Bryllup på RemisenBrande

I hjertet af Midtjylland ligger den smukke gamle remise med de karakteristiske kæmpe grønne porte og synlige bjælker. Hvis du er til rustikke lokaler med masser af muligheder og fleksibilitet, så er det hos RemisenBrande, du skal holde dit bryllup.

Hos RemisenBrande er receptionen en del af pakkeprisen, der vil blive afholdt i den lyse og flotte Foyer inden middagen. RemisenBrande har 3 lokaler, der kan rumme fra 10 og op til 300 personer. Det står jer frit for at vælge hvilket lokale, der passer bedst til jeres store dag.

Hos RemisenBrande vægtes fleksibilitet højt og derfor er der ikke to bryllupper, der er ens. I er med hele vejen, og det er jer, der bestemmer hvor meget eller hvor lidt, I selv vil stå for til festen. I kan enten vælge en pakkepris eller leje et lokale – næsten som i et forsamlingshus.

Annonce ♥

Selskabskoncept

Slip for opstilling og oprydning og lad RemisenBrande stå for hele festen. Så har I masser af tid til at nyde dagen sammen med jeres gæster. Selskabskoncept 3 er Remisens luksuskoncept. Konceptet er på 11 timer fordelt på 3 timers reception efterfulgt af 8 timers fest.

Konceptet koster 660 kr. pr. person og inkluderer:
– Velkomstdrink
– Snack til reception
– Kaffe, te og isvand ad libitum til reception
– Luksusmiddag (vælg selv 4 retter eller buffet)
– Kaffe, te og isvand ad libitum efter middagen
– Sødt til kaffen
– Natmad
– Opstilling og borddækning
– Blomster, lys, duge og servietter
– Servering og opvask
– Oprydning og rengøring

Er der dele i konceptet, som I ikke ønsker, kan Remisen tilpasse prisen.

bord oversigt foyer remisen brande

bordopstilling på remisenbrande

dessert tallerkener

mad på tallerkener

”Gør-det-selv”

Er I mere til ”gør-det-selv”, har I mulighed for at leje et af RemisenBrande’s lokaler ved at vælge ”vælg selv” – konceptet.

”Vælg selv” – konceptet er for jer, der ønsker at stå for nogle eller alle praktiske opgaver i forbindelse med den store dag. I har dermed mulighed for at sammensætte lige præcis den fest, som I ønsker jer.

bordopdækning remisenbrande

bord dekoration remisen brande

tjener skænker vin remisenbrande

runde borde remisenbrande

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup