Hold bryllupsfesten på restaurant Gastromé

Artiklen er skrevet med hjælp fra vores samarbejdspartner Gastromé.

Leder I efter noget helt ud over det sædvanlige til jeres bryllup? Så er du landet det rigtige sted, for i denne artikel kan du læse mere om Michelin-restauranten Gastromé. Her flyder magien fra køkkenet og i restauranten får gæsterne en oplevelse, der får dem til at glemme både tid og sted.

Bryllupsfest i eksklusive rammer

Gastromé er resultatet af køkkenchef William Jørgensen og restaurantchef Søren Jakobsens drøm om at skabe en unik restaurant, hvor I bare kan læne jer tilbage og nyde gastronomien og fejre livet og kærligheden sammen med jeres gæster.

bryllupsfest på Gastromé

Den smukke herskabsvilla danner den perfekte ramme for Gastromé. Photocredit: Kasper Hornbæk

bryllupsfest på restaurant Gastromé

Restauranten er smagfuldt indrettet og lokalerne rummer fra 20-100 personer. Photocredit: Kasper Hornbæk

bryllupsfest på restaurant Gastromé

Kokkene tryller i køkkenet på Gastromé. Photocredit: Kasper Hornbæk

William og Søren har med andre ord skabt et oplevelseshus, hvor de tager udgangspunkt i den gastronomi, som har belønnet dem med en årlig Michelinstjerne lige siden 2014. Gastronomien på Gastromé er klassisk med dyb inspiration fra det nordiske køkken og franske traditioner tilført sæsonernes lokale råvarer fra deres eget mini-landbrug.

bryllupsfest på restaurant gastromé

Photocredit: Kasper Hornbæk

bryllupsfest på restaurant Gastromé

Photocredit: Kasper Hornbæk

bryllupsfest på restaurant Gastromé

Photocredit: Kasper Hornbæk

Menuerne og signaturen bestræber sig på at føre jer gennem årstiden set med kokkenes øjne. I tages med på en rejse gennem havet, skoven og landbruget.

Holdet på Gastromé er sammensat af de bedste mennesker med de bedste kompetencer og en stærk passion for at give jer og jeres bryllupsgæster den ypperligste oplevelse inden for gastronomi og værtskab. Der er plads til bryllupsselskaber fra 20–100 gæster i de eksklusive lokaler i den smukke herskabsvilla i Risskov. Priser fra 1.395,- per person – læs mere her.

bryllupsfest restaurant Gastromé

Ejer og restaurantchef Søren Jakobsen. Photodrecit: Kasper Hornbæk

bryllupsfest restaurant Gastromé

Ejer og køkkenchef William Jørgensen. Photodrecit: Kasper Hornbæk

Eget mini-landbrug `The Garden´

I 2017 startede folkene bag Gastromé deres eget mini landbrug, som drives i tæt samarbejde med Kofoedskole og Aarhus Kommunes udsatte mennesker, som gennem arbejdet med dyrkning og pleje af havens afgrøder også selv gror og bliver stærkere. Målet er at blive blandt de bedste restauranter i verden, som også producerer og forsyner sig selv med rodfrugter, bær, frugt, urter, honning, blomster og meget andet. Alt bliver dyrket uden at sprøjte, og jorden er kun naturligt gødet.

Vores drøm med `Gastromé The Garden´ er at bringe sæsonen, naturen og den gode råvare ind i køkkenet og med kortest mulige transport servere den for vores gæster. Nu får vi endnu flere muligheder for at dyrke råvarer lige uden for døren,” siger Søren Jakobsen.

bryllupfest reatsurant Gastromé

Egen honningproduktion fra `The Garden´. Photocredit: Kasper Hornbæk

Download selskabsbrochure

Hvis du vil læse mere om Gastromé, så kan du besøge deres hjemmeside og læse mere om deres bryllupsarrangementer på www.gastrome.dk/bryllup – her kan du også kan downloade deres selskabsbrochure.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup