Lej en sjov GIF-Booth

Photobooth’s er i de senere år blevet en populær tilføjelse til mange bryllupper. En photobooth fanger de tossede og sjove situationer, der udspiller sig, når DJ’en er gået på og fotografen holder fyraften. Blandet med sjove og fantasifulde rekvisitter skejer gæsterne ud og skaber sjove minder.

GIF-Booth er det nye sort

Fotosalonen har taget skridtet videre og lavet en GIF-Booth. Men hvad sker der, når der ikke blot er tale om et stilbillede, men derimod en række billeder sat sammen til en boomerang lignende GIF?

Ja så er det pludselig kun fantasien, der sætter grænser. Resultatet er en fantastisk sjov aktivitet, som gæsterne elsker at udforske og samles om. Efter man har taget GIF’en, kan man give den sit personlige præg med et af de 18 lækre filtre.

Annonce ♥

Udover at GIF-Booth’en er sjov at bruge, får du også festlighederne at se, mens de er friske i erindringen. Med Fotosalonens GIF-Booth kan du nemlig indtaste dit telefonnummer eller email adresse og få din GIF kreation tilsendt med det samme.

Og som om det ikke er nok bliver alle GIF’s også uploadet til et samlet galleri, så I kan se hvilke udskejelser jeres bryllupsgæster fandt på, mens I selv var på dansegulvet.

Pris og levering

Lige nu kører Fotosalonen med lave early-bird priser, og en dags leje koster kun 1.500 kr. inkl. fragt. Så gør brug af dette virkelig gode tilbud og sæt ekstra gang i jeres bryllupsfest bestil din GIF-Booth allerede i dag via fotosalonen.dk

Vind en GIF-Booth

Fotosalonen afholder en opstartskonkurrence, hvor vinderen får gratis leje af 1 stk. GIF-Booth. Så mangler du en sjov tilføjelse til din fest, kan du deltage ved at

Like Fotosalonen på Facebook eller følge Fotosalonen på Instagram.

Gør du begge dele får du to lodder i konkurrencen og har dermed dobbelt chance for at vinde. Vinderen bliver trukket d. 15 november 2017, og præmien er gyldig indtil 31. december 2018.

Bryllupsklar har ikke noget at gøre med konkurrencen, alle spørgsmål angående konkurrencen skal derfor stiles til Fotosalonen.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup