Billig og lækker catering til bryllup

Tillykke med jeres kommende bryllup. Planlægningen er sikkert i fuld gang allerede, men hvis I stadig mangler at finde jeres bryllupsmad, så er det godt, at du landede på denne side. Her får du nemlig en introduktion til firmaet Gaudium, som kan levere lækker og billig mad til jeres bryllup.

Gaudium er i skrivende stund nr. 1 på Trustpilot, når du går ind i kategorien Catering firmaer, og årsagen til dette kan du læse mere om herunder, vi har taget en snak med stifterne af Gaudium, som fortæller os, hvorfor de har så stor succes.

Længere nede i artiklen får du en rabatkode, som du kan anvende, og på den måde få en lækker buffet til kun 135,- pr. person, så gør dig selv den tjeneste at læse videre.

Annonce ♥

Erfarne kokke sætter barren højt

Gaudium er resultatet af et samarbejde, der blandt andet involverer Robert “Fabio” Petersen, der er udlært kok på en dansk verdenskendt Michelin-restaurant, der flere gange er kåret som verdens bedste restaurant.

Gaudium adskiller sig fra andre catering firmaer ved udelukkende at tilbyde nordiske menuer, og råvarerne er selvfølgelig af højeste kvalitet.

Hvert år leverer de mere end 100.000 kuverter ud til danskerne, og selvom det er mange kuverter, så bliver der lagt kærlighed og passion i hver eneste leverance, og det kan smages.

Så standarden og ambitionerne er høje hos Gaudium, hvor målet er at levere unikke madoplevelser til dem, der mener, at god smag og kvalitet er afgørende for et godt måltid.

langtidsstegt kalv

Langtidsstegt mørt kalvekød

perlebyg med persille og syltede rødløg

Dampede perlebyg med persille, syltede rødløg og bagt fennikel

babyspinat salat, soltørrede tranebær, græskarkerner

Salat af babyspinatblade, soltørrede tranebær og ristede græskarkerner

Annonce ♥

Højt niveau – lave priser

Nu sidder du måske og tænker, at det lyder meget godt, men at det prismæssigt er uden for jeres rækkevidde. Men så tager du fejl. Gaudium har to forskellige buffetter (Nordisk Luksusbuffet og Køkkenchefens buffet), som er fantastisk velegnede til bryllup, og som du kan få til en virkelig god pris.

Begge menuer koster normalt kun 300,- pr. kuvert, men som læser af Bryllupsklar kan du få hele 55% rabat på din samlede bestilling, hvis du anvender rabatkoden bryllupsklar55. Dvs. din pris ender på blot 135,- pr. kuvert.

Klik for at komme til gaudium.dk og bestille jeres bryllupscatering.

ristede kartofler med løvstikke

Ristede kartofler med løvstikke

hjemmebagt brød

Lækkert hjemmebagt brød

chokoladekage karamel hindbær

Chokoladekage med karamel og frysetørrede hindbær

Eksempler på retter

Her kan du se, hvad der lige nu er på buffet’en, hvis du vælger Køkkenchefens buffet.

Varmrøget norsk laks – rørt – biodynamisk creme fraiche – purløg – syltede radiser – brøndkarse
Dampede perlebyg – persille – citron – syltede rødløg – bagt fennikel
Babyspinatsalat – soltørrede tranebær – saltristede græskarkerner – nordisk balsamico
Svinemørbrad – timian – hvidløg – rosmarin
Mør kalv – langtidsstegt
Ristede kartofler – brunet smør – løvstikke
Nordisk kold bearnaisecreme – frisk estragon
Brød – friskbagt – hjemmelavet
Chokoladekage – karamel – frysetørrede hindbær

Det lyder da super lækkert, ikke?

Annonce ♥

Få leveret varmt eller koldt

Du kan vælge at få leveret maden kold, du får selvfølgelig grundige instruktioner i, hvordan du skal opvarme det mad, som skal spises varmt. Fordelen er at du slipper for at skulle stå med besværet at returnere varmekasser og du får maden leveret i god tid inden festen, eller du kan selv afhente maden.

Men du kan også vælge at få maden leveret varm, det koster et ekstra gebyr, og så bliver maden leveret ca. 20 minutter før, den skal spises. Dette er muligt ved 25 kuverter eller flere.

Hvis du bestiller 50 kuverter eller derover, kan du også bestille en kok, der kommer og sørger for, at maden bliver opvarmet, udskåret og smukt anrettet.

Husk at anvende rabatkoden

Husk at anvende rabatkoden bryllupsklar55 når du bestiller og få 55% rabat på din bestilling (gælder Nordisk Luksusbuffet eller Køkkenchefens buffet). Det er en helt uhørt lav pris, som vi er meget glade for at kunne tilbyde dig.

Folkene bag Gaudium står altid til rådighed til at svare på dine spørgsmål på telefon +45 30 70 52 02 eller via mail gaudium@gaudium.dk

Du kan læse mere og bestille jeres mad på gaudium.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup