All Activity

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Tillykke med brylluppet! Hvis du foretrækker at dekorere dig selv - https://dodesignstore.dk/ har rigtig lækre servietter o duge i hør.
 3. Today
 4. Last week
 5. Jeg har lige tabt mig 20 kg på et halvt år. MEN det er ikke ned til min normalvægt. De sidste kg er altid de sværeste at komme af med. Og du skal være klar over at din krop sandsynligvis bliver noget slatten af at tabe sig så hurtigt, dvs det er måske ikke engang så pænt. Hvis du styrketræner imens kan du måske modvirke dette hvis du er ihærdig, men huden kan man altså ikke træne stram. Det er derfor jeg vælger at stoppe mit vægttab nu så kroppen har lidt tid til at ''falde på plads'' inden jeg til foråret skal til at tilrette mønster til brudekjolen. Jeg har haft svært ved at tabe mig ved alle mulige fornuftige omlægninger, så tilsidst blev jeg stædig og valgte at tælle kcal med appen lifesum. Det er indgribende og nogen gange ret uoverskueligt at veje og registrere alting inden man begynder at spise, men hvis ellers man retter sig efter den og taster alt ind så virker det. Appen regner ud hvad man skal spise pr dag udfra nogle spørgsmål og så skal man jo lige tjekke at man taber sig forventeligt i starten, for det er ret svært at ramme det helt korrekte aktivitetsniveau.
 6. Hej alle sammen! Jeg skal giftes til januar 2021. Jeg vil rigtig gerne tabe mig 10kg inden bryllupet, da min BMI er på 27. Tror I det er realistisk på cirka 3 måneder? Og vil rigtig gerne høre alle jeres gode råd? Knus og kram: Josefine.
 7. Jeg tænker meget over, hvor meget jeg putter i munden og så få trænet/motioneret nok i hverdan, selvom det kan være svært. Kroppens energiforbrug er forskelligt fra person til person og meget afhængigt af vægt+højde og aktivitetsniveau. Du kan beregne dit dalige kalorieforbrug her i denne artikel. Det her i hvert flad hjulpet mig til et vægttab. https://motionsform.dk/beregn-kalorieforbrug/
 8. Enig med Frigga, det er en helt fin løsning du har foreslået, du skal bestemt ikke føle du træder nogle over tæerne, tror ikke det kan gøres meget anderledes Afhængigt af hvor godt dine forældre enes, er det måske også en fin idé at have dem i hver sin ende af bordet?
 9. I konkurrence med den pris kan man måske få en specialsyet hos en skrædder? Men det har selvfølgelig ulempen at man ikke kan prøve først....
 10. Hun ser sandsynligvis ikke din besked da hun kun har lavet det ene opslag, så hun ser det nok ikke. Men du kan prøve at klikke dig ind på hendes profil og sende en privatbesked, hvis du er heldig så får hun en mail.
 11. Hej alle i skønne kvinder . jeg leder desperat efter en hvid corsage uden stropper i str. 75k. men jeg kan intet finde ud over en speciel butik i London, hvor det vil koste 4000 kr plus rejse derover er der en af jer der kender et sted. vh bethina
 12. Hej Michelle, Fandt du en du kan anbefale?
 13. Earlier
 14. Hej Bent, ok så er der en bøf et eller andet sted, for jeg har ikke modtaget noget. Jeg får det lige undersøgt tak
 15. Men det har jeg jo gjort hver eneste gang jeg er stødt på disse opslag. Der skete bare ikke noget.
 16. Good point PS. Hvem er Tourettes ?
 17. Ha ha - nej det er sjovt. Så tror folk at Bent lider af Tourettes
 18. Aaarh flaget
 19. Øverst i hver besvarelse lige ved siden af tidspunkt for besvarelsen står der Rapportér indlæg. Så ryger der en mail afsted til mig med link
 20. Hov hvordan trykker man raporter? Den funktion har jeg eftersøgt længe... Det skal lige siges at jeg altid kun er her på mobil.
 21. KI måsku du også skulle slette Bents bemærkninger - de virker MEGET umotiverede uden spamlinkene.
 22. Hej Bent, det ville gøre det uendeligt meget nemmere for mig, hvis du trykkede rapporter på de her indlæg, når du ser dem. Så får jeg besked og et link. Ellers er der - som du har oplevet - stor chance for at jeg misser dem ;)
 23. Ok Bent
 24. Hej Ki. Var det ikke på tide at begynde at rydde op da siden drukner i opslag alla dette
 25. Fis nu af med jer !
 26. hvad med denne type?
 27. tavola lejer rigtigt flot guldbestik ud til meget fair pris. Se www.tavola.dk eller Instagram t.a.v.o.l.a Der er også flotte grønne vinglas, vintage glas og stentøjstallerkener mv. De har base i Vanløse
 28. Det finns många modebröllopspapper och andra tillbehör tillgängliga på Nihaojewelry.
 29. Og det har du garanteret fra mig Det er nemlig en rigtig god festsal med en rigtig god akustik.. Eneste råd jeg vil give er: Lad være med at få maden fra et vist cateringfirma i Holstebro det kan værtsparret - dvs. dem der står for det - helt sikkert fortælle mere. De er helt nede på jorden og flinke/imødekommende folk/ægtepar.
 1. Load more activity