Kastberg

Stolerækker - Må jeg se jeres?

3 indlæg i dette emne

Den kirke vi bliver gift i er lidt anderledes end kirker normalt er. Normalt er der en form for holder til lys eller blomster hvor man kan pynte i, ved vores er der almindelig stole, så ingen steder at sætte blomster i eller lign... Vil gerne pynte det lidt op så det ikke bare er hurtig ind og ud, og klar til den næste-stemning i kirken. 

 

Er der nogen af jer dejlige mennesker herinde der har en god ide til hvad vi kan gøre, eller bare har lyst til at vise hvad I gjorde/regner med at gøre?

 

Der er et livets træ foran alteret det gerne må passe til, og man kan lige svagt ane noget ad altergangen (eller hvad vejen derop nu hedder) :)

 

Vi har nogle vinflasker man måske kunne bruge til noget, men ved ikke om det er for blasfemisk eller hvad nu kan kalde det i en kirke... Vi er lidt blanke for ideer :(

 

IMG_0015.JPG       IMG_0527.JPG

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Har set billeder af stolerækker hvor de yderste stole var pyntet med en tylsløjfe. Altså bare find inspiration til hvordan man kan pynte en stol -- men i stedet for at pynte dem alle så blot de stole der er nærmest midtergangen - evt kun på hveranden række. 

Redigeret af Frigga
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer