Storbybryllup i historiske omgivelser

Midt på Rådhuspladsen i København ligger det historiske og fredede Scandic Palace Hotel. Her, midt i hovedstaden, finder du en romantisk hemmelighed, der gemmer på en svunden tids charme og stil. Atmosfære, historie og mondæne omgivelser skaber de helt rigtige rammer til det romantiske storbybryllup.

Romantisk bryllupsfest i hjertet af København

”Scandic Palace Hotel er helt perfekt, hvis du gerne vil holde et rigtigt romantisk bryllup i byen”, fortæller hoteldirektør Mads Brockmann-Petersen. ”Mange ved ikke, at de kan holde deres bryllupsfest hos os, men faktisk har vi hele pakken til det perfekte bryllup.

Vi har et fantastisk lokale med gamle marmorsøjler, højt til loftet, mørkt trægulv og store buede vinduer imod Rådhuspladsen, ikke mange steder har så meget atmosfære. Scandic Palace Hotel er et moderne hotel, men hvor den helt specielle stemning og historie stadig er velbevaret ”, forklarer han.

Annonce ♥

scandic-palace-facade

Historiske vingesus og byens puls

Scandic Palace Hotel er kendt for sin smukke og unikke arkitektur og har siden 1910 har været et samlingssted for københavnere, royale familier og kendte gæster, i disse omgivelser kan I holde jeres fest og skabe en mindeværdig dag.

Det er dog ikke kun hotellets historie og indretning, som gør stedet så enestående. Den helt unikke beliggenhed på Danmarks mest berømte plads giver hotellet og jeres fest en helt særlig dimension.

Rådhuspladsens livlige puls er lige udenfor restaurantens smukke vinduer og dette sammen med hotellets unikke atmosfære, skaber en imponerende ramme for det romantiske storbybryllup, som ikke findes andre steder.

chokolade kage og is dessert

Fest til den lyse morgen

Drømmer I om en bryllupsfest, der varer til den lyse morgen? Så er Scandic Palace Hotel med sine 169 værelser, det helt rigtige sted. Mads Brockmann-Petersen fremhæver, at der ikke er restriktioner der gør, at festen skal stoppe mens i morer jer allermest.

”Bryllupsfesten holdes i vores restaurant, og her ligger der ikke værelser ovenover, og vi lægger stor vægt på, at der kan festes hele natten. Vi kan desuden forlænge åbningstiden i vores hyggelige bar til den lyse morgen – en mulighed brudepar normalt ikke finder andre steder”, fortæller han.

Når festen er veloverstået, kan brudeparret trække sig tilbage og nyde bryllupsnatten. Til den første nat som ægtepar, tilbyder vi overnatning i en luksuriøs suite med udsigt over Rådhuspladsen.

Læs mere på scandichotels.dk/bryllup

Scandic Palace Hotel
Rådhuspladsen 57
1550 København V
Tlf. 33 14 40 50
palace@scandichotels.com

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup