All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Selvom situationen ikke er nem er lige den detalje omkring invitation, i mit hoved, meget nem. Er din kæreste klar til at bryde helt med sine forældre? Ja - så skal de ikke med. Nej, så skal de selvfølgelig inviteres. I begge tilfælde kan der komme noget bøvl ud af det, og det kan takles på flere måder, men i bund og grund er det jo det, det handler om. Og beslutningen er ikke din men hans, for det er ham der har mest at tabe.
 3. Hej, jeg er ny herinde. Min kæreste og jeg har planer om at blive gift i foråret 2021. Vi har været forlovet siden 2016, men det først nu at vi kan blive gift pga. økonomien. Vi glæder os meget, men når vi kigger på vores gæsteliste går det lidt i hårdknude. Det største problem er hans forældre. Vi har i lidt over 7 1/2 år kæmpet en kamp med dem. De har lige fra starten ikke kunne lide mig, og går meget op i at kvinden skal være yngre end manden, og jeg er 4 år ældre end min kæreste. De er fra Sri Lanka og går meget op i deres kultur selv om de bor her i Danmark. Jeg vil helst ikke have dem med til vores bryllup, for synes de har behandlet os begge rigtig dårligt i de år vi har været sammen. Men jeg kan heller ikke rigtig lide at han slet ikke har noget familie han kan have med til vores bryllup. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op. Min kæreste ved ikke helt hvad han vil. Og jeg vil jo så gerne forklare ham på en pæn måde at jeg ikke ønsker hans forældre til vores bryllup da det bare skaber en dårlig stemning på vores bryllupsdag. Og jeg tror ikke han bliver glad af at de er der. Skal man tage svigerforældrene med selv om de har trådt på en i 71/2 år eller skal vi lade vær med at invitere dem?
 4. Yesterday
 5. Af hjertet tak!! Det var lige det, min nattesøvn havde brug for. Der er intet broderi på, så du har givet mig troen tilbage på at den kan blive rigtigt fin. Jeg opdaterer lige i morgen med, hvad skrædderen sagde
 6. Jeg tror en professionel skrædder kan udføre mirakler med at sy barmen ind, det kan dog være svært hvis der er meget perlebroderi el.lign. men ellers skal du ikke være nervøs. Jeg selv som selvlært syerske kaster mig over alt mulig tilretning UNDTAGEN barmen... Så tag en snak med skrædderen
 7. Last week
 8. Jeg har hentet min kjole i butikken i dag fordi den skal til skrædder mandag. Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for at prøve den på, da jeg kom hjem og opdager nu at den er mega for stor om busten. Den passer perfekt i livet, så det er ikke fordi jeg er gået diæt-amok. Jeg vejer det samme som da jeg prøvede den i butikken.... Nu er mit spørgsmål om det overhovedet er muligt at sy så meget ind i ved brysterne? Der er syet puder ind i den og det ser underligt ud, fordi jeg er flad som et strygebræt. Mon man kan fjerne dem og så bare gå all-in på det flade look? Stoffet er ret stift så med mine manglende evner til at sy noget som helst, virker det helt umuligt at få det pænt og jeg kan kun tape mine bryster op, fordi den er uden ryg. Så BH er ingen mulighed. Jeg ved godt at jeg bare kan snakke med skrædderen mandag men har brug for lidt beroligelse inden da, hvis nogen kan hjælpe. På forhånd tak fra en frustreret "bride to be"
 9. Igennem de sidste 8 år - mindst - har vi talt om en ny hjemmeside da den gamle er mere end 20 år gammel og kører på forældet software. Nu er "Lille-Mads" i gang og han har derfor lagt vores hjemmeside ned. Da vi ikke er til intetsigende anonyme hjemmesider ligner det at det bliver en længere proces men der kommer forhåbentlig noget op meget snart. Indtil da så kan vi kontaktes via Facebook-siden, pr. mail eller via PM her.
 10. Ja det har jeg. På godt og ondt Jeg har oplevet tryllekunstnere, "strippere" (stripperÅse)., komikere, danseundervisning, skøre tjenere m.v. til bryllupsfester. Nogle har været gode. Andre knap så gode men det er egentlig ikke så meget det jeg hentyder til når jeg siger "på godt og ondt" for der er to grunde til at jeg mener og altid har ment at man skal overveje om det nu også er en god ide og ikke mindst på hvilket tidspunkt på dagen. - Personligt mener jeg at underholdningen til en bryllupsfest skal være noget som relaterer sig til jer. Nogle kan gøre det personligt så det er noget som relaterer sig til jer. Andre kan ikke. En decideret tryllekunstner kan slet ikke gøre det. Men I skal jo gøre helt som I vil. - Der vil være masser af underholdning fra gæsterne: Taler, indslag, konkurrencer etc. etc. Jeg ville slet ikke være bange for at der ikke er underholdning nok. Ofte kan det dog være oplagt inden middagen (det som mange kalder receptionen) men under middagen vil det være noget af en udfordring for toastmasteren og en "pestilens" for personalet for der er altid run på tidsplanen. -
 11. Hej alle, Vi står midt i bryllupsplanlægningen og er i færd med at planlægge den lidt sjovere del - nemlig underholdningen. Da jeg har snakket med min kommende mand om det, er vi blevet enige om, at noget anderledes underholdning kunne være fedt. I den forbindelse har vi været forbi både komikere, dansere, bugtalere og tryllekunstnere - sidstnævnte er af højeste interesse som det ser ud pt. Vi har bl.a. kigget på tryllekunstneren og mentalisten her, fordi vi godt kunne tænke os noget mere "vildt" i stedet for "bare" trylleri. Vi finder begge to tankelæsning yderst interessant, men forventer samtidig også at tryllekunstneren er underholdende og sjov. Er der nogen, som har erfaring med tryllekunstnere til arrangementer? Eller har I andre ideer til en anderledes underholdning? Vi vil så gerne sørge for, at både vi og selskabet får en vanvittig fest! Vi bliver 70 gæster og festen afholdes i et selskabslokale. Tak på forhånd.
 12. Earlier
 13. Hej. Vi er ved at finde lokation til vores bryllup i 2021. Er der nogen, der har erfaringer med at holde fest på Skanderborghus?
 14. Hej. Vi er ved at finde lokation til vores bryllup i 2021. Er der nogen, der har erfaringer med at holde fest på Skanderborghus?
 15. Det lyder hyggeligt Vi er glade for at spille computerspil sammen og lige for tiden ser vi mange spændene dokumentare på Netflix.
 16. Tak for jeres svar. Vi skal have en samtale snart med en lokal slagter, som laver alt muligt lækkert ud af huset, så vi et spændte på at høre, om vi kan få vores ønsker opfyldt der
 17. Hej Ladies, Jeg skal giftes på Fyn, og vi vil virkelig gerne have en fin isbil/isvogn med personale til at servere is! Jeg har skrevet til en del forhandlere, men man af dem tager ikke til Fyn! Er ikke selv fra Fyn, så måske I har nogle tips/kender forhandlere jeg ikke gør?
 18. Slettet
 19. Jeg har købt en brudekjole ved Kennedys i Århus, som jeg skulle bruge til vores bryllup i år. Det blev udskudt pga. Corona. Det betyder desværre også at jeg ikke kan få tilrettet min kjole da Kennedys har lukket deres skrædderi permanent. Det skrædderi de anbefaler, ligger i midten af storbyer som ligger min. 1 time fra mig eller mere. Tænker der må findes nogle skræddere tættere på. Er der nogen der kan anbefale en skrædder omkring Silkeborg, Viborg eller Herning?
 20. Jeg vil helt sikkert anbefale Gaudium, hvis I er ude efter noget hen i gourmet. Deres mad er super lækker og vi har brugt dem til flere lejligheder.
 21. Hmm der er vist ikke meget inspiration herfra. Vi bruger det meste af vores aftner med at ligge i arm og skiftes til at falde i søvn foran fjernsynet. Min mand er landbrugsvikar med meget tidlige morgener til følge og jeg har et stort søvnbehov så har aldrig været god til aftener. Vi har så taget konsekvensen og har en sovesofa i stuen der altid er slået ud så vi kan slænge os sammen. Den bliver så slået ind hvis vi får mange gæster så der bliver mere plads. Men derudover bruger jeg også lydbøger sammen med håndarbejde.
 22. Hej Hvad bruger I jeres aftener på? Vi er herhjemme blevet ret glade for at at høre lydbøger sammen. Det gøre at vi kan sidde og lave hver vores ting i stuen og samtidig være sammen. Det er dejligt når jeg alligevel gerne vil sidde og strikke, men også have lidt "samvær" med manden min Hvordan bruger I jeres aftener? Måske I har lidt inspiration til os :D
 23. Du kan sagtens forsøge at krølle det. Find nogle gode Curlers på nettet. De er ret effektive,
 24. Bestil en røvfuld billigt brænde og nogle arbejds handsker. Så er det i gang med diverse konkurrencer. Stabling på tid, kløvning og hurtigst ild. Fungerer godt fordi det er så praktisk og mange kan være i gang samtidig.
 25. Jeg ved det måske lyder dumt, men bestil evt. nogle farvekort på nettet. Du kan så lege med at sammensætte de forskellige farver fra kortene. Det kan være en hjælp til at finde ud af hvilken farver der fungerer sammen og hvilke der er et "no-go". Og så tror jeg det er vigtigt at vælge et farvetema og så holde sig nogenlunde til det. Så der ikke går helt 80'er disko i det.
 26. Jeg tror også roligt I kan handle i Alt til bruden, det indlæg du har svaret på Michelle er jo meget gammelt og ikke relevant længere med ny ejer
 27. Jeg har i dag købt min brudekjole i Alt til bruden og må sige, at jeg slet ikke genkender beskrivelsen. Butikken har skiftet ejer sidste år, og den nye ejer Jette er yderst professionel, venlig og imødekommende. Jeg har haft den bedste oplevelse og vil varmt anbefale hende til alle andre. Butikken er fyldt med de fineste kjoler i god kvalitet og fortjener bestemt et besøg :-)
 28. https://www.facebook.com/Diskobil/ og så blev også slået fast: https://www.berlingske.dk/samfund/ministerium-gaar-i-rette-med-misforstaaelse-forsamlingsforbuddet-paa-ti?fbclid=IwAR21TAy0CG15RnHaIc7ViDO1oagwMcZWI4b_uTbsM7n6VwKRH-F8h-2AeF4
 29. Værdi 5000, kom med et bud, gerne sms til 26357807
 1. Load more activity