Hold jeres bryllup i Polen – hvorfor ikke?

Har du nogensinde overvejet at holde dit bryllup i udlandet? Et udlandsbryllup kan ofte vise sig at blive billigere end et traditionelt lokalt bryllup. At invitere færre gæster med til festlighederne kan reducere jeres omkostninger betydeligt.

Mange bryllupsresorts i udlandet tilbyder all inclusive-pakker, der giver god værdi for pengene. En anden gevinst ved at holde jeres bryllup i udlandet er, at brylluppet kan kombineres med en ferie.

Flere bryllupsdestinationer i troperne og omkring Middelhavet er blevet meget populære, derfor er de ikke længere lige så specielle og originale. I drømmer måske om at finde en helt ny destination og et unikt sted, som jeres venner aldrig selv har overvejet? I kunne holde jeres bryllup i Polen. Hvorfor ikke?!

Derfor skal I vælge Manowce

Manowce Palace er en historisk ejendom, der ligger unikt i det nordvestlige Polen omkranset af skove og ved bredden af en stor lagune med forbindelse til Østersøen. Palæet ligger tæt på den polsk-tyske grænse med Berlin som den nærmeste storby.

I denne artikel kan du læse meget mere om Manowce og se de flotte billeder fra stedet.

Storslået beliggenhed

Manowce er det eventsted i Polen med den smukkeste beliggenhed. Omdrejningspunktet her er havet, skoven og den uforstyrrede ro. I det øjeblik I ankommer til Manowce, vil I med det samme mærke, at det er det perfekte sted til jeres bryllup. Ceremonien og receptionen kan blive holdt i haven ved lagunens bred med det storslåede landskab som baggrund til jeres bryllupsbilleder.

bryllup manowce palace

Manowce Palace ligger i de smukkeste omgivelser

Manowce Palace

Den fantastiske bygning danner rammen om et enestående bryllup

Brudepar, der er på udkig efter historie og luksus, vil opleve, at Manowce er en perfekt forening af begge. Bygningen blev opført i nyklassicistisk stil og har smukke søjlegange og vægdekorationer. Palæet er indrettet med smukke antikviteter og malerier og 200 år gamle kakkelovne i et unik samspil med moderne kvalitetsmøbler.

Den udvendige del af Manowce er ligeledes en fryd for øjet med haver, et springvand og en park.

Annonce ♥

Sådan kommer du til Manowce

Det er nemt og billigt at komme til Manowce. Der afgår direkte fly til Berlin og Stettin fra København. Turen tager kun en time, og billetterne fås til en rimelig pris. Manowce tilbyder gratis shuttletransport til og fra lufthavnene i Berlin og Stettin – en bus til gæsterne og en limousine til brudeparret.

Det er dog mest praktisk at komme til stedet i bil. Køreturen fra Danmark til Manowce Palace er på 6-7 timer.

Bryllupstilbud

Brudepar, der vælger Manowce, kan benytte stedets egen engelsktalende bryllupsarrangør eller en lokal bryllupsplanlægger, som kender de lokale leverandører.

Som brudepar kan I vælge mellem stedets forskellige bryllupspakker eller tilpasse dem, som I ønsker. Bryllupspakkerne er prissat i forskellige klasser efter antal gæster.

Hver pakke inkluderer eksklusiv leje af eventstedet, shuttletransport til brudeparret og deres gæster fra og til en af Berlins lufthavne, velkomstpakke til gæsterne, udsmykning af ceremoni- og receptionsområder, herunder med blomsterdekorationer, en frisk brudebuket og knaphulsblomster, præst eller giftefoged, musik fra afspiller, fotograf, souveniercertifikat, ringpude, kage og ubegrænset forbrug af alkoholfri drikkevarer.

Prisen omfatter ikke overnatning, da gæsterne typisk betaler for deres egen indkvartering.

Her kan du downloade Manowce’s bryllupsbrochure og se de forskellige pakker og priser.

Bryllupsreceptionen kan foregå udendørs – om sommeren – under en pavillon ved lagunens bred. Om vinteren eller som backup i tilfælde af regn, kan den store indendørs sal anvendes.

Bryllup Manowce Palace Polen

Hvis vejret tillader det kan vielsen foregå udenfor

Bryllup Manowce Palace Polen

Hvem bliver den heldige som fanger buketten?

Bryllup Manowce Palace Polen

Indendørs bryllups ceremoni

Manowce har tretten dobbeltværelser og tre suiter, som er forbeholdt jer og jeres gæster, og overnatningsoplevelsen er noget helt specielt i forhold til et almindeligt hotel. Værelser og suiter har tilsammen plads til 33 gæster eller 42, hvis man tager de tilgængelige sovesofaer og ekstra senge i brug.

Bryllup Manowce Palace Polen

Suiterne og værelserne på Manowce er smagfuldt indrettede

Bryllup Manowce Palace Polen

Gå til ro i denne dejlige seng efter en skøn dag

Maden er noget, man sætter meget højt på Manowce, hvor man bruger de bedste lokale produkter fra Vestpommern – ofte i kombination med råvarer fra stedets egen køkkenhave. De cateringfirmaer og kokke, der samarbejder med stedet, har skabt et udvalg af menuer, som I kan vælge imellem. Men hvis der er særlige retter, I ønsker, vil køkkenet gøre alt for at tilpasse disse til jeres skræddersyede pakke.

Når I som udenlandsk par vælger Manowce, sørger stedet for alt papirarbejdet og indhenter de nødvendige tilladelser fra de lokale myndigheder og kirker, så I kan blive lovformeligt gift i Polen. Palæet har licens til at afholde civile vielser, og hvis I ønsker en religiøs ceremoni, kan Manowce hjælpe med at reservere en lokal kirke. Stedet kan også arrangere humanistiske og symbolske ceremonier.

Annonce ♥

Bryllupper af alle slags og størrelser er velkomne på Manowce. Stedet kan huse store udendørsfester med op til 100 gæster eller intime bryllupsreceptioner for bare det “bortløbne” par. Uanset størrelsen på jeres bryllup, tilbyder Manowce altid sine rammer på eksklusiv basis, hvilket betyder, at I har hele stedet for jer selv.

Bryllup Manowce Palace Polen

Middagen serveres i den store smukke spisesal

Bryllup Manowce Palace Polen

Borddækningen på Manowce er meget smuk

Ferietilbud

Et bryllup i udlandet fungerer ofte som springbræt til en bryllupsrejse for brudeparret og en lille ferie for gæsterne. Manowce tilbyder med glæde at stå til rådighed ved et forlænget ophold. Hvis I ønsker at underholde jer selv og jeres gæster i dagtimerne, kan I, udover at bade i bugten og gå på svampejagt i skoven, tilmelde jer forskellige aktiviteter, som bliver arrangeret af Manowce, herunder kajaksejlads, båd-, fiske- og cykelture, golf, hesteridning og skydning.

I – og særligt jeres gæster – kunne måske være interesserede i en heldagstur til Berlin. Manowce tilbyder forskellige rundture afhængigt af jeres ønsker. Hvis I holder af arkitektur, bør I opleve Berlins mange vartegn, såsom Brandenburger Tor og Berliner Fernsehturm.

Hvis I er til historiske haver, er I nødt til at besøge Schloss Charlottenburg og slottets have samt Sanssouci-slottet med dets tilhørende park i Potsdam. Dem, der interesserer sig for historie i nyere tid, kan få mulighed for at se Gedenkstätte Berliner Mauer og Checkpoint Charlie. Gæster, der er på jagt efter unikke oplevelser, bør opleve Body Worlds Museum samt den berømte byste af Nefertiti på Neues Museum.

Hvis I mener, at Manowce Palace kunne være det helt rigtige sted for jeres drømmebryllup, kan I kontakte palæet direkte: Ms. Joanna Sinkiewicz, events@manowce.pl, +48 508 201 202.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup