Økologiske cocktails fra Nohrlund

Artiklen er skrevet i samarbejde med Nohrlund

Nohrlund er et univers af prisbelønnede, økologiske cocktails og cocktailoplevelse i verdensklasse. Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres bryllup, så har Nohrlund et cocktailkoncept, der passer lige til jer. Alle cocktails er færdigblandede, økologiske og tappet på flasker eller fustage, og så kan det endda godt betale sig.

Forskellige cocktailløsninger fra Nohrlund

Nohrlund gør det nemt for jer, og de tilbyder 4 unikke cocktailløsninger, som kan skræddersys nøjagtigt efter jeres lokale og antal gæster. På den måde får I hverken mere eller mindre, end lige præcis det, som I har brug for.

Annonce ♥

Læs mere om de 4 løsninger, flaskeløsningen, tap-selv løsningen, komplet barløsning og den unikke cocktailvæg  herunder, hvor du også kan se, hvad de forskellige løsninger koster, og hvor mange personer de er velegnede til.

Spar bartenderen væk med flaskeløsningen

Denne fleksible og klassiske løsning passer både til jer, der skal holde et lille og intimt bryllup, men også til den helt store ekstravagante fest.

Denne løsning er nem, hurtig og velsmagende. Nem, fordi alt arbejdet med at blande og shake cocktailsne er klaret på forhånd. Hurtig, fordi de er klar til at nyde, når blot de er hældt over i et glas med is. Og velsmagende, fordi alle ingredienser er nøje udvalgt og forarbejdet med omhu.

Skulle I mod forventning ikke få drukket ud, kan I altid levere alle ubrudte kasser tilbage til Nohrlund.

Priseksempel flaskeløsningen:
3 cocktails pr. kuvert fra 95 kr. ved 30 gæster, denne løsning anbefales op til 50 gæster.

Derudover tilbyder Nohrlund også, at der kan tilkøbes is, glas, sugerør, cocktailkort og pynt til servering til fordelagtige priser.

Flasker med cocktails fra Nohrlund

Skønne cocktails fra Nohrlund på flaske – flot og dekorativt

Få cocktails på fustager med tap-selv løsningen

Med en tap-selv løsning kan I nemt og hurtigt skænke jer selv og jeres gæster de lækreste økologiske cocktails. Hvad end I har inviteret 10 eller 100 gæster til fest, findes der en tap-selv løsning, der passer til jeres bryllup. Ubrudte fustager kan leveres tilbage.

Priseksempel tap-selv løsningen:
3 cocktails pr. kuvert fra 60 kr. pr. person inkl. anlæg ved 60 gæster. Denne løsning anbefales op til 100 personer.

Ligesom ved flaskeløsningen så kan I også når I køber fustager med fordel tilkøbe is, glas, sugerør, cocktailkort og pynt.

Tap-selv cocktails fra Nohrlund

Tap-selv løsningen er en smart og prisvenlig løsning ved større selskaber

Annonce ♥

Få 4 timers fri cocktailbar med en komplet barløsning

Vælg den komplette baroplevelse og få en af Nohrlunds erfarne bartendere ud til jer. Med denne løsning kan I sparke festen i gang med en 4 timers fri cocktailbar, med alt hvad der dertil hører. Det giver jer meget mindre arbejde og mere tid til at nyde aftenen sammen med jeres gæster.

Barløsningen inkluderer:
Opstilling af cocktailbar
Cocktails til enhver smag
Alkoholfri cocktails (hvis det ønskes)
Glas
Sugerør
Pynt og is
Cocktailkort
Oprydning og nedtagning af baren

Priseksempel komplet barløsning:
Fri cocktailbar i 4 timer inkl. bartender, is, pynt og oprydning fra 195 kr. pr. kuvert, denne løsning anbefales fra 50-300 personer.

bartender og drinks

Lad Nohrlunds dygtige bartendere shake jeres cocktails on location

Prøv noget helt unikt med cocktailvæggen

Med cocktailvæggen kan I få cocktails, som I aldrig har prøvet det før.

I kan nemlig imponere jeres gæster med en komplet cocktailvæg. Med denne alternative cocktailløsning kan alle jeres gæster få muligheden for at tappe og pynte sine egne cocktails. I slipper for kø i baren, og giver samtidig jeres gæster en helt unik baroplevelse, som de sent vil glemme.

Læs meget mere om cocktailvæggen her.

Priseksempel cocktailvæggen:
3 cocktails pr. person fra 165 kr. pr. person inkl. cocktailvæg, opsætning, is, pynt, glas og nedtagning ved 120 gæster.

trævæg med plads til cocktails

Med cocktailvæggen får I en bar oplevelse ud over det sædvanlige

Tøv ikke med at kontakte Nohrlunds eventansvarlige, Oliver, send en mail på oliver@nohrlund.com og få et uforpligtende tilbud efter jeres behov. Hjælp ham på vej ved at oplyse ham om estimeret antal gæster og forventet budget. I kan også ringe til Nohrlund på telefon 41 16 01 91, hvis du har nogen spørgsmål.

I kan læse meget mere om Nohrlund og deres økologiske cocktails på deres hjemmeside www.nohrlund.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup