Bryllupsfest på Holmegaard Gods

Kom med indenfor på det smukke Holmegaard Gods, der ligger mindre end 1 times kørsel fra København. Stedet er perfekt for jer, der tiltrækkes af tanken om at holde et bryllup i smukke lokaler beliggende midt i idylliske og unikke kulturhistoriske omgivelser.

Her kan I holde en fantastisk bryllupsfest, og stedet tilbyder to forskellige løsninger. I kan vælge selv at stå for arrangementet, da Skovridersalen er forsynet med et anretterkøkken med industri-inventar og har alt i borde og stole samt service til 120 gæster.

Alternativt kan I lade Holmegaard Gods’ professionelle samarbejdspartnere stå for festen i samarbejde med jer. På Holmegaard Gods er de løsningsorienterede med hensyn til at arrangere og afholde fester, da det er vigtigt for dem, at I får en fantastisk fest uanset præferencer.

Annonce ♥

Skovridersalen har, udover en fantastisk beliggenhed en særdeles behagelig akustik. Desuden er lokalerne handicapvenlige og velegnede til gæster i kørestol

holmegaard gods

Ovenfor: Den smukke gamle hovedbygning

Fantastisk location

Holmegaard Gods ligger på Sydsjælland ca. 8 km nordøst for Næstved i de smukkeste omgivelser. Man fornemmer straks den ro, der omgiver stedet. Holmegaard Gods er omkranset af flot natur, og den flotte hovedbygning stammer helt tilbage fra 1635, og er fredet.

Den er én af Nordeuropas mest bevaringsværdige hovedbygninger bl.a. på grund af dens store og unikke bindingsværkskonstruktion, og området er særdeles velegnet som location til jeres bryllupsbilleder.

brudepar ude foran holmegaard gods

Bryllup i Skovridersalen

Hold festen i Skovridersalen med den tilhørende Jagtstue, som er perfekt til receptionen eller kaffen efter middagen. Fra Skovridersalen er der en smuk udsigt over den ydre voldgrav.

Hvis vejret tillader det, kan I også anvende terrassen, som er udstyret med haveborde og stole. Der er en stor swimmingpool, der kan lejes, hvis I ønsker at kunne byde gæsterne på poolparty i løbet af dagen eller week-enden.

Når I lejer Skovridersalen, og vælger selv at stå for arrangementet, får I nøglerne allerede fredag kl. 10, og I skal først aflevere dem igen mandag kl. 10. Så der er rig mulighed for at afholde festen over flere dage, hvis I ønsker det.

jagtstuen holmegaard gods

Ovenfor: Jagtstuen

Måske har I familie og venner, der kommer langvejs fra, og så vil det jo være oplagt, at I kan få noget kvalitetstid med dem. Overnatning i værelserne er dog kun fra lørdag – søndag.

Der er ikke noget slut tidspunkt på festen. I kan altså feste hele natten uden at skulle tænke på, at stedet lukker. Endnu et kæmpe stort plus.

Annonce ♥

Holmegaard Gods er også særdeles velegnet til et romantisk vinterbryllup. Her kan man sætte bålfade ud og stille fakler op langs voldgraven. De smukke lindetræer kan oplyses, og den buldrende ild i pejsen i Jagtstuen sætter prikken over i’et.

Man kan næsten fornemme, hvor hyggeligt det er at være indenfor og se ud på det smukke vinterlandskab.

Der er gode p-pladser lige foran Skovridersalen, og der er selvfølgelig alt i AV udstyr, hvis I skal bruge det i forbindelse med indslag under festen.

brudepar kysser

Arrangér selv eller køb færdig pakke

Som nævnt i starten af artiklen, kan I gøre lige præcis som I ønsker. I kan sætte jeres helt eget præg på festen, og stå for hele planlægning og udsmykningen selv, medbringe alle mad- og drikkevarer uden at skulle betale proppenge. Eller I kan lade Holmegaards Gods’ samarbejdspartnere stå for arrangementet.

De har selvfølgelig stor erfaring med at lave bryllupsfester, så I ville kunne få den løsning, der passer til jer, hvis I ikke ønsker at lave alt selv.

Men det er super lækkert og flexibelt, at Holmegaard Gods tilbyder begge disse muligheder. Uanset hvilken løsning I vælger, så er der altid kun ét selskab ad gangen, I råder over hele Skovridersalen, Jagtstuen og terrassen uden at skulle dele med andre selskaber.

blomsterdekoration røde roser

Overnatning

Det er muligt at leje værelser. Der er 13 sovepladser fordelt i hovedbygningen, i Badehuset og i Skovridersalen.

Hvis der er flere gæster, der har behov for overnatning tilbydes et areal på godset til opsætning af telte, og der er hoteller i Næstved, som ligger relativt tæt på, hvor der kan opnås rabat, som kunde i Skovridersalen.

Dagen efter brylluppet kan I mødes i Skovridersalen med jeres gæster og spise brunch, det er altid en rigtig god måde at slutte en god fest af på.

Her får man samlet op på aftenen, får grinet af alle de sjove ting der skete og ikke mindst giver det en ekstra mulighed for at snakke med jeres gæster, for selve bryllupsdagen og aftenen flyver afsted.

Hvis I har fået lyst til at høre mere om Holmegaard Gods, kan I besøge deres hjemmeside www.holmegaardgods.dk eller kontakte os på telefon 55 54 81 31

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup