All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Do your girls like to ride bicycles? Are you considering gifting bikes for teenage girls, but you may not know the best option in the store? Her age?
 3. Last week
 4. Det er svært at sige præcis hvor meget dine gæster drikker til et bryllup. det værste der kan ske er at man løber tør under vejs. :-0 I vores virksomhed håndterer vi lidt over 1000 festlige begivenheder årligt, derved har vi opbygget en stor erfaring. Hvis i ikke vil stå med en masse i overskud efter festen, så er det jo altid muligt at leje et fadølsanlæg, hvilket er sjovt for gæsterne, men endnu bedre! På den måde slipper i for at have 20 kasser dåseøl i overskud efter festen. ;-) Vi har faktisk lavet en lille anbefaling om hvor meget man bør købe ind til festen her: https://www.cese.dk/fadolsservice Håber at det kan bruges. :-) Og kæmpe tillykke når dagen kommer.
 5. 1. A Thousand Years - Christina Perri2. Thinking Out Loud - Ed Sheeran
 6. Jeg kunne godt finde på at lave en bryllupsfilm, men kan godt se pointen i at man godt kan komme til at få lavet en film og så aldrig se den..
 7. Dette er et godt indlæg, jeg kan lide det. Send mere information som disse. Pakistani Clothes in USA
 8. Earlier
 9. Om de har pladser nok er jeg ikke helt sikker på, men synes du skal kikke nærmere på Ømborgen nær Ry/Silkeborg. Og Bakkegaarden Vesløs i Thy Samt Hesthave v Spøttrup Rydhave slot (og efterskole) kunne måske også være en mulighed, men jeg tror dog ikke det er stort nok.
 10. Hvad med dette: http://liselund.dk/lej-liselund/selskabslokaler/priser-for-fester/ Jeg vil dog gætte på, at I får svært ved at finde et sted, hvor I må have jeres egen kok med. Til gengæld er mange restauranter/feststeder jo villige til at designe menuen efter jeres ønsker.
 11. Kære Alle, Vi skulle giftes 20.08.22, desværre bukker vores venue under for corona og går konkurs. Vi skulle have et weekendbryllup på https://lungholm.dk som opfyldte samtlige af vores (mine) krav. Et sted, hvor vi kunne fortsætte hele natten og danse solen op, have vores egen kok med og der var plads til ca. 70 sovende gæster. Vi har nu i en uge søgt efter noget lignende, men alle steder vi har fundet er enten for dyre (300k ca.) eller for små. Er der nogen af jer, der kender en perle vi har overset? Ønsker: Weekendophold ca. 70 sovende gæster Ubegrænset festtid (min drøm har altid været at danse solen op) At man selv får lov til at bestemme maden mere eller mindre 100% Lokation i landet er ligegyldigt. Håber i kan anbefale noget. hilsen en knust kommende brud.
 12. Ifølge min forlovede er der ingen grund til at filme på bryllupsdagen, for hele mit liv får jeg sjældent det tilbage, efter filmen smider jeg det væk et sted, hvor jeg sjældent ser, nogle gange taber penge og koster penge. spilde tid. Og jeg siger, at bryllupsdag er den store dag i mit liv en gang eller filmer den for at fejre på yowhatsapp atualizado . Disse modstridende meninger gør mig og hende ganske forvirrede, når de beslutter at vælge filmtjenester på deres bryllupsdag. Finansielt kan vi tage os af det. Så hvad synes du, jeg skulle gøre? Skal du vælge at filme din bryllupsdag eller bare tage billeder af bryllupsfesten?
 13. 2020 har været et meget specielt år - og har givet noget at tænke over. Men nu runder vi hjørnet - 2021, vacciner og masser af optimisme! Vi glæder os SÅ meget til 2021 - det kan kun blive meget bedre - og med en masse bryllupsfester. Alle dem fra 2020 OG alle de nye i 2021. Vent ikke for længe med at bestille jeres ringe - alle får helt sikkert travlt, men vi vil glæder os til at give jer det bedste tilbud på jeres drømmeringe samt tilhørende smykker. Husk det ikke er dyrere at designe selv - vi laver stort set ikke andet. Vi er billige fordi, vi ikke har noget varelager - det vi laver, venter kun på at blive brugt hver dag. hilsen og godt nytår - ege art
 14. The above songs, if played at my upcoming wedding will definitely be great. You can find the most impressive tunes at https://worldringtones.net/
 15. Ja też nie jestem pewien, zrobiłem z niej dzwonki na telefon, ale nie pamiętam, jak się nazywa.
 16. Jeg bliver gift næste måned, og jeg leder efter alternative kærlighedssange i et par specifikke øjeblikke. Jeg har læst nogle lister online, men der er altid for meget land eller Wonderwall på dem. Vores første dans er Come Away With Me af Norah Jones, og I'll Catch You af TGUK vil være en anden langsom dansesang, men nu leder jeg efter nogle andre gode alt / klassiske pop punk / indie kærlighedssange til ting som kage klipning, mor-datter-dans og andre danse hele natten. Min anbefaling er klingeltöne kostenlos downloaden Tak!
 17. Denne sang er min favorit. Men jeg kan ikke huske navnet. Det plejede at være mine dzwonki mp3.
 18. Jeg synes også, at du ikke skal sige det
 19. Ubehagelig situation, men du kom op med en god idé, måske går alt gnidningsløst
 20. Jeg vidste ikke om en sådan side, tak for din deling. Jeg lytter normalt til musik på youtube eller spotify.
 21. Ja ikk? Så har man andet at se frem til også. Jeg har fået anbefalet M&T Gulvservice så tror at jeg prøver dem:)
 22. Hej ! jeg kender desværre ikke til gulvservicefirmaer i KBH men god ide med andet fous område :D
 23. Vi skulle have holdt bryllup i sidste måned men har nu udskudt det til næste år pga. Covid19. Så imellemtiden har vi tænkt os at fokuser på at renovere vores lejlighed. Vi flyttede sammen for et år siden i min kærestes lejlighed som trænger til en kærlig hånd. Gulvet er især ret slidt og gammelt så vi vil gerne finde noget gulvservice som tilbyder gulvslibning. Kan I anbefale et i København? Jeg har hørt lidt om M&T Gulvservice men er stadig lidt i tvivl.
 24. Måske en ide til at levere æsker uden navn til forlovelsesringe? Det er jo ikke leverandør eller pris - men ringen, der betyder noget her. ege art
 25. Hep hep hep
 26. November 2020 Hvis du er ny her på siden så vil jeg anbefale dig at få en profil så du også kan se planlægningstrådene. For det er der, der sker mest for tiden. I det hele taget er der ikke så mange aktive medlemmer, så spørgsmål får man ikke så mange svar på. Tilgengæld tror jeg at os der er her synes det er rigtigt hyggeligt at følge hinandens bryllupstråde. Opret din egen og bliv en del af fællesskabet- lidt flere kunne være rigtigt dejligt. Der er masser af inspiration i de gamle tråde, så kik dig endelig omkring, men vær opmærksom på at det ikke giver meget mening at svare på en tråd der er flere år gammel. Tilgengæld kan du rykke en tråd der fortjener at blive set frem i lyset ved at kommentere, så flere får glæde af den. Velkommen til, både for en kort visit eller hvis du vælger at blive hængende.
 27. I helped another bride to make her weddingprogram. She choose theese: 1: Here comes the bride 2: Du kom med alt det der var dig Link 3: I blev skabt som mand og kvinde 4: Det er så yndigt at følges ad Link 5: Mendesohns weddingmarch Link All very traditional/commen choises.
 28. I appologize for my spelling, I speak english, but spells very porly in english. Just to clearify: A traditional danish churchwedding will be hymns played on the organ and the guests would be singing with only one churchsinger as a lead. Some churches do not have organs, some have choires, you get the point? But now a days it is getting more commen to have modern musik from speakers for some of the peaces. The priest have the last word on what he/she alloves to be played. Most normal is: Entrence (if played on organ without singing) 3-4 hymns - usualy with guests singing Exit (if played on organ without singing) We are doing our wedding at home with speakers, and expecting not to be singing (becourse of corona), but as the full churchceremony 1: Bryllup på Troldhaugen Link 2: Lysets engel går med glans Link 3: Hvad er det min Marie Link 4: Ave Maria Link 5: Spænd over os dit himmelsejl Link 6: Rondeau from Sinfonie de Fanfares Link Will it be a mix of danish and english-speaking gueasts at your wedding? Do you want english or danish songs? I will be happy to help you with some sugestions on what is commely used in danish weddings - maybe you will find some tunes that are familier to both groups...
 1. Load more activity