underholdning, men hvis jeg er booket til Barmagi, så er jeg på plads hele aftenen.

Prismæssigt koster det fra 8.000 kr. at booke mig, og jeg lover fuld underholdningsværdi for alle pengene og mere til.

Gæster i baren forundres over trylleshow

Gæsterne tror ikke deres egne øjne, han er god ham Anders

Hvad er din baggrund?

Jeg har arbejdet som magiker i 12, år inden jeg startede mit koncept Barmagi. Jeg har en uddannelse som bartender, og jeg har bl.a. arbejdet på Wallmanns Saloner i Cirkusbygningen i København som barmagiker i 4 år, så jeg har solid erfaring indenfor entertainment, showbusiness og service. I kan stole på, at jeg gør alt, hvad der skal til, for at I skal få den bedste dag sammen med jeres gæster.

Bryllupsgæster underholdes af magiker ved bordet

Gæsterne underholdes ved bordet

Kan du hjælpe med forberedelserne?

Ja selvfølgelig kan jeg det. Hvis I fx holder festen i et lokale, der ikke i forvejen har en bar, så kan I enten leje min mobile bar, eller også sætter vi borde sammen, lægger en pæn dug på og kreerer en fin bar ud af det. Jeg tager også gerne et møde med jer inden brylluppet for at gå igennem, hvilke drinks I kan lide, og om der fx er et bestemt tema, som jeg skal kende til.

Når vi er kommet frem til, hvad I kan tænke jer, uanset om vi snakker helt klassiske drinks eller eksotiske cocktails eller en blanding af dette, så laver jeg en drink menu og sender en indkøbsliste til jer baseret på antallet af gæster, så er det nemt for jer at handle de rette ingredienser ind. Jeg kan naturligvis også hjælpe til med forslag til gode drinks, også alkoholfrie drinks.

Hvis du vil læse mere om Anders så besøg hans hjemmeside eller ring til ham på telefon +46735767269 (svensk mobilnummer). Anders er af svensk oprindelse, men han har boet i Danmark i flere år, så han forstår udmærket dansk. Giv ham et kald, det kan meget vel være det bedste du kan gøre, for at give jeres bryllup et helt unikt touch.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup