Bryllup på Marienlyst Strandhotel

Artiklen er leveret af Marienlyst Strandhotel

Uanset om du drømmer om et klassisk eller et mere utraditionelt bryllup, danner Marienlyst Strandhotel den perfekte ramme om jeres store dag. Med udsigt til både sand, strand og vand og med det eventyrlige Kronborg Slot i baggrunden gør vi dine drømme til virkelighed.

På Marienlyst Strandhotel har vi i mere end 150 år budt forventningsfulde og forelskede par velkommen til at fejre deres ”ja” med familie og venner. Med en unik placering på Nordkysten, smukke lokaler, udsøgte bryllupsmenuer og en betagende udsigt over Øresunds blidt brusende bølger, kan vi byde på flere fantastiske muligheder for et bryllup ud over det sædvanlige.

Annonce ♥

Drømmebryllup på kanten af Øresund

Hos os kan I holde hele jeres bryllup – præcis som I ønsker det skal være. Fra en romantisk vielse i strandkanten med efterfølgende reception i sandet eller på vores tagterrasse med udsigt til Kronborg Slot, den svenske kystlinje og skoven i baghaven til den store bryllupsmiddag og -fest med alt hvad hjertet kan begære.

Brudepar og Kronborg Slot i forgrunden

Brudepar og Kronborg Slot i forgrunden

Romantisk blomsterbue til udendørs vielse

Romantisk blomsterbue til udendørs vielse

Hele dagen og aftenen igennem sørger vi naturligvis for en perlerække af gastronomiske højdepunkter, der står mål med både den smukke udsigt over sundet og jeres forventninger.

Smuk bordopdækning Marienlyst Strandhotel med udsigt til Øresund

Smuk bordopdækning med udsigt til Øresund

Bryllupskage pyntet med friske blomster

Reception på tagterrassen

I vælger selv om I blot ønsker at holde jeres bryllupsreception eller middag hos os – eller om vi skal stå for hele jeres dag. Fra det øjeblik hvor I siger ja til hinanden til I slutter en dejlig dag med et ”godnat”. Når I holder jeres bryllup på Marienlyst Strandhotel, tilbyder vi jer som brudepar en gratis overnatning i et lækkert værelse med havudsigt – helt uden beregning.

I suiten kan I slutte jeres store dag af med manér – og vågne veludhvilede op til jeres nye liv som ægtefolk og en betagende havudsigt. Der er naturligvis også mulighed for overnatning i vores smagfuldt indrettede værelser for jeres gæster, til en fordelagtig pris. Så kan I sammen med jeres gæster nyde vores lækre morgenbuffet i ro og mag, pakke gaver ud og få sagt ordentligt farvel til hinanden.

Suite Marienlyst Strandhotel

Overnat gratis i et lækkert værelse med havudsigt og nyd lyden af blide bølgeskvulp

På Marienlyst Strandhotel har vi generationers erfaring i at arrangere og afholde det perfekte bryllup, og vores dygtige bryllupskoordinator står klar til at hjælpe med alt – både før, under og efter festen. Fra de små, vigtige detaljer som brudebuketten og makeuppen til borddækning og bryllupsmenu til det store overblik, så I og jeres gæster kan nyde dagen i fulde drag. Alt er muligt – kun fantasien sætter grænser!

Gæsterne fortæller

“Tusind, tusind tak for en uforglemmelig aften, hvor alt bare var perfekt. Kæmpe kompliment til køkkenet og den fantastiske mad! Smuk borddækning, personale i særklasse og en modtagelse af direktøren, der gav en kickstart på vores fest og en uforglemmelig aften for både os og vores gæster. Alt har bare været med til, at vi og vores gæster havde en uforglemmelig aften. Så endnu en gang tusind tak for, at I har været med til at skabe den bedste aften i vores liv” – Camilla & Dan

“Vi er simpelthen så lykkelige for, at vi har holdt vores bryllup på skønne Marienlyst Strandhotel. Der skal lyde en kæmpe kæmpe tak til jeres skønne team! I har alle leveret helt igennem FANTASTISK service! Stedet var pyntet lige som vi havde håbet på, alle værelserne var simpelthen så fine, maden og vinene var helt i top og blev rost til skyerne af alle gæsterne og servicen ud over det sædvanlige. Alt spillede bare!

Vi kan kun anbefale alle vores venner og bekendte og holde fester på Marienlyst og det er langt fra sidste gang vi har holdt en fest hos jer! Bedre service og location på vores bryllupsdag kunne vi ikke have fået” – De bedste hilsner fra Jonas & Marie

Hvis du vil vide mere om Marienlyst Strandhotel så kan du besøge deres hjemmeside marienlyst.dk eller ring på telefon 4921 4000.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup