Drømmebryllup på Rønnes Hotel kun 699,- per person

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Rønnes Hotel Slettestrand

Hold jeres bryllup på Rønnes Hotel Slettestrand, et gammelt hyggeligt hotel tæt ved Vesterhavet der har masser af sjæl og charme og emmer af romantik.

Hotellet har en af Danmarks smukkeste beliggenheder i Slettestrand nær strand og skov tæt ved Fosdalen, som er et af Danmarks største naturreservater.

Annonce ♥

Udendørs vielse

Der er masser af muligheder for en smuk og romantisk udendørs vielse. I kan fx blive viet i strandkanten, som ligger i kort gå afstand fra hotellet kun 300 meter væk. Eller I kan blive viet i skoven.

Det skønne ved dette fantastiske område er, at omgivelserne fungerer som et stort natur lærred til bryllups foto – læs mere her.

bryllup rønnes hotel bryllup rønnes hotel brudepar i vandkanten

I trygge hænder hos Rønnes Hotel i Slettestrand

I samarbejde med jer udarbejder Rønnes Hotel et program for jeres bryllup, hvor alt fra tidspunkter, menu, bordopdækning, bryllupskage og blomster bliver aftalt.

Det er dygtige og erfarne folk, som står bag Rønnes Hotel, så I kan trygt overlade jeres store dag i vores hænder.

På selve bryllupsdagen overnatter I gratis i vores store Bryllupssuite, og som noget specielt får I på jeres 1 års bryllupsdag en gratis middag på Rønnes hotel for at fejre dagen.

brudesuite rønnes hotel

Ovenfor: Brudesuiten på Rønnes Hotel

helle petersen indehaver af rønnes hotel

Ovenfor: Helle – værtinde og indehaver af Rønnes Hotel Slettestrand

Det koster et bryllup på Rønnes Hotel Slettestrand

Et eksempel på en bryllupsfest kan være reception med bryllupskage inkl. kaffe og te samt øl og vand, velkomstdrink kl. 17.30 efterfulgt af 3 retters middag inkl. vine, vin og øl ad libitum, kaffe og te med sødt og natmad.

Pris kun 699 kr. pr. kuvert for 8 timer, de 8 timer starter når I går til bords, velkomstdrinken indtages og nydes som en ekstra bonus sammen med bryllupskagen om eftermiddagen i forbindelse med receptionen.

Festen kan sagtens fortsætte ud over de 8 timer, i så fald afregnes der blot efter aftale.

Rønnes Hotel Slettestrand kan både klare små intime fester men også de helt store bryllupsfester hvor man er +100 gæster.

Læs mere om dette gode bryllupstilbud her.

bryllup rønnes hotel bordopdækning rønnes hotel

Fest natten lang

Så på Rønnes Hotel er der altså ingen tidsbegrænsning for, hvor længe festen må vare. I kan feste natten igennem med jeres gæster, og når I ikke orker mere, så behøver ingen tage hjem, for alle gæster tilbydes en særlig pris på overnatning.

Det er super hyggeligt at afslutte en god bryllupsfest med fælles morgenmad eller brunch dagen efter, der vil helt sikkert være munter snak om de mange sjove øjeblikke, som alle har oplevet dagen før.

Godt at vide om alle detaljer, priser på overnatning, tilkøb m.m.

Gourmet mad

På Rønnes Hotel Slettestrand er de stolte af vores køkken og med god grund. Med Vesterhavet i baghaven er fisk en naturlig del af menukortet, men der tilbydes selvfølgelig også andre kødretter.

Restauranten har et meget højt niveau, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af råvarerne, som ofte er lokalproducerede.

De er ekstra ordinært stærke på veganske retter, vegetar retter, diæter m.v. hvis I har ønsker om dette.

bryllup rønnes hotel fisk og rejer forret gourmet mad dessert med bær og blomster lækker dessert

Hotel adresse: Kystvejen 25, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup