Håndskrevne invitationer

Kom med indenfor hos Christel, der er indehaver af firmaet cjwritings, som er Danmarks eneste udbyder af håndskrevne bryllupsinvitationer. Christel’s koncept har altid levet op til de 3 nøgleord: Unikt, personligt, håndlavet.

Arbejdet foregår fra hendes lejlighed på 3. sal i Roskilde, hvorfra hun sidder og arbejder med brudeparrenes invitationer og øvrige bryllupstilbehør. Christel er med i hele processen, lige fra farvevalg og design til den færdige bestilling bliver indleveret på posthuset og sendt hjem til jer.

cjwritings og håndskrevne bryllupsinvitationer

Ovenfor: En glad Christel med en hel bunke færdige invitationer

“Siden 2015 har cjwritings hjulpet brudepar med unikke invitationer til deres store dag. De sidste 12 måneder har udviklingen taget fart, og jeg har udvidet virksomheden med bordkort, menukort, gæstebøger, gavebordsbilleder og flere små detaljer, som gæsterne altid er ellevilde med”.

håndskrevet-gæstebog

håndskrevne-bryllupsinvitationer

håndskrevne-bordkort

Annonce ♥

4 ideelle pakkeløsninger

“cjwritings har fornylig udvidet sit koncept med 4 forskellige pakkeløsninger, som er sammensat på baggrund af det, jeg har kunnet se gennem de sidste 4 år, er brudeparrenes mest hyppige behov.

Et eksempel på en pakke er den populære Budgetguldpakke, som passer til bryllupper med op til 50 gæster og 30 invitationer, denne pakke er eftertragtet, fordi der er skåret ned på de dyreste poster, men alle de lækre detaljer er stadig med.

Budgetguldpakken indeholder:
• Op til 30 invitationer á 2 kort: Invitation + Detaljer
• Op til 50 håndskrevne bordkort
• 1 specialdesign i str. 15×20 cm med ramme med teksten “gaver” til gavebordet
• 1 specialdesign i str. 15×20 cm med ramme med teksten “gæstebog” til at stå ved gæstebogen
• 1 stk. gæstebog m. 50 sider, specialdesignet forside og indledning på første side samt overskrifter
Pris: 5.900 kr. (Samlet værdi: 7.310kr.)

Ud over Budgetguldpakken tilbyder jeg Festpakken til 3.300 kr., Bryllupssølvpakken til 8.000 kr. samt Deluxebryllupspakken til 11.000 kr. Du kan læse om alle 4 pakkeløsninger hos cjwritings lige her.

håndskrevne-invitationer

håndskrevne-bryllupsinvitationer

Brudeparrets behov kommer først

“Det er muligt at vælge andre farver eller kombinationer til jeres bryllup end de eksempler, der ligger i cjwritings’ webshop. For mange er bryllupsdagen en af de vigtigste begivenheder i hele ens levetid, og derfor er det vigtigste for mig også, at I er lykkelige for resultatet.

Hvis det betyder, at vi skal bestille en unik farve karton hjem til jer, så er det dét, vi gør”.

håndskrevne-invitationer-og-ønskelister

håndskrevne-invitationer-pakkede

Annonce ♥

En gratis gave

“Som en del af konceptet får alle brudepar, som bestiller mere end 30 eksklusive invitationer, et specialdesignet Moonlight-billede i str. 15×20 cm med stjerner og jeres fælles efternavn på.

For mig er det altafgørende, at jeres dag bliver uforglemmelig, og det synes jeg denne ekstra gave fra mig til jer hjælper godt på vej til”.

ramme-med-brudepars-efternavne

Den ultimative service

“Jeres bryllup bliver også en del af min hverdag, og jeg synes det er så hyggeligt at planlægge sammen med jer.

cjwritings erj hvad jeg elsker at bruge min tid på, og derfor sidder jeg også klar til at skrive med jer både om dagen, men også om eftermiddagen og aftenen efter kl. 20. Med andre ord, så er jeg til jeres rådighed, når I har brug for det.

Jeg glæder mig til at høre fra jer. I kan læse mere på www.cjwritings.dk , på Instagram @cjwritings eller ved at sende en mail til kontaktcjwritings@gmail.com.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup