All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Last week
 3. Må nok desværre sige der ikke er mange på her for tiden. Men hvem ved måske er der lige en der ved det....
 4. Hej alle jeg fik at vide at det var her jeg skulle spørge. jeg har brug for en skrædder til at rette min kjole til, og det skal gerne være i eller nær Kolding. Er der nogen der har erfaringer? venlig hilsen Anne Emilie
 5. Vi skal giftes den 10.10., men får først vores lokale på selve dagen. Jeg har derfor brug for en wedding planner/bryllupsplanlægger/oppynter, som kan gøre stedet klar, så jeg ikke skal stresse over det - men hvem kan klare opgaven? Har I erfaringer med at bruge en til den slags? Nogle anbefalinger?
 6. Uf det lyder ikke som om den skrædder kan sit arbejde. Jeg ville finde ud af at klage, hun har jo ødelagt din kjole, men jeg ved faktisk ikke hvor man står i den siuation. Og det får du jo ikke kjole af inden brylluppet. Nu kan jeg ikke huske hvor du bor. Men jeg ville overveje at tage i Lilly outlet i Åbenrå (argh jeg ved godt du måske ikke har lyst til Lilly endnu engang, men brug det evt til at forhandle yderligere rabat) De har kjoler til 500-3000kr. De har det de har, men man får jo så også kjolen med sig med det samme.
 7. Tak for jeres svar. Jo jeg ville have puderne ud, da det nærmest var skumgummi-skåle, som mine bryster sejlede rundt i. Jeg havde en idé om at man kunne sy den så meget ind, at den vill lægge sig lidt mere tæt om barnem. Men det mener skrædderen ikke vil blive pænt, så hun har efterladt lidt plads til sådan et par silikone-indlæg, der dog heller ikke er nok til at fylde pladsen ud. Hun har måtte forkorte stropperne fordi de jo var tilpasset en større barm og jeg tror det er her, det gik galt, for nu føler jeg at den sidder under hagen og er ikke særlig elegant og samtidig er linningen så løftet, så den sidder længere over ribbenene, så nu kan jeg ikke trække vejret. Skrædderen mente at jeg bare skulle gå i den et par timer og så ville den udvide sig så det prøvede jeg. Det var så godt jeg ikke ventede til bryllupsdagen med at tage den på, for jeg sprang syningerne i ryggen ved lynlåsen. Og jeg er altså ikke i nærheden af at være en stor pige. Jeg er 168cm høj og vejer 52 kg. Jeg kan på ingen måde tabe mig mere uden at ligne én der er alvorligt syg. Jeg kan brokke alt det jeg vil men jeg vil aldrig komme til at kunne få den kjile til at kunne passe. Skrædderen virker ret træt af mig, fordi jeg påpegede at én af syningerne i barmen var rullet og bad om at få den rettet. min veninde siger at jeg skal tage en dyb indånding og finde en anden kjole .- men er det overhovedet muligt på en måned?
 8. Åh nej da. Er der klippet af så det ikke kan rettes tilbage med de puder der var i? Så vidt jeg kunne forstå har du selv bedt om at de skulle fjernes. Måske en mellemting kunne være løsningen? Hvordan ser kjolen ud, var det en ide at finde en bolero eller en blondetop at tage over til at ændre udtrykket? Personligt var jeg glad for at jeg valgte ikke at købe brudekjole i foretning da jeg var ude at prøve. Jeg har heller ikke så meget barm, men vil dog ikke ligefrem kalde mig fladbrystet. Men synes det var meget svært at se om kjolerne klædte mig på overdelen fordi de ALLE var for store. Da jeg nævnte det var svaret at det er fordi man ikke kan lægge den ud så kan alle i stedet lægge den ind (og betale for det, tænkte jeg). Håber inderligt du finder en tllfredsstillende løsning.
 9. Din kjole skal være behagelig! Du skal have den på i mange timer og i den tid kunne både stå på stole, kravle under bord og danse Er det helt af Pommern til, så må den til Lillys skrædder igen. De har jo ikke lavet den om, så den passer, hvis den strammer og gnaver
 10. Det viser sig at den model, jeg har valgt, bare ikke egner sig til en lille barm (tak for lort Lily Brudekjoler og jeres elendige service). Nu ejer jeg en kjole, der har den mest uklædelige overdel. Den er syet ind til ukendelighed og jeg har slet ikke den der "jeg elsker min kjole"-følelse. Jeg har grædt og grædt, for hvor skal jeg lige finde en ny på så kort tid? Og det koster jo også.... Hvad er jeres forventninger til jeres kjoler? Også med hensyn til comfort. Den er godt nok blevet stram i livet af alle de omsyninger men jeg kan ikke finde ud af om jeg nu er blevet for kritisk fordi jeg fokuserer på det negative... KOm meget gerne med jeres kjole-erfaringer. Vh Sarah
 11. Earlier
 12. Hej. Jeg har den samme historie. Jeg har en ven, der er bange for torden. For at håndtere sin fobi spiller han alle slags ""spil"" hele tiden. Dragte mig ind i denne Bonus-casino.dk - ressource og bad mig vælge et spil til ham. Jeg tror, det ikke er den bedste måde at bekæmpe din frygt på. Men hvad man skal gøre, jeg var nødt til at få hjælp. Var der nogen der har en situation som den? ) Hvis ja, hvad gjorde du?
 13. For at være ærlig, så har jeg aldrig haft sådan en ting at jeg skal gå til siden hver gang og hver gang jeg går, mest sandsynligt, din computer eller anordning, hvorfra du logger ind, lader meget tilbage at ønske. Prøv at købe en ny, hvis der ikke er penge, så tag et lån, hvis der er problemer med betalingerne, så her følg linket  ; kan du bruge hjælpen. Og generelt er det altid bedre at bruge dyrt udstyr, da det er det mindste af alle problemer.
 14. Vores gamle hjemmeside var mere end 10 år gammel og "museumsmoden" Da Corona så lagde os ned pillede vi den gamle hjemmeside af og har siden da knoklet i døgndrift for at få den nye op og køre pr. 1/ 2020 Målet er nået Det betyder det nu igen er muligt at indhente tilbud fra Diskobil online. I finder også En postnummer opdelt liste over mere end 600 forskellige feststeder, forsamlingshuse m.v. som vi har "gæstet" i hele Danmark, med links til de fleste. En bryllupssektion hvor vi (jeg) skriver lidt om vores erfaringer, baseret på mine mange år som bryllupsleverandør og som aktør her på bryllupsklar.dk (den er så ikke lagt online endnu). Der er plads til forbedringer og den vil løbende blive opdateret.
 15. Det ville jeg heller ikke bekymre mig om. Hvis hun har overblikket så kan hun også godt håndtere begge hverv Toastmaster holder jo typisk også pauser og er gæst helt på samme måde som gæsterne
 16. Hvorfor skulle hun ikke kunne være begge dele? Da jeg så din overskrift tænkte jeg (farvet af at jeg kun har een brudepige) at det kunne komme i cambolage hvis hun både skulle hjælpe dig på toilettet OG holde overblkket igennem.hele festen - det ville jeg synes var meget at forlange af een person. Men når du har 4 brudepiger, så er der jo hænder nok.
 17. Hej! Vi (mest mig ) er så småt gået i gang med planlægningen af vores bryllup til oktober næste år. Og hertil hører der sig - i hvert fald vores vedkommende - brudepiger og selvfølgelig en toastmaster. Mit store dilemma er, at jeg for det første har fire meget tætte veninder, jeg har kendt siden folkeskolen. Jeg kan ikke vælge nogle fra eller til, og derfor ønsker jeg at de alle bliver brudepiger på vores store dag. Derudover er den ene af dem den allermest oplagte til at være vores toastmaster - hun kender dem der skal servere til brylluppet, hun arbejder selv som tjener samt lærer, hun har bare overblikket og er samtidig sjov! MEN, "kan" hun godt være begge dele? Jeg ville allerhelst bare lade hende være toastmaster, men er sgu i tvivl om hun vil blive ked af ikke at være brudepige, at det måske betyder mere for hende? 4 brudepiger er bare også mange, når vi kun får omkring 50-60 gæster. Kan I komme med jeres erfaringer mm?
 18. Og du har ingen ide om sådan cirka hvor i landet I gerne vil holde det
 19. tak for det Jeg er meget fortrøstningfuld i forhold til alle jeres forslag (klap klap)
 20. Min mand og jeg blev viet af den daværende sundhedsminister, vi ringede og spurgte om han ville komme ud og gøre det og han sagde ja. Vi holdt fest på en restaurant med en stor terrasse og vielsen foregik der. Så hvis du kan få et byrådsmedlem ud, så er der frit slag for location, flere feststeder har location som egner sig som vielses sted også Held og lykke med det
 21. Begge hadde været luksus, men en av delene er også fint Måske helst ved havet, men hvis det er lenger inne i landet, så er det fint med bademuligheter i dagene før/etter bryllupet.
 22. Hvis nogle stadig skulle være interesseret i guldbestik, så lejer jeg guldbestik ud samt stentøjstallerkener, grønne glas og meget mere. Jeg tager 5 kr pr. del. Hvis man vil se eller høre nærmere, så har jeg en Instagram profil t.a.v.o.l.a Her kan man også kontakte mig ved at sende en DM. Afhentning i Vanløse.
 23. Jeg ved det her en en noget gammel tråd --- men hvor købte i dem -- kan ikke finde dem nogen steder
 24. Musikfestivalen afholdes på særlige bryllupsdage. Jeg konsulterede forummet og fandt en adresse, der giver mange sjove og sjove temasange. Jeg installerede en masse sange der på min iPhone. Du kan få adgang til klingeltöne iphone kostenlos -adressen for at downloade og installere iPhone-ringetoner og andre genrer på din telefon.
 25. Vil du have begge dele: Et sted som både har udendørs pool og som ligger tæt ved havet eller taler vi bare om en af tingene ?
 26. Hvis du har kik på nogen så brug da deres pris i budgettet. Du kan jo godt bede om en pris uden at booke dem.
 27. Hej med jer, Jeg sidder og ligger budget til vores bryllup, som egentlig skulle være holdt i år, men er blevet udskudt grundet situationen lige pt. Hvad kan man forvente, at en cocktail bar med bartender vil koste til 100 mennesker i 3-5 timer. Jeg har hørt lidt forskellige, så det er egentlig mest af alt for at få en idé om det i mit budget. Jeg har bl.a. kigget forbi dem her cphcocktailacademy . De virker professionelle. Jeg vil mest af alt bare høre, hvad man skal forvente, for det giver ikke mening at arrangere det helt store endnu uden at have budgettet på plads
 28. Jeg er på jagt efter en stropløs bh til mit bryllup i september. Vi tyvstartede med en privat havceremoni i maj (oprindelig bryllupsdato). Bagefter viste det sig, at jeg ikke kunne tåle silikonen i bh'en. Jeg havde røde mærker en lille uge efter. Den er fra wonderbra. Andre der har oplevet det, men godt kan tåle fra andre mærker?
 1. Load more activity