Gourmet mad til bryllup

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Lorentzen Food

Gourmet mad til bryllup er jo oftest noget, som man plejer at skulle ud på restauranterne for at få fingrene i. Men ikke hvis det står til folkene bag Lorentzen Food. Hvorfor ikke lade den gode mad komme til kunden?

Konceptet er ganske enkelt hos Lorentzen Food, du vælger hvilke rammer brylluppet skal holdes i, og så kommer resten af sig selv – mere eller mindre. For Lorentzen Food kan levere maden plus en samlet totalløsning til festen, hvis det ønskes.

Annonce ♥

Vi har taget en snak med Bettina Lorentzen, som står bag firmaet. Nederst i artiklen får du et link til Lorentzen Food.

Gourmet mad fra Lorentzen Food – perfekt til brylluppet

Hvorfor startede I Lorentzen Food?

“Vi havde opbygget er stor erfaring indenfor gourmet mad til store og små selskaber og mente, at vi kunne gøre det mindst lige så godt på mad- og serveringssiden som de store spillere på markedet.

Vi havde fået en masse henvendelser fra folk som spurgte, om vi ville lave maden til deres bryllup, runde fødselsdage osv., så vi besluttede os for at kaste os ud i det, og det har vi ikke én dag fortrudt lige siden.

Vi har altid haft en passion for mad og altid ment, at god mad er alles ret, og dette ville vi gerne give videre til andre, som sætter lige så stor pris på god mad som vi selv gør”.

laks, æg og pynt

Hvilken type mad laver I?

“Det første ord som falder mig ind er mad, der smager fantastisk. Vi prøver at give kunderne en oplevelse bestående af fantastiske råvarer, stor smag og smukke anretninger, hvor der altid både er noget velkendt og noget, der overrasker.

Vores erfaring fra både fransk, nordisk, asiatisk og italiensk gastronomi gør, at vi kan lave lige præcis den menu, som den enkelte kunde foretrækker”.

Hvad er fordelen ved at komme ud til kunden?

“Vi kan skabe lige præcis de rammer, som kunden ønsker, og samtidig giver de mere private omgivelser bare en mere komfortabel stemning”.

Annonce ♥

Men kan man ikke bare selv lave maden?

“Vores formål med at bringe restaurantoplevelsen ud til folks eget hjem eller i lejede lokaler er, at folk kan indtage den vigtigste rolle, nemlig værtsrollen, at være der for deres gæster uden stress og jag.

De skal ikke rende rundt ude i køkkenet hele aftenen eller pludselig være nødt til at skifte tøj, fordi de har spildt på skjorten eller kjolen.

Når folk inviterer til bryllup, så er det vigtigt, at de kan slappe af og vide, at der er taget hånd om alt, og det sørger vi for, at der er”.

rå fisk og bær

Hvad er det for typer mennesker, der booker jer?

“Det er alle slags mennesker, men fælles for dem er deres glæde for fantastisk mad og vin, god kvalitet og dejlige oplevelser”.

Sådan foregår det fra bookning til udførelse

Hvordan foregår det, hvis man booker jer?

“Hvis det er muligt, afstanden taget i betragtning, så mødes vi over en kop kaffe, så vi sammen kan snakke om ønskerne til brylluppet, herunder budget, bryllupsstil, mad, servering osv.

Alternativt, hvis det ikke er muligt at mødes, så tager vi den naturligvis over telefonen. Herefter skræddersyer vi den ønskede menu og sammensætter en plan for aftenen, som så bliver sendt til endelig godkendelse ved kunden.”

Annonce ♥

Laver I maden ude hos kunden eller hjemmefra?

“Som udgangspunkt tilberedes al vores mad i eget køkken, hvorefter det bliver transporteret ud til lokationen. Alt foregår således under kontrollerede forhold.

Når vi ankommer til stedet, og middagen skal til at starte, vil der være nogle enkelte ting, som skal varmes, men der vil ikke være noget, som skal produceres fra bunden”.

fisk, avocado, nødder, friske blomsterblade

Hvem skaffer serveringsfolk?

“Mange af de kunder som booker os vælger selv at skaffe serveringsfolk. Fx kan der være nogle tilknyttet på det sted, hvor festen skal holdes. Vi har dog altid vores egen ”overtjener” med, så hele forløbet kører efter vores filosofi.

Ønsker kunden ikke selv at skaffe serveringsfolk, så tilbyder vi selvfølgelig hellere end gerne at stå for denne del, vi har flere tjenere og andet godtfolk, som vi plejer at bruge”.

kød og grøntsager og bred båndpasat

Fortæl lidt om jeres totalløsning til brylluppet

“Vi har i vores tid på markedet mødt en masse dygtige folk, som alle har grene i denne branche, og som vi mener, er på samme kvalitetsniveau som os selv. Så vi har lavet nogle samarbejdsaftaler med disse dygtige folk.

Bl.a. fotografer som kan fange fortryllende øjeblikke fra et bryllup, konditorer som kan lave fantastisk smukke og velsmagende bryllupskager, musikere og ikke mindst bartendere, som kan servere alle jeres yndlingscocktails.

Hvis kunden har et ønske om, at vi skal stå for denne del, så snakker vi om det på vores første møde, og så sørger vi selvfølgelig for, at kontakten bliver sat op, og at alt forløber gnidningsfrit”.

dessert med friske blomster

Ikke kun til de store fester

“Afslutningsvis vil jeg lige tilføje, at en del af vores tid også går med at lave mad til små middagsselskaber. Vi tager nemlig ud i folks private hjem og serverer en eksklusiv middag med vine.

Vi medbringer alt, så kunden skal ikke røre en finger. Dette koncept kalder vi Private Dining, hvis nogen læsere skulle få lyst til det også”.

Hvis du synes dette lyder som noget for dig, så kan du besøge lorentzenfood.dk for kontakt og mere info.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup