Bryllupsfest på Gl. Brydegaard

Hold bryllupsfesten på Gl. Brydegaard ved Helnæs, der ligger lige syd for Assens på Fyn. Stedet er en smuk perle, et lille privatejet hotel der emmer af stemning og historie. Her kan du læse lidt mere om stedet og dets muligheder for en bryllupsfest.

Bryllup i de smukkeste rammer

Gården ligger med sine fire længer smukt placeret lige i udkanten af skoven og med den dejligste badestrand i baghaven. I midten af den store have troner et gammelt platantræ, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor smukt en vielse vil tage sig ud under træets tunge, grønne grene.

Brudepar i have

Annonce ♥

Gl. Brydegaard er på ingen måde en kirke, men på gårdspladsen står sejl, der er hentet hjem fra New Zealand for at skærme for solen. På nærmest ”katedralsk vis” kan sejlene danne rammen om vielsen, hvor indgangen til gårdsplanen giver brudens vej til alteret.

Eller hvorfor ikke lade vielsen foregå i vandkanten på bare tæer under blå himmel med Lillebælts bølgebrus i baggrunden?

Brudepar på stranden

Hele stedet – både indenfor og udenfor – emmer af sjæl og stemning, som mærkes helt ud i krogene. Festlokalerne er lyse og rummelige, og enkelthed præger udsmykningen.

Der er ingen overdådige blomsterdekorationer at finde, men enkle blomster plukket i den store dejlige have og i den omkringliggende natur.

br6

Gennem hele huset står plysbetrukne, udskårne træmøbler, der lader tankerne falde på en svunden klunketid, side om side med ubehandlede plankeborde og arkitekttegnede lette møbler.

Med andre ord – Gl. Brydegaard er et oplagt sted at holde jeres bryllups, da der er så rige udfoldelsesmuligheder.

Annonce ♥

Autentisk køkken

På Gl. Brydegaard er de stolte af deres køkken, der laver alt fra bunden.

Der syltes, bages og brases, og der lægges stor vægt på at benytte årstidernes friske ligesom nærproduceret, økologi og dyrevelfærd er vigtige nøgleord. Derfor er det også fuldt fortjent, at køkkenet er omtalt i Michelins White Guide.

De dygtige kokke sammensætter en god gastronomisk oplevelse til jer og jeres bryllupsgæster, og kombineret med stedets fantastiske lokation og mange muligheder, får I en helt unik og uforglemmelig fest.

Lækker mad anretning

Kontakt Gl. Brydegaard

Hvis du vil vide mere om dette fantastiske sted eller booke en rundvisning så er du meget velkommen til at ringe på telefon 64 77 14 75.

Du er også velkommen til at besøge hjemmesiden gammelbrydegaard.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup