INK Saloon

Vi har taget en snak med indehaver Rikke Lenart fra firmaet INK Saloon, der er førende i Danmark indenfor cool grafiske løsninger til livets store begivenheder. Så til alle jer der gerne vil have nogle super lækre invitationer, men som ikke selv kan eller vil lave dem, kan vi anbefale, at I læser med her.

Læs interviewet herunder og se billeder af nogle af de flotte save-the-date kort, invitationer og takkekort, som du kan købe hos INK Saloon.

Rikke Lenart fortæller:

Annonce ♥

At teknologien er kommet for at blive, er ingen hemmelighed. Tværtimod har alle accepteret, at det ikke er muligt at leve uden den, for den har udvidet vores verden og gjort den større, hurtigere og mere effektiv.

Men omvendt behøver teknologi ikke at vende fuldstændigt op og ned på det vi kender, vores vante traditioner og det hyggelige og personlige i det analoge.

For der findes nogle ting, som er værd at bevare, men hvor den vante teknologi måske kan hjælpe til en enklere, sjovere og nemmere proces og tilmed gøre slut resultatet endnu smukkere. Det er det, vi forsøger at formidle og muliggøre med INK Saloon.

bryllupsdesign med blomstertema

bryllupsdesign

bryllupsdesign med sort sløjfe

Personligt og nemt

www.inksaloon.com kan I personliggøre jeres invitationer, menukort, takkekort etc. til brylluppet, dåben, fødselsdagen eller festen ved hjælp af et brugervenligt og intelligente site. På den måde kombineres det bekvemme digitale univers med det nostalgiske i at modtage post på traditionel vis.

Og samtidig sker det på en måde, som muliggør, at afsenderen kan udtrykke sin personlighed og samtidig lave en lækker, designet og indbydede invitation, som er skræddersyet til lige præcis den enkelte lejlighed.

Annonce ♥

I er nemlig selv med til at bestemme under hele processen. Vi har fået nationale og internationale grafikere og illustratorer til at designe templates og skabeloner, som fungerer som udgangspunktet for save-the-date kortet, invitationen, menukortet, bordkortet, takkekortet etc.

Disse skabeloner er mere eller mindre fleksible, og I kan selv via sitet for eksempel ændre i skrifttyper, skriftstørrelser og farver samt indsætte jeres egne personlige fotos på både for- og bagsider.

I vælger også selv, hvordan I ønsker at modtage invitationerne. Skal det være i papirform eller som digital fil klar til sende ud via mail eller som en print selv løsning.

bryllupsinvitationer

bryllupsinvitationer

bryllupsinvitationer

Vælg samme design til alt

Hvis I ønsker at gå all-in, hvilket vi ser flere og flere især brudepar gøre, så tilbyder vi også matchende elementer til alle vores designs. I kan altså også personliggøre save-the-date kort, menukort og takkekort i samme design som vores invitationer.

På den måde følger papirvarerne den samme røde tråd, og er med til at sætte standarden for selve begivenheden.

bryllupsinvitationer

bryllupsdesign med valmuer

Smarte tilvalg

Ud over standardmulighederne, der er tilgængelige via sitet, tilbyder vi også et væld af tilvalg. For eksempel sender vi meget gerne et prøvekit med de forskellige papirkvaliteter, vi tilbyder.

Så hvis I leder efter et mere rustikt look med genbrugskarton eller det romantiske og eksklusive ved en perlemorseffekt, så kan vi også sagtens levere det.

Derudover laver vi også gerne andre produkter såsom bordnumre, bordplaner, klistermærker, ekstra kort til buffet’en eller hangover-kittet i samme matchende design.

Annonce ♥

Og som noget helt nyt kan vi også trykke alle vores designs med guldfolie for et helt særligt eksklusivt og cool udtryk. Noget vi har glædet os til at kunne tilbyde længe.

Hvad fremtiden bringer, kan man jo aldrig vide sig sikker på. Men med tiden ønsker vi at kunne tilbyde mange flere af disse tilvalgsprodukter og løsninger via hjemmesiden, for vi mærker en klar efterspørgsel på at tage vores fine designs til det næste niveau.

Vi ville elske i fremtiden at kunne tilbyde for eksempel gæstebøger, muleposer, familiekalendere, fødseldagsservice og posters til børneværelset.

Design fra bunden

Vi får også mange henvendelser på det helt særlige og personlige layout, designet helt fra bunden. Og dette tilbyder vi selvfølgelig også, vi er faktisk åbne for det meste og mener, at alle muligheder skal gribes.

For vi forstår bedre end nogen andre, hvor vigtigt det er, at jeres papirvarer og invitationer udtrykker lige præcis dem, som I er.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup