Bryllup på Klitrosen

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Hotel Klitrosen

Hold jeres bryllup på hotel Klitrosen, som er et 100 år gammelt badehotel, der har masser af sjæl og charme og emmer af romantik.

Hotellet har en af Danmarks smukkeste beliggenheder i Slettestrand nær strand og skov tæt ved Fosdalen, som er et af Danmarks største naturreservater.

Annonce ♥

Udendørs vielse

Der er masser af mulighederfor en smuk og romantisk udendørs vielse. I kan fx blive viet i strandkanten, som ligger i kort gå afstand fra hotellet kun 300 meter væk. Eller I kan blive viet i skoven.

Det skønne ved dette fantastiske område er, at omgivelserne fungerer som et stort natur lærred til bryllups foto.

brudepar i vandkanten

små fiskekuttere på stranden

hotel klitrosen facade

Ovenfor: Hotel Klitrosen facade

Annonce ♥

I trygge hænder hos Klitrosen

I samarbejde med jer udarbejder Klitrosen et program for jeres bryllup, hvor alt fra tidspunkter, menu, bordopdækning, bryllupskage og blomster bliver aftalt.

Det er dygtige og erfarne folk, som står bag Klitrosen, så I kan trygt overlade jeres store dag i deres hænder, men I har selvfølgelig mulighed for at prøvesmage både menuen og vine inden festen, så I kan føle jer sikre på jeres valg.

På selve bryllupsdagen overnatter I gratis, og som noget specielt får I på jeres 1 års bryllupsdag en gratis middag på Klitrosen for at fejre dagen.

helle petersen indehaver klitrosen

Ovenfor: Helle – værtinde og indehaver af Klitrosen

bordopdækning klitrosen

Ovenfor: Eksempel på bordopstilling og opdækning

Det koster et bryllup på Klitrosen

Et eksempel på en bryllupsfest kan være reception med bryllupskage incl. kaffe og te samt øl og vand, velkomstdrink kl. 17.30 efterfulgt af 3 retters middag incl. vine, vin og øl ad libitum, kaffe og te med sødt og natmad.

Pris 850 kr. pr. kuvert for 8 timer, de 8 timer starter når I går til bords, velkomstdrinken indtages og nydes som en ekstra bonus sammen med bryllupskagen om eftermiddagen i forbindelse med receptionen.

Prisen vil være 1.000 kr. pr. kuvert, hvis spiritus også skal indgå i ad libitum ordningen.

Festen kan sagtens fortsætte ud over de 8 timer, i så fald afregnes der blot drikkevarer efter forbrug.

Læs mere om bryllup på Klitrosen

Annonce ♥

Fest natten lang

Så på Klitrosen er der altså ingen tidsbegrænsning for, hvor længe festen må vare. I kan feste natten igennem med jeres gæster, og når I orker mere, så behøver ingen tage hjem, for alle gæster tilbydes en særlig pris på overnatning.

Det er super hyggeligt at afslutte en god bryllupsfest med fælles morgenmad eller brunch dagen efter, der vil helt sikkert være munter snak om de mange sjove øjeblikke, som alle har oplevet dagen før.

Gourmet mad

På Klitrosen er de stolte af deres køkken og med god grund. Med Vesterhavet i baghaven er fisk en naturlig del af menukortet, men der tilbydes selvfølgelig også andre kødretter.

Restauranten har et meget højt niveau, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af råvarerne, som ofte er lokalproducerede.

hvid fisk og rejer

lækker forret anrettet

dessert tallerken

dessert anretning

Hotel adresse: Slettestrandvej 130, Slettestrand – 9690 Fjerritslev

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup