Bryllup på Scandic Copenhagen

Drømmer I om det perfekte bryllup midt i Danmarks pulserende hovedstad, uden at gå på kompromis med naturskøn idyl vel at mærke? Med en unik beliggenhed i hjertet af København, helt ned til Søerne, tilbyder Scandic Copenhagen hele pakken – og mere til.

Idyllisk bryllup midt i storbyens puls

Omgivet af historiske bygninger, moderne kunsthuse og smukke omgivelser sætter Scandic Copenhagen rammerne for jeres drøm om et hipt, urbant bryllup.

Lad de legendariske søer eller trapperne op til det ikoniske Tycho Brahe Planetarium danne baggrund for jeres bryllupsbilleder og kickstart festen langs søbredden med en forfriskende velkomstdrink i hånden.

Annonce ♥

Træk herefter indenfor i de flotte lokaler, hvor belysningen fra de specialdesignede lamper sætter stemningen for et brag af en kærlighedsfest, og hvor I skal nyde en udsøgt middag med alle dem, I holder af.

Hotellet har et unikt og trendy interiør og fra de mange etager en storslået panoramaudsigt over vandet og byens imponerende skyline.

bryllupsgæster drikker drinks ved søerne

rundt bryllupsbord dækket op

En skræddersyet dag i kærlighedens tegn

”Vi gør alt, for at festen skal afspejle lige præcis det, brudeparret ønsker for deres store dag. Alt kan i teorien lade sig gøre”, fortæller Lisbeth Kystgaard Olsen, Conference & Event Manager hos Scandic Copenhagen.

Hun forklarer, at hotellet råder over lokaler, som kan rumme alt fra de helt store fester til de mindre, intime selskaber.

I samarbejde med hotellets passionerede kokke sammensætter I menuen ud fra sæsonens råvarer med henblik på at skabe en menu, som både fryder øjet og forkæler smagsløgene.

Annonce ♥

Parker bekymringerne og nyd festen

Når I holder jeres fest hos Scandic, kan I være helt sikre på, at intet er overladt til tilfældighederne. Fra jeres første henvendelse, til gæsterne går glade derfra, står personalet klar til at guide jer og opvarte jeres selskab.

”Man får altid sin helt egen koordinator tilknyttet før og under brylluppet,” fortæller Lisbeth Kystgaard Olsen.

”Vi inviterer altid brudeparret ind til planlægningsmøder, prøvesmagning af den valgte menu og sågar en prøveopdækning af et festligt bord, hvor de kan komme med deres pynt og prøve det hele af inden den store dag.

Alle på hele hotellet bliver typisk involveret i et bryllup, og vi finder altid frem til de helt små ting, der betyder noget for parret. Vi elsker også at planlægge små, sjove overraskelser for de nygifte undervejs.”

Samtidig er hotellets tjenere altid i topform til at servere aftenens udsøgte retter for jer, samt sørge for at ingen på noget tidspunkt mangler noget.

bryllupsborde dækket og rose vin i glas

champagne på køl

Annonce ♥

Fortsæt festen til den lyse morgen

Når skyggerne bliver lange, og klokken nærmer sig midnat, anbefaler Lisbeth Kystgaard Olsen, at festen folder sig videre ud i den fortryllende foyer lounge med egen indgang på rød løber, store vinduer, levende lys, lysekroner og moderne guldlamper – et sikkert hit til brudevalsen.

Og her slutter festen først, når fødderne giver op på dansegulvet, og sidste mand trækker stikket.

Hotellet ligger blot få minutter fra Københavns Hovedbanegård, men ønsker I at undgå hjemtransporten, har I og jeres gæster mulighed for at overnatte i et af Scandic Copenhagens 486 værelser.

Til den første nat som ægtepar tilbyder Scandic Copenhagen jer en hyggelige suite med udsigt over København – som hotellets gave til brudeparret.

Når I har sovet ud efter festen, kan I glæde jer over at vågne udhvilede op til dagen derpå og til en stor morgenmadsbuffet, som altid er inkluderet ved overnatning.

Det er ifølge Lisbeth Kystgaard Olsen en populær og hyggelig måde at runde hele kærlighedsfesten af i selskab med hinanden og alle gæsterne.

Læs mere på scandichotels.dk

Scandic Copenhagen
Vester Søgade 6
1601 København V
Tlf. 33 14 35 35
copenhagen@scandichotels.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup