Voksendisco til jeres bryllup

Hvis I går med tankerne om at booke en DJ til jeres bryllup, så er det godt, at I er landet på denne side. Her vil vi præsentere dig for firmaet Voksendisco, som er et firma, der tilbyder erfarne all-round party DJ’s og dygtige musikere til jeres bryllup.

Voksendisco er stiftet af Casper, der havde sin spæde DJ debut i 1997 på ungdomsskolen. I starten var det bare for sjov, men lige så stille udviklede det sig, og Casper har siden hen spillet på populære natklubber og diskoteker i både ind- og udland, og han også gjort sig som radiovært i en længere årrække.

Privat er Casper gift med Camilla og far til to, og han arbejder til daglig som ambulance redder.

Annonce ♥

Hvad kan Voksendisco

Som navnet giver udtryk for, så kan I være sikre på, at den DJ, som kommer ud til jeres bryllup er erfaren og vant til at spille til voksen fester. Eftersom gæsterne til et bryllup ofte spænder ganske bredt, så er det DJ’ens opgave at spille varieret og få alle med ud på dansegulvet. Og dét kan de hos Voksendisco.

Til at starte med, foreslår vi at I tager en snak med Casper og sammen får tunet jer ind på, hvad det er, I ønsker for jeres bryllupsfest. Der er måske nogle helt bestemte musikgenrer/numre, som I gerne vil have bliver spillet. Eller modsat noget som I virkelig ikke vil høre på til festen.

Hos Voksendisco er der flere DJ’s tilknyttede, og Casper sørger for, at I får en DJ, som vil passe perfekt til jeres fest. Skulle det ske, at DJ’en bliver syg, så kan I være helt rolige, så vil der stille en anden dygtig DJ. Det er aldrig sket, at Voksendisco har måtte brænde nogen af, heldigvis.

DJ til dinner

Mange af Voksendisco’s kunder vælger en løsning, hvor DJ’en kommer allerede og er med fra middagen starter. Lydniveauet på musikken afstemmes selvfølgelig, så alle stadig kan tale uforstyrret sammen.

DJ’en sørger også for at slukke musikken under indslag, og jeres gæster har også mulighed for at afspille lyd fra iPad/projektor i forbindelse med indslag til jer.

dj og saxofonist

Kombinér DJ og musikere

Et andet super fedt koncept, som I kan bestille hos Voksendisco er “Lets Dance”, som er en kombination af DJ og saxofonist, hvor det også er muligt at koble en perkussionist/trommeslager på. Det vil helt sikkert give det musikalske indslag et ekstra ryk opdad og sætte endnu mere gang i dansegulvet.

Hvad koster det

Priserne hos Voksendisco starter ved 4.495 kr. og det dækker DJ i 4 timer incl. lys. Det er selvfølgelig muligt at booke ekstra timer i løbet af aftenen, hvis festen skal fortsætte ud over de 4 timer.

Læs mere på voksendisco.dk eller kontakt Casper og få et tilbud på god musik til jeres bryllup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup