Bryllupsfest på Restaurant FRKSBRG

Restaurant FRKSBRG er kombineret restaurant og selskabslokaler, placeret midt på Frederiksberg Rådhusplads, kun 10 min fra København. Restauranten drives af Michel og Maria Zangrando, og Michel har arbejdet i restaurationsbranchen i mere end 25 år.

Køkkenet byder på retter inspireret af det danske og franske køkken, og menukortet er baseret på sæsonens friske danske råvarer.

Restaurant FRKSBRG er beliggende i nyrenoverede, historiske lokaler under Frederiksberg rådhus, og de har rammerne til at holde jeres bryllup præcis som I vil have det i deres hyggelige smukke og intime lokaler.

Annonce ♥

festsal til bryllup

Mange muligheder

Der er plads til 150 gæster i deres store, flotte Rådhussal og for mindre selskaber er der også mulighed for at leje Borgmesterstuen, der har plads til ca. 25 gæster.

Det ene Private Dining Room ligger lige bagved køkkenet, her sidder I midt i deres vinrum – helt privat og meget intimt og kan holde øje med køkkenet.

Rådhuskælderen er det andet mindre Private Dining Room med barstole, dart skive og et rustikt look.

I er velkomne til til et uforpligtende møde, hvor I har mulighed for at se/høre nærmere om mulighederne for at holde bryllup hos Restaurant FRKSBRG.

Vin i vinkøler

rose boblevand

Orangeri

Orangeriet kan også inddrages til reception, hvis vejret ikke tillader at være udendørs

Dækket bord i udestue

Central beliggenhed

Restauranten ligger på Frederiksberg Råshusplads i København, så det er let for gæsterne at komme hertil. Om sommeren er det oplagt, at I og gæsterne nyder jeres forfriskninger udenfor på pladsen. Det er også muligt at få en dj eller musikere til at spille udenfor på pladsen fx under receptionen.

drinks

Annonce ♥

Menu

Restauranten sammensætter en menu efter jeres ønsker, og råvarerne som bruges er altid friske og nøje udvalgt efter sæsonen.

Pris på bryllupsfest hos Restaurant FRKSBRG:

Pris 1.095,- pr. person – 8 timers varighed
Bobler – 3 retters menu incl. vine – kaffe/the – bar (øl, vin, vand) i 3 timer

Pris 1.295,- pr. person – 8 timers varighed
Snacks – bobler – 3 retters menu incl. vine – kaffe/the – petit fours – bar (øl, vin, spiritus, vand) i 3 timer

Pris 1.595,- pr. person – 8 timers varighed
Canapéer – champagne – 5 retters menu incl. vine – kaffe/the – petit fours – avec – bar (øl, vin, vand, spiritus, cocktails) i 3 timer –
bar snacks – natmad

Hvis I ønsker at fortsætte festen efter de 8 timer, så er det selvfølgelig muligt at tilkøbe ekstra timer.

foie gras terrine

salat med ristet rugbrød og bær

mørbrad med svampe

Hvis I vil vide mere om at holde bryllup på Restaurant FRKSBRG så kan du besøge www.restaurantfrksbrg.dk her finder du mere information samt øvrige kontakt oplysninger.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup